Op zoek naar de beste goedkope fotolijst? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste fotolijsten. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget fotolijsten van 2020.

Soms kijk je tegen een muur in je woonkamer of kantoor aan en dan denk je: wat moet ik hier nu ophangen? Een fotolijst, of meerdere fotolijsten bij elkaar, is een mooie oplossing voor een lege plek op de muur. Waarom? Je kunt een foto verwisselen, je kunt de mensen van wie je houdt dichtbij je hebben door een mooie familiefoto erin te doen. Of wat denk je van die ene gave vakantiefoto die je altijd in één blik terugbrengt bij die toffe week in Mexico. Je kunt ook een kaart of een kleine poster in een fotolijst doen. Ingelijsten foto’s geven een ruimte sfeer, maar zeker ook karakter. Welke uitstraling jij wilt is totaal afhankelijk van wat je straks besluit te plaatsen in het fotolijstje. Voor nu laten we je graag een aantal mooie en betaalbare fotolijsten zien. Lees je mee?

Fotolijst bij de Action

Bij de Action kun je je hart ophalen als het gaat om fotolijstjes. Er zijn namelijk momenteel heel veel verschillende fotolijsten te koop. Van klassiek tot modern en van simpel tot extravagant. Om jouw woonkamer nog meer gezelligheid mee te geven, hebben wij ervoor gekozen om deze prachtige witte fotolijst met de tekst: Home, uit te lichten. Deze witte lijst is gemaakt van glas en van kunststof. De letters zijn gemaakt van kunststof stenen die wel iets weg hebben van strass stenen. Als we dit lijstje moeten omschrijven dan zouden we enkel kunnen zeggen: blingbling! Ben jij gek op blingbling? Dan is dit lijstje echt iets voor jou. Je kunt in de letter O een mooie ronde foto van bijvoorbeeld je huisdier of je gezin stoppen. En ga je richting de Action om deze lijst op te halen? Er is meer dan genoeg keus bij de Action. Daarnaast hoort dit lijstje bij een mooie serie producten, dus je kunt je hele woonkamer ermee opvrolijken. En dat allemaal voor een klein Action-prijsje.

Bekijk de fotolijst van de Action hier. 

Helaas op dit moment worden er geen fotolijsten bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben een paar andere voordelige fotolijsten voor je gevonden.

Andere goede goedkope fotolijsten:

Ons overzicht van de beste en goedkope fotolijsten, welke nu online te koop zijn.

Kun jij niet kiezen welke foto je wil ophangen straks in je woonkamer? Kies dan voor deze mooie collagelijst die je makkelijk bestelt bij Bol.com. In deze lijst kun je namelijk niet één foto kwijt, maar je kunt hier wel 10 foto’s kwijt. Ze zijn ook nog eens makkelijk te verwisselen. Het formaat foto’s die je hierin kwijt kunt is 10 bij 15 centimeter. Dit is een standaard formaat. Ook kun je ervoor kiezen om twee soorten foto’s erin te doen. Namelijk een landschap-foto, deze is horizontaal genomen. Of een portretfoto, deze is verticaal geschoten. Ook kun je de hele lijst op verschillende manieren ophangen.

Bekijk deze fotolijst van Henzo Holiday Gallery hier.

Gadgy Prisma Fotolijst

Wij waren direct fan van deze prachtige 3D fotolijst van metaaldraad. Het lijkt namelijk bijna wel alsof je foto in de lucht zweeft. Je kunt je foto makkelijk tussen 2 glasplaten klemmen. Het is dan ook een heel simpele maar zeer elegante fotolijst. Heb jij een interieur waar je trots op bent? Dan is deze lijst, of meerdere van deze lijsten, een ware kers op de taart. Je kunt daarnaast ook kiezen uit verschillende kleuren. Namelijk zwartlak, maar ook goud, koper, zilver en wit. Ze staan daarnaast lekker stevig en je hoeft niets op te hangen. Leuk om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven!

Bekijk deze Gadgy Prisma Fotolijst hier.

Verzilverde 2luik fotolijst van AL

Dit is een klassieke fotolijst. Iedereen kent wel iemand waarbij deze prachtige zilveren klassieker op de schouw staat of in de vensterbank. En dat is natuurlijk ook niet gek, want je kunt deze klassieker overal in huis kwijt. Het is een elegante zilveren fotolijst die ook nog eens heel mooi glanst. De achterkant is afgewerkt met fluweel. Waardoor je echt een prachtige locatie hebt voor jouw favoriete foto’s. Wil je jouw opa en oma een cadeau geven? Dan is dit een perfect cadeau. Chique, sterk en leuk om te geven. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om dit fotolijstje zowel horizontaal als verticaal neer te zetten. Of je opa en oma, natuurlijk.

Bekijk deze verzilverde 2luik fotolijst van AL hier.

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een fotolijst?

Je bent misschien ondertussen overtuigt dat jouw lege muur een mooie fotolijst nodig heeft. En wat je er ook in doet straks, denk aan die leuke posters, dierbare kaart of foto’s van je familieleden, een fotolijst moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet een goede lijst bestand zijn tegen een stootje. Je wilt tenslotte niet dat als het lijstje een keer valt, dat ‘ie direct kapot is. Daarnaast is het belangrijk dat je kiest voor een bepaalde fotolijst. Heb je een klassiek interieur? Kies dan niet direct voor een modern fotolijstje. Maar ga dan ook voor een klassieke lijst. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere foto’s in één lijst te stoppen, dat noemen ze de collagelijst. Een wissellijst is ideaal als je regelmatig de inhoud wilt veranderen.

0 Shares:
You May Also Like