Wil je je ogen goed beschermen tijdens een fietstocht? Maak dan op Budgeto een keuze uit het brede assortiment van Eassun fietsbrillen. Eassun maakt fietsbrillen van hoge kwaliteit in verschillende vormen en lenskleuren. De brillen beschermen je tegen fel UV licht, regen, zand, insecten en ander materiaal dat tegen je ogen kan spatten tijdens een snelle fietsrit. De brillen zijn gemaakt van polycarbonaat, een onbreekbaar plastic, zodat er geen kans op breken is van de bril. Wil je naast een fietsbril ook een fietshelm kopen? Kijk dan ook eens bij ons assortiment fietshelmen.

Over Eassun

Eassun is opgericht in 1992, het jaar van de Olympische spelen in Barcelona. Sinds het begin heeft Eassun een flinke passie voor het ontwerpen en produceren van sport accessoires zoals zonnebrillen, skibrillen en helmen. De Eassun fietsbrillen zijn ultra licht en blinken vooral uit in kwaliteit en mooie designs. Sinds begin 2016 heeft Eassun super lichtgewicht brillen in het assortiment, dat gepromoot werd door de Italiaanse wielrenner Andrea Guardini. Deze Aero brillen zijn slechts 28 gram.

De juiste fietsbril

Bij de keuze voor een fietsbril zul je eerst letten op de brilglazen oftewel de lenzen. De fietsbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren lenzen. De kleuren bepalen de zichtbaarheid en het contrast bij weersomstandigheden en lichtinval. Hieronder lees je een overzicht van het effect van de kleuren.

Grijs: met grijze lenzen heb je minder last van de felheid van de zon maar de kleuren worden niet veranderd.
Bruin: met bruine lenzen heb je minder kans dat je door de zon wordt verblind.
Geel: gele lenzen verminderen de waas van blauw licht waardoor het zicht wordt verscherpt. Deze lenzen zijn ideaal bij bewolkte weeromstandigheden.
Oranje: oranje lenzen verminderen net zoals gele lenzen de waas van blauw licht maar het verschil met de gele lenzen is dat ze meer contrast geven.
Groen: met groene lenzen wordt de verblinding verminderd en een deel van het blauwe licht gefilterd. De lenzen maken een groene achtergrond egaler, waardoor de andere zaken beter zichtbaar worden.

Fotochromatische lenzen

Je kunt kiezen voor wisselbare lenzen zodat je de bril kunt aanpassen aan veranderende weersomstandigheden maar beter is het om te kiezen voor fotochromatische lenzen. Dit zijn lenzen die meekleuren met de lichtinval en weersomstandigheden. In het assortiment van Eassun op Budgeto vind je deze ook.

Pasvorm van de fietsbril

Daarnaast is het natuurlijk  belangrijk dat de fietsbril goed bij je past. De bril moet stevig op je neus staan maar ook niet zo stevig dat je wimpers tegen de glazen aan komen. Ook is het handig als je bril goed onder je fietshelm past zodat het niet gaat knellen. Je vindt vast een fietsbril van hoge kwaliteit naar je keuze in de collectie van Eassun. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een goede fietsbril? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice, zij helpen je graag!

0 Shares:
You May Also Like

Fietsen

Ben je op zoek naar een leuke fiets? Zoek niet verder! Budgeto, jouw online warenhuis beschikt over meer…

Beste Drones

De drone heeft de laatse jaren enorm aan populariteit gewonnen. De winkels met radiografisch bestuurbare helicopters en quadcopters schieten als…

Beste Kinderfietsen Kopen

Welkom op de kinderfietsen pagina van budgeto.nl. Het aanbod van budgeto.nl bevat een groot aantal kinderfietsen van allerlei…