Over minder dan een maand begint het nieuwe voetbalseizoen in Nederland, met Ajax en PSV als belangrijkste titelkandidaten. In de herfst zal iedereen zich richten op het WK, dat voor het eerst in de geschiedenis in november en december gespeeld wordt. Zal Oranje erin slagen om wereldkampioen te worden en ons zo het perfecte kerstcadeau te bezorgen? We zullen het zien. Dan is er ook nog het Europees voetbal, waarbij zeven Nederlandse clubs in actie zullen komen. Voor de echte liefhebber is er tot slot ook nog heel veel voetbal uit de buitenlandse competities om naar uit te kijken.

Eén ding is zeker, er is deze zomer geen gebrek aan voetbal, zeker met het EK voor vrouwen dat momenteel plaatsvindt. Wil je alle actie in comfort bekijken, zorg er dan voor dat je al het onderstaande vooraf hebt geregeld zodat je helemaal klaar bent wanneer het eerste fluitsignaal klinkt…

TV-abonnementen

Als je echt alle wedstrijden wilt zien, dan heb je vier abonnementen nodig. Vind je dat allemaal een beetje overdreven, dan zul je moeten bedenken welke competities je voorkeur hebben. Je moet dus prioriteiten stellen. De kans is groot dat je kiest voor de Eredivisie. Maar dan zijn er ook nog de competities in Engeland, Italië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, en ga zo maar door. Hoeveel wedstrijden wil je zien ? Dat zul je eerst moeten bepalen alvorens je besluit welke abonnementen je nodig hebt.

Goksites

Wanneer je vaak voetbal kijkt, dan zul je al snel een goed inzicht ontwikkelen in wie er in vorm is en welke teams wel eens voor een verrassing zouden kunnen gaan zorgen. Het is daarom misschien een idee om te proberen deze inzichten te verzilveren door middel van enkele weddenschappen. Via https://premium-promo-code.nl/ is het heel eenvoudig om de juiste websites te vinden waar je dit kunt doen. Je kunt hier tevens gebruikmaken van acties en bonusdeals op grote spellen en de diverse markten. Zorg er wel voor dat je alleen wedt met geld dat je kunt missen.

Vrije dagen opnemen

Vooruit plannen is cruciaal als je maximaal wilt genieten van wat er allemaal te zien is. Met name tijdens het WK zul je merken dat wedstrijden vaak gepland staan op momenten dat je moet werken. Het Nederlands Elftal speelt zijn eerste wedstrijd in de middag van 21 november tegen Senegal. Ziek melden op die dag heeft waarschijnlijk geen nut, want je baas zal je niet geloven ! Dus wil je alle wedstrijden zien? Bekijk dan wedstrijdschema en neem snel een paar vakantiedagen op voordat je collega’s op hetzelfde idee komen. Slaagt Oranje erin de knock-out fase te bereiken, dan is daar overigens wel wat slim denkwerk voor nodig.

Een comfortabele plek

Sommige wedstrijden zul je samen met je vrienden op de bank willen kijken onder het genot van wat snacks en drankjes. Andere wedstrijden zijn perfect om vanaf bed te kijken. Dus zorg ervoor dat je van je bed de perfecte kijkplek maakt met wat extra kussens zodat je lekker ontspannen kunt zitten met je laptop op schoot. En misschien is het verstandig om uit een flesje drinken zodat je niet zo makkelijk kunt knoeien wanneer er wat te juichen valt. Dit gaat een fantastisch voetbaljaar worden, dus het is de moeite waard om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

You May Also Like