Vorig jaar zagen we Apple, Samsung en Microsoft allemaal nieuwe tablets lanceren. Maar welke tablets komen als beste naar voren in 2020? Hieronder vind je onze review.

Apple iPad Pro

De iPad Pro van Apple is een prachtige tablet met een maximale schermgrootte en platte randen. De home-knop is verdwenen en vervangen door Face ID en de eigen Lightning-poort van Apple heeft plaatsgemaakt voor USB-C waardoor je veel meer functies en accessoires kan toevoegen.

Het 11-inch model beschikt over een beeldscherm met 2388 x 1668 pixels en de A12X Bionic-processor zorgt voor een ongeëvenaarde snelheid. De opslag gaat van 64 GB tot 1 TB, maar de prijs stijgt dan ook enorm. Afgezien van de hoge prijs, verdient de Apple iPad Pro met zijn brute kracht en lange batterijduur zeker een plaats in onze top drie van beste tablets van 2020.

Samsung Galaxy Tab S6

De Samsung Galaxy Tab S6 heeft een groot display van 2560 x 1600 pixels, hoogwaardige specificaties en is extreem dun en licht. Deze tablet beschikt over een Qualcomm Snapdragon 855-processor en 6 GB of 8 GB RAM wat zeker voldoende is.

De aangepaste multitask-functies van Samsung werken uitstekend op de Tab S6. Je krijgt niet alleen een splitscreen, deze tablet ondersteunt ook een slimme ‘pop-out’-functie die apps weergeeft in een klein venster dat volledig aanpasbaar is. Dit zorgt ervoor dat je super vlot kan navigeren. Ben je bijvoorbeeld druk bezig met het werken aan een bepaald project en wil je tussendoor even een spel spelen of je uitbetalingen Roulette checken, dan zijn de slimme functies zeker een meerwaarde.

Voor mensen die zoeken naar de beste Android-tablet is de Samsung Galaxy Tab S6 een uitstekende keuze. Het enige nadeel is het stevige prijskaartje van 699 euro.

Surface Pro 7

De Surface Pro 6 had nog een aantal gebreken, maar Microsoft heeft het ontwerp sindsdien verfijnd. De Surface Pro 7 kan even goed als laptop en als tablet gebruikt worden. Je beschikt over een mooi 12,3-inch scherm met een resolutie van 2736 x 1824 pixels, een doordacht ontwerp en een brede waaier aan interne specificaties.

De levensduur van de batterij is iets minder goed dan bij de Pro 6, maar je kunt nog steeds een volledige dag gebruik maken van de Pro 7 voordat je hem moet opladen. De Type Cover en de Surface-pen zijn bijkomende accessoires die vooral een meerwaarde zijn voor creatieve professionals en studenten.

You May Also Like

Beste Dekbed

Ben je op zoek naar een nieuw dekbed? Voor een goede nachtrust is een warm en prettig aanvoelend…

Beste Drones

De drone heeft de laatse jaren enorm aan populariteit gewonnen. De winkels met radiografisch bestuurbare helicopters en quadcopters schieten als…

Fietsen

Ben je op zoek naar een leuke fiets? Zoek niet verder! Budgeto, jouw online warenhuis beschikt over meer…