Op zoek naar de beste goedkope acculader? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste acculader. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget acculaders van 2020. 

Lekker een rondje gevaren met de boot, een ritje gemaakt op de scooter of misschien wel met de auto. Met de boot is het logisch dat je accu leeg gaat en niet weer oplaadt, dit aangezien er vaak geen dynamo in jouw buitenboordmotor zit, die tijdens het rijden je accu weer laat. Bij een scooter of een auto is dit vaak wel het geval. Enkel kan het zijn dat de accu verouderd is maar jij tijdelijk geen geld hebt om hem te vervangen of gewoon weg alles eruit wil halen wat erin zit. Dan is een acculader echt iets voor jou. Je kan hem gemakkelijk aan de lader leggen en er voor zorgen dat je accu weer tot 100% volgeladen wordt.

Acculader bij de Lidl

Deze acculader bij de Lidl is geschikt voor auto en/of motoraccu’s. Met verschillende laad programma’s kan je het geschikte programma uitzoeken voor jouw accutype. Hierdoor laad je nooit op een verkeerde manier. Ook geeft de LCD-display keurig aan in welke spanning jouw accu verkeerd en wordt de laadtoestand weergegeven op het scherm. Hiernaast is deze acculader mooi handzaam en kan je hem zelfs gewoon in de auto of boot meenemen. Je kan hem natuurlijk ook gewoon in je schuur laten liggen en handig opbergen. Hij neemt totaal geen extra ruimte in. De accuklemmen zijn voorzien van veilige handgrepen waardoor jij niet bang hoeft te zijn voor een schok of iets anders. De prijs is naar behoren en je betaalt zeker niet te veel. Ook zijn de reviews enkel positief, dat is altijd een goede maatstaf.

Bekijk deze acculader hier

Acculader bij de Action

Deze Dunlop acculader bij de Action is uitermate geschikt voor vele doeleinde. Zelfs voor het opladen van je fiets is hij geschikt. Met deze 5 standen lader kan je grote krachtige accu’s opladen maar ook een kleinere accu als die van een fiets. Daarnaast is het goed om te weten dat je door middel van de lampjes kan zien of hij aan het laden is of dat de accu vol is. Ok zitten er oogjes op of kan je kiezen om de klemmen op je accu te zetten. Met de oogjes kan je hem bijvoorbeeld monteren op jouw accu, die van bijvoorbeeld de boot. Hierdoor kan je hem laten zitten aan je accu en hoef je niet steeds de klemmen er op te zetten. Zodra je dan je accu wil laden haal je hem gemakkelijk uit de boot sluit je hem aan op netspanning en kan een kind de was doen.

Bekijk deze acculader hier 

Op dit moment wordt er geen acculader bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige acculaders voor je gevonden!

Andere goede goedkope acculaders

Ons overzicht van de beste goedkope acculaders nu online te koop.

Defort DBC-12 acculader

Een acculader die uitermate geschikt is voor het doorladen van auto op auto. Op deze manier leg jij een auto met een volle accu vast aan een auto met een lege batterij. Zo kan jij binnen een mum van tijd weer een volle accu hebben in beide auto’s. Zorg er wel voor dat je de auto met de volle accu stationair hebt draaien. Het snoer is zo’n 4 meter lang dus genoeg lengte tussen de twee auto’s in. Geen geëmmer met tangen, want je drukt de stekkers gewoon in de 12v aansluiting in jouw auto. Een handig apparaat dus voor een zeer kleine prijs.

Bekijk deze acculader hier

Velleman Automatische acculader

Dit is ook een enorm handig apparaat. Je drukt de stekker in het stopcontact, en vervolgens sluit je de klemmen aan. De rode kan op de plus pool en de zwarte op de min pool. Op deze manier laad jij gewoon je accu op via jouw netstroom. Een goedkope en gemakkelijke manier dus om thuis jouw accu weer vol te laden. Deze acculader maakt gebruik van het druppelladen. Hierdoor blijf je altijd een goede en volledige batterijcapaciteit houden. Via de led-lampjes kan je zien hoe vol de accu is geladen. Zo weet je altijd zeker dat je op een veilig en verantwoorde manier weer onderweg gaat.

Bekijk deze acculader hier

Lifetime Garden acculader

Het hoeft allemaal niet gek, maar het moet wel makkelijk zijn. Je bent opzoek naar een acculader die het gemak heeft dat je nodig hebt. Deze acculader kan jij gemakkelijk aansluiten op het netstroom. Ook kan jij hem tussen twee accu’s zetten. De acculader zorgt er dan voor dat hij zal druppelladen. Dat betekent dat hij rustig aan steeds iets geeft. Tot beide accu’s vol genoeg zijn om mee onderweg te kunnen. Vooral voor in de winterperiodes is dit ideaal op te gebruiken. Zo hou je altijd een volle accu, en kom je er na de winter niet ineens achter dat de accu van jouw boot of motor leeg is.

Bekijk deze acculader hier

Tiptop24 12v acculader

Dit kleine intelligente apparaat wil je maar met één ding helpen. Je namelijk zo snel mogelijk weer onderweg krijgen. Doordat hij een hoge capaciteit van wel 120 ah heeft is hij kracht genoeg voor al jouw voertuigen. Dus je kan nu je motor, auto of misschien wel jouw bootaccu opladen met deze kleine handzame acculader. De behuizing is voorzien van stevig plastic waardoor hij niet zomaar stuk te krijgen is. Daarnaast zijn de klemmen goed en stevig, zo kunnen ze niet ineens losspringen tijdens het laden. Zorg ervoor dat je drie meter van het netstroom vandaan zit, want het snoer is drie meter lang.

Bekijk deze acculader hier

Stanley 12v acculader

Stanley staat natuurlijk bol van kwaliteit. Al jarenlang maken ze de beste apparatuur voor jouw werkplaats. Dus of jij nu een grote compressor wil of een perfecte acculader, bij Stanley ben je aan het goede adres. Deze drietraps acculader is zeer snel door de geavanceerde laadtechnologie die wordt gebruikt. Dus in een korte tijd zal jij alweer onderweg kunnen. Er zitten zekeringen in verwerkt om ervoor te zorgen dat jouw apparaat niet ineens stuk kan gaan door een verkeerde lading. Dus heb je een accu staan die al lange tijd niet gebruikt wordt, sluit deze acculader eropaan en zorg ervoor dat je zo weer klaar staat.

Bekijk deze acculader hier

EverActive CBC-4 acculader

Dit apparaat wordt gekenmerkt door het handige LED-paneel. Dit paneeltje geeft iedereen de mogelijkheid om gemakkelijk een accu te laden. Je hoeft dus nooit meer te veel aandacht te schenken aan je accu. Ook hoef je er niet enorm veel verstand van te hebben. Want als de accu vol is gaat de lader over op een spaarstand. Ook wanneer jouw batterij weer leeg raakt door bijvoorbeeld het weer pakt jouw acculader dit op. Hij zorgt ervoor dat er dan weer bij geladen wordt. Zo kom jij dus nooit meer met een lege accu te staan.

Bekijk deze acculader hier

Dino lcd-acculader

Ook weer zo’n krachtige en praktische acculader. Je hebt in een korte tijd jouw accu vol geladen. Dit komt omdat hij werkt met een zeer functionele en technologische manier. Deze 11-staps acculader is gemaakt voor het laden van allerlei verschillende batterijen. Dus heb jij een WET-, MF-, GEL- of AGM-accu. Dit maakt helemaal niet uit. Hij kan ze allemaal met gemak voor jou volladen. Ook de klemmen zijn zeer stabiel en vast. Hierdoor kan je ze voor langere tijde gemakkelijk aansluiten op een accu. Leg hem bijvoorbeeld de hele winter vast aan het netstroom. Zo heb jij volgend jaar geen lege accu als jij weer onderweg gaat. Ook het lcd-scherm zorgt ervoor dat jij heel goed kan bijhouden hoe vol jouw accu is.

Bekijk deze acculader hier

Carpoint Zonnepaneel acculader

Een zonnepaneel acculader vraag jij je af? Jazeker deze acculader is volledig gemaakt op zonne-energie. Je legt hem op het dashboard van je auto en steekt de 12v stekker in de sigarettenaansteker. Zo heb jij nooit meer last van een lege accu. Hij blijft jouw accu constant aan druppelen tijdens het rijden, maar ook als jij helemaal geen gebruik maakt van je auto. Een tip: zet hem dan natuurlijk niet in de schuur of onder een carport. Zorg er altijd voor dat je hem op open plekken parkeert zodat het zonnepaneel zo veel mogelijk energie opwekt. Een handig en gemakkelijk apparaat dat voor iedereen kan werken.

Bekijk deze acculader hier

Höfftech acculader

Misschien heeft jouw accu weer een lange tijd niks aangedreven en is hierdoor weer een beetje leeg gelopen. Dit is natuurlijk vervelend, maar Höfftech kan daar als gerenommeerd bedrijf wat aan doen. Er zit een micro processor ingebouwd die meet hoe de conditie van de accu op het moment is en zal op tijd gaan bijladen. De druppellader is zo gemaakt dat hij beveiligt is tegen een overlading en zal automatisch stoppen wanneer hij vol is geladen. Ook als jij in de winter je motor of boot hebt gestald, kan je via de winterstalling modus jouw accu weer snel zo ver krijgen dat hij weer kan gaan werken.

bekijk deze acculader hier 

Ferm acculader

Deze Ferm acculader is er één die je leven lang mee gaat. Hij is misschien een slag duurder dan de bovenstaande acculaders, maar hij heeft ook een extra functie. Als jij hem aansluit op netspanning kan jij ervoor zorgen dat hij fungeert als starthulp. Hierdoor geen zorgen bij een lege accu. Jij kan gewoon onderweg en hoeft niet te wachten tot hij helemaal is volgeladen. Hij zal je voldoende geven om te kunnen starten en vervolgens kan jij door te gaan rijden je accu verder volladen. Je kan ook gelijk kijken wat de spanning is van jouw accu waardoor je gelijk weet hoe vol je accu daadwerkelijk is.

Bekijk deze acculader hier

Waarop te letten bij het kopen van een acculader?

Bij een acculader ben je natuurlijk altijd afhankelijk van stroom. Dit is dus anders dan bij bijvoorbeeld een jumpstarter waar een ingebouwde accu-stroom kan genereren en je dus geen 230v. in de buurt hoeft te hebben om jouw accu te starten. Daar in tegen is een acculader vele malen goedkoper en geef je dus niet onnodig geld uit aan een product. Let altijd op dat je niet de min en de plus pool tegen elkaar aan houdt hierdoor kan er kortsluiting ontstaan en dit is niet goed voor jouw acculader. Ook moet je goed letten op hoe krachtig jouw acculader kan omvormen. Mocht dit niet genoeg zijn voor de grote van jouw accu kan het lang duren voor hij gevuld is. Mocht jij geen haast hebben is dit natuurlijk een ander verhaal, dan maakt de grote van de acculader minder uit. Hoelang zijn de kabels is iets om in acht te nemen. Je wil niet met een te korte lengte zitten zodat hij niet aangesloten kan worden.

12 Shares:
You May Also Like