Wil jij wellicht een auto gaan leasen? Dat snappen wij wel, want het leasen van een auto heeft een aantal voordelen. Welke deze voordelen dat zijn en welke auto’s je het beste kunt leasen, vertellen we jou allemaal in deze blog!

Private leasen is ontzettend populair. Alleen al in 2018 reden er maar liefst 150.000 mensen rond in een lease-auto. Dat is meer dan de jaren ervoor en de jaren erna is dit aantal alleen maar gestegen. Het leasen van een auto is dan ook in veel gevallen een goed alternatief voor het kopen van een auto. Het kopen is tenslotte vaak een flinke uitgaven, zeker als je een goede auto wilt. Wil je niet inleveren op kwaliteit, lees dan verder over het leasen van een auto.

Zo zit er wel een belangrijke eis aan het leasen van een auto. Je kunt namelijk de deal die je sluit niet voortijdig onderbreken. Doe je dat wel dan moet je heel veel geld betalen. Daarnaast heeft een leaseauto ook invloed op bijvoorbeeld het krijgen van een hypotheek en op je schadevrije jaren. Goed om te weten dus!

Zin om proefritjes te plannen? Dit zijn de beste lease deals voor op dit moment:

  1. Volvo V60

Deze auto kun je leasen vanaf ongeveer 560 per maand. Wil je hem prive gebruiken? Dan komt er maandelijks een bijtelling bij van ongeveer 22%. Waarom dit zo’n topper is? Omdat het een hele ruime stationwagon is. Je kunt hem op aanvraag hybride krijgen, maar ook met een motor dat loopt op benzine.

  1. Volkswagen Golf

Deze auto is te leasen vanaf ongeveer 310 euro per maand. Ook voor deze auto geldt 22% als je hem prive gebruikt. Deze auto is compact, maar heeft daarnaast heel veel bergruimte. Hierdoor rij je kleiner, maar je hoeft maar weinig ruimte in te leveren dan bijvoorbeeld de Volvo V60. Je kunt hem volledig elektrisch leasen, maar ook met een benzinemotor.

  1.  Kia Niro

Wil je een crossover rijden? Deze wordt geleverd als hybride, plug-in hybride maar ook als volledig elektrische auto. Zelfs de basisversie van deze auto is heel rijk uitgerust. Denk aan cruise control, een achteruitrijcamera en centra deurvergrendeling. Maar je kunt hem natuurlijk ook met nog meer extra’s verrijken. Je rijdt deze auto vanaf 372 per maand.

  1. Jaguar I-Pace

Dit is misschien de duurste auto uit dit lijstje, maar het is dan ook de eerste compleet elektrische auto van dit merk. Daarnaast kun je met de flinke actieradius heel wat kilometers maken. Namelijk wel 470 kilometer. En dat is zeker voor een elektrische auto heel erg veel. Kijk jij er naar uit om deze auto te rijden? Je betaalt ongeveer 838 per maand.

  1. Ford Fiesta

De Ford Fiesta is natuurlijk een klassieker, ook onder leasers. De auto kun je leasen voor 250 euro per maand. Al ruim 40 jaar zie je deze auto op de weg. Natuurlijk is hij in een nieuw en modern jasje gestoken. En jij kunt daar binnenkort mee weg rijden. Wil jij meer weten over ford private lease? Ga dan langs bij jouw Ford-dealer.

You May Also Like