Op zoek naar de beste goedkope acculader? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste acculader. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget acculaders van 2020. 

Lekker een rondje gevaren met de boot, een ritje gemaakt op de scooter of misschien wel met de auto. Met de boot is het logisch dat je accu leeg gaat en niet weer oplaadt, dit aangezien er vaak geen dynamo in jouw buitenboordmotor zit, die tijdens het rijden je accu weer laat. Bij een scooter of een auto is dit vaak wel het geval. Enkel kan het zijn dat de accu verouderd is maar jij tijdelijk geen geld hebt om hem te vervangen of gewoon weg alles eruit wil halen wat erin zit. Dan is een acculader echt iets voor jou. Je kan hem gemakkelijk aan de lader leggen en er voor zorgen dat je accu weer tot 100% volgeladen wordt.

Acculader bij de Lidl

Deze acculader bij de Lidl is geschikt voor auto en/of motoraccu’s. Met verschillende laad programma’s kan je het geschikte programma uitzoeken voor jouw accutype. Hierdoor laad je nooit op een verkeerde manier. Ook geeft de LCD-display keurig aan in welke spanning jouw accu verkeerd en wordt de laadtoestand weergegeven op het scherm. Hiernaast is deze acculader mooi handzaam en kan je hem zelfs gewoon in de auto of boot meenemen. Je kan hem natuurlijk ook gewoon in je schuur laten liggen en handig opbergen. Hij neemt totaal geen extra ruimte in. De accuklemmen zijn voorzien van veilige handgrepen waardoor jij niet bang hoeft te zijn voor een schok of iets anders. De prijs is naar behoren en je betaalt zeker niet te veel. Ook zijn de reviews enkel positief, dat is altijd een goede maatstaf.

Bekijk deze acculader hier

Acculader bij de Action

Deze Dunlop acculader bij de Action is uitermate geschikt voor vele doeleinde. Zelfs voor het opladen van je fiets is hij geschikt. Met deze 5 standen lader kan je grote krachtige accu’s opladen maar ook een kleinere accu als die van een fiets. Daarnaast is het goed om te weten dat je door middel van de lampjes kan zien of hij aan het laden is of dat de accu vol is. Ok zitten er oogjes op of kan je kiezen om de klemmen op je accu te zetten. Met de oogjes kan je hem bijvoorbeeld monteren op jouw accu, die van bijvoorbeeld de boot. Hierdoor kan je hem laten zitten aan je accu en hoef je niet steeds de klemmen er op te zetten. Zodra je dan je accu wil laden haal je hem gemakkelijk uit de boot sluit je hem aan op netspanning en kan een kind de was doen.

Bekijk deze acculader hier 

Op dit moment wordt er geen acculader bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige acculaders voor je gevonden!

Andere goede goedkope acculaders

Ons overzicht van de beste goedkope acculaders nu online te koop

Höfftech acculader

Misschien heeft jouw accu weer een lange tijd niks aangedreven en is hierdoor weer een beetje leeg gelopen. Dit is natuurlijk vervelend, maar Höfftech kan daar als gerenommeerd bedrijf wat aan doen. Er zit een micro processor ingebouwd die meet hoe de conditie van de accu op het moment is en zal op tijd gaan bijladen. De druppellader is zo gemaakt dat hij beveiligt is tegen een overlading en zal automatisch stoppen wanneer hij vol is geladen. Ook als jij in de winter je motor of boot hebt gestald, kan je via de winterstalling modus jouw accu weer snel zo ver krijgen dat hij weer kan gaan werken.

bekijk deze acculader hier 

Ferm acculader

Deze Ferm acculader is er één die je leven lang mee gaat. Hij is misschien een slag duurder dan de bovenstaande acculaders, maar hij heeft ook een extra functie. Als jij hem aansluit op netspanning kan jij ervoor zorgen dat hij fungeert als starthulp. Hierdoor geen zorgen bij een lege accu. Jij kan gewoon onderweg en hoeft niet te wachten tot hij helemaal is volgeladen. Hij zal je voldoende geven om te kunnen starten en vervolgens kan jij door te gaan rijden je accu verder volladen. Je kan ook gelijk kijken wat de spanning is van jouw accu waardoor je gelijk weet hoe vol je accu daadwerkelijk is.

Bekijk deze acculader hier

Waarop te letten bij het kopen van een acculader?

Bij een acculader ben je natuurlijk altijd afhankelijk van stroom. Dit is dus anders dan bij bijvoorbeeld een jumpstarter waar een ingebouwde accu-stroom kan genereren en je dus geen 230v. in de buurt hoeft te hebben om jouw accu te starten. Daar in tegen is een acculader vele malen goedkoper en geef je dus niet onnodig geld uit aan een product. Let altijd op dat je niet de min en de plus pool tegen elkaar aan houdt hierdoor kan er kortsluiting ontstaan en dit is niet goed voor jouw acculader. Ook moet je goed letten op hoe krachtig jouw acculader kan omvormen. Mocht dit niet genoeg zijn voor de grote van jouw accu kan het lang duren voor hij gevuld is. Mocht jij geen haast hebben is dit natuurlijk een ander verhaal, dan maakt de grote van de acculader minder uit. Hoelang zijn de kabels is iets om in acht te nemen. Je wil niet met een te korte lengte zitten zodat hij niet aangesloten kan worden.

0 Shares:
You May Also Like