Je denkt er misschien niet over na als je bijvoorbeeld op jezelf gaat wonen. Of gaat samenwonen. Of als je gaat verhuizen. Maar een wc-rolhouder is bést een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je badkamer of toilet. En dan hebben we het nog niet eens over hoe handig het als je vanaf je zitplek snel het wc-papier kunt komen. Daarom hebben we in deze blog de 7 beste wc-rolhouders van 2020 verzameld.

  1. Toiletrolhouder van telefoonhouder

Het is misschien niet een heel schone gedachten. Maar we doen het massaal: met onze telefoon naar de wc gaan. Dit toiletrolhouder kan je gelukkig wel helpen. Zodat ‘ie niet per ongeluk in de wc kan vallen. Je hebt namelijk naast de toiletrolhouder óók een plek voor je mobiele telefoon. Verder oogt deze houder van MKP Goods heel chique door de het gebruik van chroom.

Bekijk deze wc-rolhouder hier.

  1. Wc-rolhouder van steigerbuizen

Steigerbuizen zijn al jaren heel erg hip. Heb jij een industriële look in je woning? Dan past deze wc-rolhouder bij jou. Creëer een loft-look in het kleinste kamertje van je huis. En ideaal! Je hoeft deze houder niet zelf in elkaar te zetten. Hij komt in één stuk waardoor je hem direct kunt monteren aan de muur.

Bekijk deze wc-rolhouder hier.

  1. Lyon Béton toilethouder

Eén plek voor al je wc-rollen én toch dichtbij het toilet? Deze toilethouder van Lyon Béton kun je ophangen aan de muur. Hij is 10 centimeter bij 55 centimeter bij 12 centimeter. Hierdoor kun je hier heel veel toiletrollen op kwijt. Dit stuk design creëert een mooie look in je badkamer. Hierdoor is dit alledaagse voorwerp bijna een stukje kunst geworden. Maar betaalbaar, gelukkig!

Bekijk deze wc-rolhouder hier.

  1. Polaroidcamera wc-rolhouder

Ben jij gek op Instagram? Of maak je graag foto’s? Dan is dit een mooie wc-papierhouder voor jou. Want het lijkt met deze houder net alsof er heel veel foto’s uitrollen, maar in feite is het natuurlijke wc-papier. Wij durven te wedden dat deze wc-rolhouder voor heel veel lachende gezichten in jouw toilet of badkamer gaat zorgen.

Bekijk deze wc-rolhouder hier.

  1. Wc-rolhouder met hout en metaal

Houd jij van hout en metaal? Deze stoere met de hand afgewerkte eiken wc-rolhouder en met staal, is niet alleen heel praktisch. Hij is ook heel mooi om te zien. Je kunt er namelijk een wc-rol aanhangen, maar bovenop kun je ook spullen neerleggen. Bijvoorbeeld je telefoon. Want wist je dat op je telefoon meer bacteriën zitten dan op een wc-bril? Leg hem dus even weg als je bezig gaat met een nummertje één of een nummertje twee.

Bekijk deze wc-rolhouder hier.

  1. Luxe dubbele RVS-toilethouder met rol, toiletborstel en extra reserverol

Soms is het kleinste kamertje van de kamer zo klein dat je een paar slimme oplossingen nodig hebt. Deze wc-rolhouder van Tatkraft is zo’n slimme oplossing. Je kunt namelijk heel praktisch alles kwijt wat je nodig hebt in een wc of badkamer, natuurlijk. Namelijk een wc-rol, maar er is ook plek voor een extra wc-rol en je krijgt er ook een toiletborstel met een houder bij. Alles wat je nodig hebt op één plek. Doordat het design zo tijdloos is, kun je nog jaren genieten van deze wc-rolhouder.

Bekijk deze wc-rolhouder hier.

  1. Milton & Oldbrook toiletrolhouder met borstel

Ook deze wc-rolhouder willen we graag met je delen. Net zoals de nummer 6 kun je namelijk ook hierbij verwachten dat alles erop en eraan zit. Denk aan een wc-rolhouder en een plek voor je toiletborstel. Dit design is een stuk meer modern. Dus als je van modern houdt, dan past deze houder goed bij jouw wensen. Het is ook gemaakt van roestvrijstaal, dus het gaat nog jaren mee.

Bekijk deze wc-rolhouder hier.

Koopgids: waar op te letten bij het kopen van een wc-rolhouder?

Iedereen kan een wc-rolhouder aanschaffen. In heel veel winkels en bouwmarkten vind je schappen vol. Maar waar je vooral op moet letten is de kwaliteit en de uitvoering. Want zeker voor het kleinste kamertje, kan een wc-rolhouder een hoop betekenen. Niet alleen omdat je in deze kamer niet veel kan wat betreft uitstraling. Met een leuke, mooie of chique wc-rolhouder kun je dat dus wel.

Wat zijn je wensen als het gaat om een wc-rolhouder? Wil je alles erop en eraan? Zoals een extra wc-rol dichtbij of een wc-borstel? Dan kun je daarvoor kiezen. Net zoals de verschillende materialen. Hout, roestvrijstaal, chroom en zwart metaal zijn hippe en tijdloze materialen voor wc-rolhouders. En als je van een grapje houdt, dan raden we je aan om voor de polaroidcamera uit deze lijst te gaan.

0 Shares:
You May Also Like