Op zoek naar de beste goedkope multimeter? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste multimeter. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget multimeter van 2020. 

Ben jij een Handige Harry en vaak te vinden in jouw schuur of doe je graag klusjes in huis. Dan kan een multimeter niet ontbreken in jouw gereedschapskoffer. Een multimeter is ideaal voor als jij wil kijken hoeveel stroom iets genereert. Zo kan jij er achter komen of er ergens een kink in de kabel zit, en je kan precies ontdekken waar die zit voor jij alles vervangt en erachter komt dat jij alleen een dobbelsteentje hoefde te vervangen of er gewoon een kabeltje los zat. Dus zoek niet het hele internet af maar begin gewoon op deze pagina om erachter te komen waar jij het beste een goedkope en goede multimeter kan kopen. 

Multimeter bij de Lidl

En weer ben je met Parkside aan het goede adres. Ligt jouw hele kast al vol met producten van dit merk? Nu heeft Parkside dan ook een multimeter in huis. Deze multimeter met wel 9 verschillende standen kan jij voor een zeer voordelige prijs in huis halen. Onder andere kan ij hem gebruikt voor stroomsterktes, spanningen en weerstand maar ook voor het testen van dioden en doorgangen is deze perfect. Je kan je wissel- en gelijkstroom weergeven in ohm, volt en ampere. Deze multimeter is zeer handzaam en makkelijk in gebruik. Daarnaast wordt hij ook nog eens geleverd met een schroevendraaier en 1x een 9v batterij. Hierdoor hoef jij niet nog een onhandig ritje extra te maken voor een batterij. Al met al reden genoeg om voor één van de betrouwbare producten van Parkside te gaan en bij de Lidl dit product te bestellen. 

Bekijk deze multimeter hier

Multimeter bij de Action

Bij de Action weet je dat je het goedkoop kan krijgen. De goedkoopste versie die jij online gaat vinden is bij de Action verkrijgbaar. Van het merk Select Plus is hier een multimeter die digitaal werkt wat betekend op batterijen. Hij kan verschillende spanningen meten. Hij is niet krachtig genoeg om alles te kunnen meten, maar hij volstaat zeker als jij enkel wat lampen controleert. Hier is de prijs dan ook zekere naar. De 250 volt die hij kan meten is meer dan genoeg voor jouw huis, tuin en keuken apparatuur. De afmetingen van deze multimeter zijn dusdanig klein dat je hem goed kwijt kan in de kast en hierdoor geen extra ruimte hoeft te maken om ervoor te zorgen dat hij mooi en handig wordt opgeborgen. Voor je kleine klus dus een uitstekend en geschikt model, de vraag is vooral, waarom zou je het niet doen? 

Bekijk deze multimeter hier

Op dit moment wordt er geen multimeter bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige multimeters voor je gevonden!

Andere goede goedkope multimeters

Ons overzicht van de beste goedkope multimeter nu online te koop 

Strex Multimeter

Deze multimeter van Strex is inderdaad een multimeter. Hij is geschikt als: voltmeter, verbindings meter, voltage meter, ohm meter en universele meter. Hij is zeer goed te gebruiken in en rondom het huis bij alle elektra klusjes. Je kan grootheden of verbindingen testen die jij hebt aangelegd. Dit is fijn omdat jij natuurlijk wil weten of jij alles goed hebt aangesloten en er geen oneffenheden zijn. Door dit compacte model kan ji hem overal mee naartoe nemen. De 2,7-inch LCD-display met achtergrondverlichting maakt het gebruik extra handig. Door de goede rubberen beschermhoes kan hij wel tegen een stootje. 

Bekijk deze multimeter hier 

Barkleydeal multimeter

Deze multimeter is weer ideaal als jij niet te veel wil uitgeven. Voor dit kleine prijs kan jij al jouw huis, tuin en keuken apparatuur doormeten. Wees dus niet bang dat jij hiermee iets verkeerds aanschaft. Nee, het ligt er helemaal aan wat jij wil gaan meten. Wil jij een simpele lamp doormeten dan is dat met deze multimeter geen probleem. daarnaast krijg je bijgleverde kabesl die jij handig kan gebruiken bij het meten. Ook is die makkelijk te gebruiken door enkel de batterij die erin moet. Het LCD-display geeft goed weer hoeveel stroom er door de multimeter heen loopt. Deze digitale multimeter is dus super voor jouw kleine portomonee en jouw nog kleinere klusjes in huis. 

Bekijk deze multimeter hier

Waarop te letten bij het kopen van een multimeter?

Bij een multimeter wil jij er zeker van zijn dat jij uit kan meten waarvoor jij hem gekocht hebt. Een simpele en goedkope multimeter kan vaak goed spanningen bekijken van bijvoorbeeld een batterij of de lading die richting een lamp gaat of misschien nog een klein huishoudapparaat. Maar wil jij kijken wat er mis is bij de spanning van bijvoorbeeld een grote accu of een dergelijk apparaat is het belangrijk dat hij een hoog vermogen aan kan. Anders slaan de ingebouwde zekeringen door en kan jij jouw multimeter gelijk bij het grofvuil gooien. Je moet er ook op letten dat de juiste standen erop zitten om alles te kunnen meten wat jij wil meten. Wil jij bijvoorbeeld ook dioden en doorgangen testen dan is het belangrijk dat je een juiste multimeter hier voor aanschaft. Zeker niet elke multimeter is geschikt om zulke specifieke meetgegevens weer te geven. Letten op de prijs staat natuurlijk op de eerste plaats, maar daarvoor ben jij op de juiste website.

0 Shares:
You May Also Like