Op zoek naar de beste goedkope matrassen? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste matrassen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget matrassen van 2020. 

Slapen, wij mensen doen het 6 tot 10 uur per dag. Als kind slaap je meer en heb je meer rust nodig, naarmate je ouder wordt kan jij beter gedijen zonder extreem veel slaap. Een goede nachtrust is heel belangrijk, en juist omdat jij zo veel in bed ligt iedere dag is een goed matras belangrijk. Wij zijn opzoek geweest naar goed matrassen die aansluiten bij jouw wensen. Bijvoorbeeld past een schuimmatras goed bij je of slaap jij lekkerder op een verenmatras. Er zijn zelfs waterbedden, maar deze zitten in een hele hoge prijsklasse. Wij hopen jou te kunnen helpen in de keuze voor een juist matras.

Matras van de Lidl

Bij de Lidl verkopen ze eigenlijk alles wat jij in en rondom het huis nodig hebt. Natuurlijk hebben zij dus ook een enorme keuze aan matrassen voor jou beschikbaar. Van matrastoppers tot logeermatrassen. Wij hebben voor jou een éénpersoons model gevonden van Meradiso. Dit model is: ‘7-zones’ omdat het model verdeeld is in zeven zones van verschillend schuimmateriaal. Deze zeven zones bieden je extra comfort op alle punten waarop je druk uitoefent op jouw bed. Er is een polyester hoes bijgeleverd die is voorzien van een ritssluiting. Hierdoor kan je hem van het bed afhalen en heb wassen. Hierdoor zal jouw matras geschikt blijven voor langdurig gebruik. Mocht je het matras willen verplaatsen of draaien zitten er handig handgrepen aanvast die dit uiterst gemakkelijk maken. Maar het meest belangrijke is dat hij goed beoordeeld is en veel slapers er lange nachten op hebben gemaakt. Een goede prijs voor een gouden keuze.

Bekijk dit matras hier

Op dit moment worden er geen matrassen bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige matrassen voor je gevonden!

Andere goede goedkope matrassen

Ons overzicht van de beste goedkope matrassen nu online te koop

Beliani Piccolo matras

Dit matras is ideaal als jij niet een al te dik matras gewend bent of als jij hem wil gebruiken als topper op een boxspring. Je kan hem gewoon gebruiken als enkel matras zonder dat je een boxspring in huis hebt. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat voor een slaper jij bent. Er zijn mensen die enkel goed slapen op extra dikke matrassen, maar is dit bij jou niet het geval waarom zou jij dan niet voor een veel handzamer en kleinere variant kiezen. Dit matras van Belaini Picocolo is goedkoop en gewoon via de Blokker verkrijgbaar. Daarnaast is de kwaliteit zeer goed.

Bekijk dit matras hier. 

Bed-4-less traagschuim matras

Via Bol.com zijn we terecht gekomen bij dit traagschuim matras van 90×200. De dikte is 16 cm en ook dit matras bestaat uit 7-zones. Traagschuim is een materiaal dat bestaat uit Visco Schuim. Het is sterk materiaal, maar zodra u er op gaat liggen zal het zich aanpassen aan uw warmte en lichaamsgewicht. Hierdoor ligt hij lekkerder op de drukpunten omdat het schuim zich verdeelt. Door dit medische matras zult u geen klachten aan spieren en gewrichten ervaren. Traagschuim geeft comfort, soms zelfs een zwevend gevoel wanneer u er op ligt en het zorgt voor minder pijn aan uw gewrichten. Kortom een juiste keuze, de keuze voor dit matras.

Bekijk dit matras hier. 

Pocketvering BG GOLD matras

Ook via Bol.com vind je hier een betaalbare variant van een matras met vering. 90×200 is het goedkoopste model dat ervan is, maar je kan kiezen voor grotere modellen die iets in prijs verschillen naarmate je voor een groter model kiest. Het voordeel van dit vering matras is dat de veren los van elkaar staan en je daardoor volledige ondersteuning geven op welke plaats jij ook ligt. De veren zullen jouw gewicht ervaren en de ondersteuning bieden die per drukpunt essentieel is voor een goede comfortabele houding. De 7-zones zullen je weer de ondersteuning bieden die jij verwacht van een matras. De verstevigde middenzone zal jou nog meer extra comfort bieden.

Bekijk dit matras hier. 

Princess HR 40 Koudschuim matras

Een iets duurdere variant, maar daardoor ook zeer geschikt als jouw lichaam net wat meer comfort nodig heeft. Dit bed van 90×200 is een High Resilience koudschuim matras. Een zeer ingewikkelde term, maar het houdt in dat het een open celstructuur heeft. Door de open cel structuur geeft hij een goede verdeling voor jouw lichaam. Daarnaast ademt hij zeer goed. Ook is hij antiallergisch en vriendelijk voor jouw huid. De duurzame afneembare hoes die erbij wordt geleverd kan je ten alle tijden wassen. Hierdoor heb je altijd een schoon bed. Kies alleen daarom al voor dit duurzame en zeer goed slapende matras.

Bekijk dit matras hier. 

Waarop letten bij het aanschaffen van een matras?

Je kunt niet zomaar ieder matras aanschaffen, matrassen worden vaak heel persoonlijk gemaakt. De één slaapt beter op een matras van koudschuim en de ander beter op een matras met vering. Daarnaast is het belangrijk op te letten op de grote en ook wel gewicht hij aankan. Je wil niet een matras aanschaffen die uiteindelijk niet voldoet aan jouw lichaam. Want vaak is het zodra jij de verpakking hebt geopend niet meer mogelijk om het matras te ruilen. Dit is de reden dat je vaak matrassen kan uittesten. Wat een slim trucje is om eens langs te gaan bij een beddenspeciaalzaak en vervolgens de keuze te maken uit een soort matras die je past. Daarna kan de goedkope variant gemakkelijk hier vinden.

0 Shares:
You May Also Like