Zie je door de bomen het bos het niet meer? Zoveel verschillende types die geschikt zijn voor allerlei verschillende ruimtes. In dit artikelen helpen we je op weg om de juiste keuze te maken per ruimte!

Woonkamer

Je woonkamer is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt. Hier kom je tot rust na een lange dag werken of geniet je tijdens een dagje vrij. Omdat er in deze ruimte veel geleefd wordt, is het belangrijk om voldoende daglicht te hebben. Naast voldoende daglicht is natuurlijk privacy ook belangrijk. Ga hierom voor inbetween van Veneta.com, zo is er genoeg lichtinval, maar wordt directe inkijk geminimaliseerd. Een jaloezie is hier een perfecte keuze en zijn super stijlvol op het moment.

Keuken

Veiligheid en hygiëne staan bovenaan het lijstje voor raamdecoratie in de keuken. In je keuken wil je op een veilige manier je maaltijden bereiden. Het is belangrijk dat je hier raamdecoratie kiest die niet snel vlam vat. Aluminium jaloezieen zijn ideaal voor de keuken. Makkelijk schoon te maken en te houden, veilig en ook nog eens stijlvol!

Slaapkamer

ZzZzz… Heerlijk lang uitslapen zonder gewekt te worden door de lichtinval. Het is tenslotte wetenschappelijk bewezen dat slapen in een donkere Een dik verduisterend rolgordijn op maat is de beste keuze voor een fijne verduisterende slaapkamer.

Badkamer

In je badkamer wil je raamdecoratie die bestemd is tegen vochtige omstandigheden. Een gemiddelde Nederlander doucht 8 minuten per dag. Dit betekent dat je raamdecoratie 8 minuten per dag intensief wordt belast met vocht en condens. Pvc jaloezieen zijn vochtbestendige een voordelige keuze. Kun je goed ventileren en wordt de raamdecoratie niet direct nat? Dan zijn plisségordijnen ook een echte aanrader voor je badkamer.

Wees geen dief van je eigen portemonnee, kies raamdecoratie die in verschillende ruimtes extra lang meegaat!

0 Shares:
You May Also Like