Nu de prijzen voor energie en boodschappen alsmaar lijken te stijgen ben je wellicht op zoek naar andere manieren om te besparen. Goed nieuws, want de kans is groot dat je nog wel wat euro’s per maand kan pakken op internet. Hoe? Door over te stappen van provider. En dan gaat het niet om een specifieke provider, nee, je maakt een vergelijking op basis van jouw wensen en adres om de beste deal te vinden.

Tot 50% per maand besparen

Surf naar de website ProviderCheck.nl voor het vinden van de beste internet abonnement deal. Door middel van de PostcodeCheck rollen alle aanbiedingen op jouw adres er binnen een minuutje uit. En dan zie je meteen dat je tot 50% per maand kunt besparen in het eerste (half) jaar van je nieuwe abonnement, wat neerkomt op een bedrag tot €25 per maand. Daarnaast doet de vergelijker er ook nog eens een cashback bovenop.

Het gaat overigens niet om een specifieke internet aanbieder die altijd de beste deal heeft, want de acties verschillen van moment tot moment. Daarnaast hangen ze ook af van de gekozen snelheid. Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien welke aanbieding voor jou het beste uitkomt.

Ontrouw zijn aan je provider

Waarom kun je zoveel korting pakken als je overstapt? Providers doen er veel aan om jou binnen te halen als nieuwe klant en proberen je te overtuigen met flinke welkomstkorting. Veel mensen blijven daarna trouw als ze eenmaal overgestapt zijn. En dat is dus eigenlijk zonde, want na verloop van tijd ga je de volle mep betalen. Het is daarom slim om de einddatum van je vaste contract alvast in je agenda te zetten, zodat je steeds weer kunt overstappen na die contractperiode om opnieuw te profiteren van welkomstkorting.

Extra voordeel bij combinatie tv

Als je goedkoop internet thuis afsluit dan kun je ervoor kiezen om te combineren met televisie. Het voordeel is dat je extra korting krijgt en daarnaast ook nog eens leuke extra’s kunt scoren. Hierbij kun je denken aan een gratis abonnement op een streamingsdienst, zoals Viaplay, Film1, ESPN Compleet, F1 TV, Canal+ Films & Series en FilmBox.

Neem deze gratis extra’s mee in je keuze, omdat je hiermee ook weer kunt besparen op het abonnementsgeld voor een streamingsdienst. Ben je bijvoorbeeld gek op het kijken van sport, dan komt zo’n gratis dienstje perfect van pas. Soms krijg je bij overstap ook een gratis smartphone, televisie of sporthorloge cadeau en kun je tevens profiteren van korting op je gekoppelde mobiele abonnement.

Sneller internet voor minder geld

Lijkt het alsof jouw internet tegenwoordig te traag is? Dat kan komen doordat je met steeds meer apparaten online gaat. Denk aan streamen op meerdere apparaten, videobellen, het gebruik van slimme verlichting, et cetera. Daardoor wordt het netwerk zwaarder belast, waardoor de snelheid per apparaat kan afnemen. Door over te stappen kan het zomaar zijn dat je door de korting voor minder geld een sneller abonnement in de wacht sleept. 

Ook kun je via ProviderCheck zien of er al glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Bij dit razendsnelle en stabiele internet zijn download- en uploadsnelheid altijd gelijk. Wij zeggen, check het zelf en kijk hoeveel jij per maand kunt besparen door over te stappen van provider!

0 Shares:
You May Also Like