Op zoek naar de beste goedkope fietspomp? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste fietspompen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget fietspompen van dit jaar.

Wist je dat een goede fietspomp belangrijk is voor het behoud van je fietsbanden? De kwaliteit zit hem dan vooral in de pompkop. Gelukkig hoef je voor een goede fietspomp niet de hoofdprijs te betalen. Maar het is wel belangrijk dat je je eerst even goed in leest voordat je een nieuwe fietspomp aanschaft. In deze blog vertellen we jou meer over fietspompen. Wat je hebt de klassieke framepomp, maar je hebt ook een minipomp en zelfs een automatische pomp. Maar welke fietspomp gaat jou nou uit de brand helpen als je band zacht is? We vertellen je niet alleen meer over de fietspomp, maar we laten je ook de meest voordelige fietspompen van dit moment zien!

Fietspomp bij de Lidl

Bij de Lidl vind je op dit moment een fietspomp van nog geen 10 euro! Deze pomp is bijzonder goed geschikt voor het moeiteloos oppompen van niet alleen je fietsbanden, maar ook luchtbedden en voetballen kun je hiermee oppompen. En dat maakt het de vriend van deze zomer! De redder in nood! Er zit een goede manometer op waarmee je het aantal bar kunt zien. Hierdoor kun je jouw fietsbanden precies de juiste druk geven. Daarnaast zit er een mooie ergonomische handgreep op. De pomp is voorzien van een aantal gangbare ventielen. En er zitten 3 verschillende adapters op, waardoor je bijvoorbeeld opblaasbaar speelgoed en luchtbedden kunt opblazen. En dat allemaal voor een tientje? Inderdaad! De nominale druk is 7 bar en de manometer slaat aan tot 11 bar. Verder is het product voorzien van staal TPE, PP en rubber. Je kunt de adapterset opbergen op de pompslang, zo ben je nooit iets kwijt. En je krijgt er natuurlijk een hogedrukslang bij.

Bekijk de fietspomp van de Lidl hier. 

Extra informatie: Soms is de fietspomp van de Lidl niet verkrijgbaar. Klik hier voor andere goedkope fietspompen die wel op voorraad zijn.

Helaas op dit moment worden er geen fietspompen bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben een paar andere voordelige fietspompen voor je gevonden.

Andere goede goedkope fietspompen

Ons overzicht van de beste en goedkope fietspompen, welke nu online te koop zijn.

Fietspomp van Benson

Deze mooie hogedrukpomp is een ideale fietspomp voor iedereen die niet te veel wilt betalen voor een goede fietspomp. Deze pomp heeft een stalen pomphuis, waardoor hij heel stevig aan voelt. Natuurlijk zit er ook op dit exemplaar een manometer, anders kan je niet zien hoeveel bar je erin pompt. Doordat je met een enkele beweging twee keer zoveel lucht in de banden kunt pompen dan met een reguliere fietspomp, ben je ook nog eens sneller klaar en is het pompen van de fietsbanden een fluitje van een cent geworden! Ook zit er op de manometer een instelring gemonteerd, zodat je kunt zien hoeveel lucht er in de banden zit.

Bekijk deze pomp van Benson hier.

Jumbo Pomp

Deze Jumbo pomp is misschien wel wat we noemen de klassieker onder de fietspompen. Op deze fietspomp zit namelijk niet alleen de klassiekere stickers, maar hij is ook voorzien van een houten handvat en een houten voetje. Had iedereen deze niet vroeger in de schuur staan of op school? De pomp wordt op Hollandse bodem gemaakt en dat al ruim 55 jaar. Hij wordt gemaakt in de sociale werkplaats van Presikhaaf. En is daardoor al heel wat jaar in vele Nederlandse huishoudens te vinden. En wat moeten we zeggen over de werking van dit oer-Hollandse product? Hij doet precies wat ‘ie belooft. Hij pompt altijd en heel solide. Er zit geen manometer op. Maar dat hindert bij dit model dan ook zeker niet. Wel even opletten: deze pomp werkt alleen op een Hollands ventiel.

Bekijk deze Jumbo Pomp hier.

SKS Air X-Press Vloerpomp zwart

Deze  SKS Air X-Press Vloerpomp zwart is een heel stevige vloerpomp maar daarnaast ook nog eens heel licht van gewicht en zeker geschikt voor de professionele gebruiker. Voor twee tientjes kun jij hem in de schuur hebben staan! Door de precisiedrukmeter kun je precies zien hoeveel bar er nog bij moet komen. Daarnaast zit er een multi valve kop op, hierdoor kun je door middel van de klemhevel op alle soorten ventielen gebruiken. Dus niet alleen op Nederlandse, maar ook Duitse en Aziatische modellen. Een handig apparaat dat dus goed te gebruiken is voor de gemiddelde fietsers en klussers. Daarnaast krijg je er een prachtig design bij en is de kwaliteit/prijs-verhouding perfect. En het scheelt: als je een goede fietspomp koopt, kun je daar weer jaren mee voor uit!

Bekijk deze SKS Air X-Press Vloerpomp zwart hier

Monteerbare fietspomp

Je hoopt het natuurlijk niet, maar het kan maar zomaar gebeuren dat je tijdens een lange fietstocht met een zachte band komt te staan. Deze fietspomp is klein, compact, professioneel en monteerbaar op jouw fiets. Hierdoor heb je altijd een oplossing bij de hand wanneer je met pech komt te staan. Hij is daarnaast ook nog eens heel licht. Je voelt tijdens het fietsen niet eens dat je waardige fietspomp mee hebt. Zeker als je bijvoorbeeld elk weekend fietst of als je op een lange fietsvakantie gaat, dan kun je eigenlijk niet zonder zo’n fietspomp weg. En gelukkig: om de prijs hoef je het toch ook zeker niet te laten. Deze fietspomp kost ongeveer 15 euro is daardoor een heel betaalbare mooie oplossing voor aan de fiets.

Bekijk de monteerbare fietspomp hier

TOM vloerpomp met houten plank (zwart)

Dit is zo’n fietspomp die je nog herkent van vroeger. Deze hing vroeger in elke schuur. En is werkelijk zo’n product dat je maar één keer hoeft aan te schaffen want zo’n oerdegelijk product gaat jaren mee. En gelukkig maar, want dat is ook direct een stuk duurzamer. Maar wie heeft niet zijn banden staan op pompen met zo’n Hollands (Dunlop) ventiel? Je kan er moeiteloos fietsen en ballen mee op pompen. En je kunt vertrouwen op de kwaliteit. Want een fietspomp heb je natuurlijk niet elke dag nodig. Maar als je hem nodig hebt dan wil je hem wel voor het grijpen hebben staan. En we hebben het nog niet eens over de prijs gehad. Voor een kleine 15 euro is deze fietspomp al van jou. Je kan hem zelfs laten opsturen! Een oerhollands product uit de tijd van onze opa’s en oma’s met de luxe van vandaag de dag. Wij houden ervan!

Bekijk de TOM vloerpomp met houten plank (zwart)

XQ Max vloerpomp met opzetstukken 45 cm

Een vloerpomp met heel veel opzetstukken? Dat is ideaal. Niet alleen omdat je er dan verschillende fietsbanden mee kan op pompen, denk aan Franse ventielen of de Nederlandse Dunlop-ventiel. Maar ook andere voorwerpen die goed gaan op wat lucht. Denk aan voetballen, opblaasboten of luchtbedden. Dit zwarte exemplaar is van sterk kunststof. De hoogte is 45 centimeter waardoor je niet je rug hoeft te overbelasten om producten op te pompen. Het merk is van XQ Max en te halen bij de Blokker. Je kan hem ook laten opsturen, mocht je dat makkelijk vinden! Een fietspomp is zo’n product waar je dus misschien niet te veel geld aan wilt kwijt zijn, maar waar je wel op wilt kunnen vertrouwen. Deze fietspomp van XQ Max is zo’n product waar je op kan rekenen.

Bekijk de XQ Max vloerpomp met opzetstukken 45 cm hier

Zwarte Aluminium Fietspomp met Drukmeter en Extra Ventielen

Ben je op zoek naar een alles-in-één oplossing? Dan is deze zwarte aluminium fietspomp met drukmeter en extra ventielen iets voor jou. Zeker als je bijvoorbeeld regelmatig op de racefiets zit of op de mountain bike dan wil je wel kunnen vertrouwen op de banden en op je fietspomp. Daarom zit er ook extra een drukmeter op deze fietspomp zodat je precies de juiste druk op de banden kan zetten. Er zit een ergonomisch handvat op en de luchtslang is zeer buigbaar. Gebruik deze pomp voor alles wat je wilt oppompen. Denk aan ballen, opblaasbeesten, scooterbanden of autobanden. Door de extra ventielen heb je een perfecte oplossing voor elk luchtprobleem. Er zijn daarnaast ook nog verschillende kleuren te koop. Zoals zwart, blauw of wit. Met andere woorden? Het is een degelijk product en erg handig door alle extra hulpstukken die bij de kleine prijs zijn inbegrepen. Deze pomp kan een stootje hebben. Ideaal toch!

Bekijk de Zwarte Aluminium Fietspomp met Drukmeter en Extra Ventielen hier

SKS Air X-Press Vloerpomp zwart

Deze SKS Air X-Press Vloerpomp zwart is een heel stevige vloerpomp maar daarnaast ook nog eens heel licht van gewicht en zeker geschikt voor de professionele gebruiker. Voor twee tientjes kun jij hem in de schuur hebben staan! Door de precisiedrukmeter kun je precies zien hoeveel bar er nog bij moet komen. Daarnaast zit er een multi-halve kop op, hierdoor kun je door middel van de klemhevel op alle soorten ventielen gebruiken. Dus niet alleen op Nederlandse, maar ook Duitse en Aziatische modellen. Een handig apparaat dat dus goed te gebruiken is voor de gemiddelde fietsers en klussers. Daarnaast krijg je er een prachtig design bij en is de kwaliteit/prijs-verhouding perfect. En het scheelt: als je een goede fietspomp koopt, kun je daar weer jaren mee voor uit!

Bekijk deze SKS Air X-Press Vloerpomp zwart hier

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een fietspomp?

Er zijn dus heel wat verschillende soorten fietspompen te koop. Maar welke fietspomp bij jou past is afhankelijk van een aantal punten. Allereerst heb je kunnen zien dat een goede fietspomp gelukkig niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Hierdoor kun je vaak al voor een paar euro een goede standpomp kiezen. Dit is de klassieke fietspomp. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kleine handpomp aan te schaffen, maar deze zijn vaak van minder goede kwaliteit. Je kunt ze wel op de fiets bevestigen, zodat je altijd wat lucht in de banden kunt pompen. Maar echt voor de grote fietsklus is deze pomp niet geschikt. Het is dus belangrijk dat je voor jezelf ook weet welke klussen je straks gaat doen en waar je behoefte ligt!

You May Also Like