Waar láát je het? Als mensen verzamelen we zoveel spullen, waardoor je je soms weleens afvraagt: waar laat ik al deze spullen? De oplossing is gelukkig simpel en vandaag de dag ontzettend stijlvol. Daarom vertellen we jou in deze blog de 5 mooiste opbergkasten van 2020. Zo kun je jouw spullen stijlvol opbergen. Welke optie past er het bij jou?

  1. De opknapper

In tweedehandswinkels of op vintage marktplaatsen vind je de prachtigste meubelstukken. Vaak zijn ze helemaal niet zo heel duur. Ze hebben natuurlijk wel vaak allang op zolder gestaan of zijn door de tijd heen wat versleten. Maar gelukkig kun jij met een likje verf en een kast weer een heel mooie nieuw kast creëren. Door hem op te knappen kun je hem direct verven in de kleur dat jij het mooist vindt. Of wil je hem liever opschuren en wat beitsen? Het kan allemaal!

  1. De vitrinekast

Was dit vroeger nog een oubollig item voor in woonkamers. Vandaag de dag zeker niet meer. Vitrinekasten, van bijvoorbeeld Meubella.nl, zijn weer hipper dan ooit en dat komt omdat je zoveel mooie en belangrijke spullen erin kunt uitstallen. Alsof je je eigen museum bent begonnen. Dus spaar je bijvoorbeeld LP’s, sneakers of edelstenen. Een vitrinekast is de plek. Maar ook als je kiest voor een aantal van je mooiste spulletjes dan maak je hiervan een bijzondere plek. Kies bijvoorbeeld voor een aantal mooie kaarsen en een leuk groen plantje. Klaar!

  1. Eetkamerkast

Een eetkamerkast is dé plek voor al je keukenspullen. Denk aan bijvoorbeeld je complete servies, maar ook aan je bakspullen. Veel van je servies kun je op een mooie manier uitstallen in zo’n kast. Hierdoor ben je ook sneller geneigd om je prachtigste servies te kiezen omdat je het niet vergeet. Win-win-situatie dus! En je hebt al jouw keukenspullen dichtbij je wanneer je wat lekkers aan het maken bent.

  1. Dressoir hangkast

Wil je liever niet een kast die in de hoogte staat, dan kun je ook kiezen voor een dressoirkast. Je kunt ze zelfs ophangen, zodat je ook aan de onderkant nog ruimte overhoudt. Een dressoir hangkast staat prachtig in bijvoorbeeld je woonkamer, maar kan ook in de gang of in je slaapkamer. Net waar jij wat meer ruimte wilt creëren!

  1. Wandkast

Wil jij juist meer boeken kwijt? Of zoek je een plek voor bijvoorbeeld je cd’s, dvd’s of LP’s? Dan kun je kiezen voor een wandkast. Een wandkast bestaat vaak uit veel planken, waardoor je al jouw spullen kwijt kunt. Daarnaast kun je kiezen voor eentje met of zonder deurtjes. Wil je zicht of geen zicht op je spullen. Het is aan jou! Ook wandkasten heb je in verschillende vormen en maten, of je nu kiest voor een staande of een liggende versie.

  1. Sidetable

De sidetabel was een tijdje uit het zicht verdienen, maar vandaag de dag zien we hem weer steeds meer terug in de wereld van de binnenhuisarchitectuur. Het woord table, wat tafel betekent dekt zeker niet helemaal te lading. Want je kunt ze op heel veel plekken neerzetten waar je meer ruimte wilt creëren. Denk aan de keuken, de gang en de badkamer.

0 Shares:
You May Also Like