Op zoek naar de beste goedkope dienblad? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste dienbladen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget dienbladen van 2020. 

Als je een dienblad objectief bekijkt dan is een dienblad slechts voor een voorwerp waarop je meerdere kopjes, glazen of bekers kunt zetten. Hierdoor kun je ze bijvoorbeeld makkelijk naar je gasten brengen. Niet alleen als je thuis gasten over de vloer hebt, maar natuurlijk ook als je in een café of restaurant werkt, is een dienblad heel handig. Hierdoor kun je sneller meerdere glazen meenemen. En men is er ook wel over eens dat het er netjes uit ziet. Maar de afgelopen jaren heeft het dienblad ook een andere functie gekregen. Het ziet er namelijk ook nog eens heel leuk uit in je woonkamer. Bijvoorbeeld om kaarsjes op te zetten of om je favoriete theekopjes, koffiekan en lekkers op uit te stallen. Dat zorgt ervoor dat veel winkels nu ook dienbladen verkopen die gewoon heel leuk eruit zien. Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de mooiste dienbladen die op dit moment online te koop zijn!

Decoratief dienblad bij de Action

Bij de Action vonden we online dit prachtige dienblad. Een dienblad voor nog geen 4 euro? Dat moet alleen bij de Action kunnen natuurlijk. En voor deze prijs kun je hem op heel veel leuke plekken in je woning kwijt. Bijvoorbeeld bij het bad. Met je heerlijkste douche- en badspullen. Maar je kunt hem ook in de keuken kwijt of bijvoorbeeld op de voetenbank voor de tv. En wist je dat je ook vaker een dienblad in de tuin vindt? Ideaal! En mocht je twijfelen over de kleuren. Er zijn diverse varianten beschikbaar. Er is een witte, een gouden en je kunt ook eentje aanschaffen die een houtlook heeft. Het voorwerp is gemaakt van FSC-verantwoord hout, dat maakt het net weer wat prettig om in huis te halen natuurlijk! Het is daarnaast gewoon in Europa geproduceerd. De afmetingen zijn 28 x 38 x 6.6 cm. En als kerst op de taart: je kunt hem ook nog écht gebruiken om hapjes en drinken in één keer mee te nemen naar je gasten of bezoek.

Op dit moment wordt er geen dienbladen bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige dienbladen voor je gevonden!

Andere goede goedkope dienbladen

Ons overzicht van de beste goedkope dienbladen nu online te koop.

Mepal Synthesis dienblad small

Dit mooie dienblad is erg klein en komt uit de Synthesis-lijn van Mepal. Met een afmeting van 39 cm bij 27 cm is hij dus niet al te groot, maar perfect voor een paar glazen of op bijvoorbeeld op de leuning van de bank neer te zetten. Mepal is natuurlijk bekend om de hoogwaardige kunststof bewerking van melamine. Het dienblad oogt luxe maar kan ook nog eens goed tegen een stootje. Daarnaast staat het dienblad erg stabiel, bijvoorbeeld als je hem even snel ergens neerzet of als je hem op een meubelstuk plaatst. Praktisch in gebruik, handig en mooi design. Wat wil je nog meer?

Bekijk hier Mepal Synthesis dienblad small van de Blokker.

Cosy&Trendy Dienblad met handvaten bamboe

Dit merk staat bekend om haar goede werking met bamboe. Bamboe staat er om bekend dat het heel lang mee kan gaan en dat het ook nog steeds makkelijk schoon te maken is. Het is daarom perfect om te gebruiken waarvoor het is bedoeld, namelijk om drinken en hapjes mee te verplaatsen. Maar je kan het ook gebruiken om bijvoorbeeld decoratief neer te zetten in je woning of in de tuin. Het heeft dus een mooi fraai design, is van stevig materiaal gemaakt en heeft een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal dus!

Bekijk hier Cosy&Trendy Dienblad met handvaten bamboe

ZAK!Designs Dienblad

Hier hebben we weer een mooi kunststof dienblad. Hierdoor kun je er heel gemakkelijk van alles mee verplaatsen. En als je knoeit? Geen probleem! Je kunt het heel makkelijk schoonmaken door er een doekje over te halen. Daarnaast is het dienblad ook nog eens ruim genoeg om van alles op te zetten. Zelfs een tien kilo servies erop kan het dienblad aan. Hierdoor kun je alles direct van de eettafel meenemen naar de keuken, of natuurlijk andersom. Je kunt dit kunststof dienblad ook in de tuin kwijt, omdat kunststof niet snel stuk gaat. Wil je liever geen wit exemplaar? Het model is ook in verschillende kleuren en formaten te koop. Zo vind je altijd een dienblad dat past bij jouw wensen.

Bekijk hier het ZAK!Designs Dienblad 

Waarop te letten bij het kopen van een dienblad?

Er zijn dus heel veel verschillende soorten dienbladen te koop. En gelukkig kun je wat betreft het aanschaffen van een dienblad maar weinig fout doen. Kies vooral een dienblad die past bij je smaak en je wensen. Let er daarbij wel op dat er ook professionele dienbladen te koop zijn. Deze dienbladen zijn er voor gemaakt om in cafés of restaurants veel gebruikt te worden. Hierdoor zijn ze vooral heel praktisch, maar mist het wel aan sfeer. Je kunt deze dus goed gebruiken, maar als je hem decoratief wilt gebruiken. Let er dan op dat je een andere kiest. Want je wilt natuurlijk wel dat het past bij jouw inrichting. Wil je een dienblad buiten leggen? Let er dan wel op dat het materiaal er goed tegen kan om buiten te liggen. Zo weet je zeker dat je niet een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen na verloop van tijd.

0 Shares:
You May Also Like