Op zoek naar de beste goedkope fietspomp? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste fietspompen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget fietspompen van 2020.

Wist je dat een goede fietspomp belangrijk is voor het behoud van je fietsbanden? De kwaliteit zit hem dan vooral in de pompkop. Gelukkig hoef je voor een goede fietspomp niet de hoofdprijs te betalen. Maar het is wel belangrijk dat je je eerst even goed in leest voordat je een nieuwe fietspomp aanschaft. In deze blog vertellen we jou meer over fietspompen. Wat je hebt de klassieke framepomp, maar je hebt ook een minipomp en zelfs een automatische pomp. Maar welke fietspomp gaat jou nou uit de brand helpen als je band zacht is? We vertellen je niet alleen meer over de fietspomp, maar we laten je ook de meest voordelige fietspompen van dit moment zien!

Fietspomp bij de Lidl

Bij de Lidl vind je op dit moment een fietspomp van nog geen 10 euro! Deze pomp is bijzonder goed geschikt voor het moeiteloos oppompen van niet alleen je fietsbanden, maar ook luchtbedden en voetballen kun je hiermee oppompen. En dat maakt het de vriend van deze zomer! De redder in nood! Er zit een goede manometer op waarmee je het aantal bar kunt zien. Hierdoor kun je jouw fietsbanden precies de juiste druk geven. Daarnaast zit er een mooie ergonomische handgreep op. De pomp is voorzien van een aantal gangbare ventielen. En er zitten 3 verschillende adapters op, waardoor je bijvoorbeeld opblaasbaar speelgoed en luchtbedden kunt opblazen. En dat allemaal voor een tientje? Inderdaad! De nominale druk is 7 bar en de manometer slaat aan tot 11 bar. Verder is het product voorzien van staal TPE, PP en rubber. Je kunt de adapterset opbergen op de pompslang, zo ben je nooit iets kwijt. En je krijgt er natuurlijk een hogedrukslang bij.

Bekijk de fietspomp van de Lidl hier. 

Helaas op dit moment worden er geen fietspompen bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben een paar andere voordelige fietspompen voor je gevonden.

Andere goede goedkope fietspompen

Ons overzicht van de beste en goedkope fietspompen, welke nu online te koop zijn.

Fietspomp van Benson

Deze mooie hogedrukpomp is een ideale fietspomp voor iedereen die niet te veel wilt betalen voor een goede fietspomp. Deze pomp heeft een stalen pomphuis, waardoor hij heel stevig aan voelt. Natuurlijk zit er ook op dit exemplaar een manometer, anders kan je niet zien hoeveel bar je erin pompt. Doordat je met een enkele beweging twee keer zoveel lucht in de banden kunt pompen dan met een reguliere fietspomp, ben je ook nog eens sneller klaar en is het pompen van de fietsbanden een fluitje van een cent geworden! Ook zit er op de manometer een instelring gemonteerd, zodat je kunt zien hoeveel lucht er in de banden zit.

Bekijk deze pomp van Benson hier.

Jumbo Pomp

Deze Jumbo pomp is misschien wel wat we noemen de klassieker onder de fietspompen. Op deze fietspomp zit namelijk niet alleen de klassiekere stickers, maar hij is ook voorzien van een houten handvat en een houten voetje. Had iedereen deze niet vroeger in de schuur staan of op school? De pomp wordt op Hollandse bodem gemaakt en dat al ruim 55 jaar. Hij wordt gemaakt in de sociale werkplaats van Presikhaaf. En is daardoor al heel wat jaar in vele Nederlandse huishoudens te vinden. En wat moeten we zeggen over de werking van dit oer-Hollandse product? Hij doet precies wat ‘ie belooft. Hij pompt altijd en heel solide. Er zit geen manometer op. Maar dat hindert bij dit model dan ook zeker niet. Wel even opletten: deze pomp werkt alleen op een Hollands ventiel.

Bekijk deze Jumbo Pomp hier.

SKS Air X-Press Vloerpomp zwart

Deze  SKS Air X-Press Vloerpomp zwart is een heel stevige vloerpomp maar daarnaast ook nog eens heel licht van gewicht en zeker geschikt voor de professionele gebruiker. Voor twee tientjes kun jij hem in de schuur hebben staan! Door de precisiedrukmeter kun je precies zien hoeveel bar er nog bij moet komen. Daarnaast zit er een multi valve kop op, hierdoor kun je door middel van de klemhevel op alle soorten ventielen gebruiken. Dus niet alleen op Nederlandse, maar ook Duitse en Aziatische modellen. Een handig apparaat dat dus goed te gebruiken is voor de gemiddelde fietsers en klussers. Daarnaast krijg je er een prachtig design bij en is de kwaliteit/prijs-verhouding perfect. En het scheelt: als je een goede fietspomp koopt, kun je daar weer jaren mee voor uit!

Bekijk deze SKS Air X-Press Vloerpomp zwart hier.

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een fietspomp?

Er zijn dus heel wat verschillende soorten fietspompen te koop. Maar welke fietspomp bij jou past is afhankelijk van een aantal punten. Allereerst heb je kunnen zien dat een goede fietspomp gelukkig niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Hierdoor kun je vaak al voor een paar euro een goede standpomp kiezen. Dit is de klassieke fietspomp. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kleine handpomp aan te schaffen, maar deze zijn vaak van minder goede kwaliteit. Je kunt ze wel op de fiets bevestigen, zodat je altijd wat lucht in de banden kunt pompen. Maar echt voor de grote fietsklus is deze pomp niet geschikt. Het is dus belangrijk dat je voor jezelf ook weet welke klussen je straks gaat doen en waar je behoefte ligt!

0 Shares:
You May Also Like