Wist je dat het merk Annayake al meer dan 80 jaar ervaring heeft op het gebied van lichaamsverzorging. Deze lichaamsverzorging hebben ze gebaseerd op 2000 jaar oude schoonheidstradities uit Japan. Je vindt in de producten van dit merk dan ook alleen maar pure ingrediënten die enkel en alleen zijn bereid volgens de innovatieve formules van dit merk. Aangezien dit merk al 80 jaar de mooiste producten maakt, vonden wij het tijd om de beste 5 eens op een rijtje voor jou te zetten.

  1. An’na Annayake Eau de Parfum van Annayake

Een geurtje met een fris, romantisch en vrouwelijk karakter? Dat is An’na Annayake Eau de Parfum van Annayake. Dit luchtje kwam uit in 2011 en heeft sindsdien al heel wat vrouwen fan gemaakt. Mede door haar bloemige geur dat de schoonheid en de zachtheid van vrouwen weet te verwoorden in een geur. De basisnoten zijn patchouli en amber en de hartnoten zijn Jasmijn, tuberoos, koriander en roos. Ook ruik je noten van mandarijn en zwarte bes.

Bekijk dit product hier.

  1. De schuimende reinigingsgel van Annayake

Een schoon gezicht is heel belangrijk. Dat begrijpen ze met dit merk van Annayake. Je kunt met deze schuimende reinigingsgel makkelijk je gezicht schoonmaken. Het haalt al het vuil en make-upresten weg. Daarnaast wordt het beschermenslaagje van je zicht niet aantast. Een zachte reiniging met hygliol, colza olie en roskastanje-extracten. Eerst verandert de gel op je huid in een olie en dan wordt het een gezichtsmelk.

Bekijk dit product hier.

  1. Tsukiyo for him van Annayake

Dat dit merk niet alleen aan de huid van de vrouwen denkt, maar ook aan die van de mannen, blijkt wel uit dit heerlijke geurtje. Tsykiyo for Him heeft een houtig karakter. En past daarom perfect bij de man die houdt van in de natuur zijn, maar die ook trots is op zijn afkomst. Er is ook een Tsykiyo speciaal voor dames.

Bekijk dit product hier.

  1. Démaquillant yeux bi-phase van Annayake

Wil jij je ogen schoonmaken maar dit niet met een agressief middel doen? Dit product van Annayake is speciaal ontwikkeld om jouw make-up van je wimpers en je oogleden te halen. Het is daarnaast zo ontwikkeld dat het je ogen juist verrijkt en niet aantast. Het kersenbloesemwater verzacht en kalmeert de huid.

Bekijk dit product hier.

  1. Paltons Annayake Ultratime Anti-pollution Defense Care

Een middle dat jouw huid gezond houdt? Ook al woon je in de stad? En wordt je gezicht elke dag weer vies van de uitlaatgassen? Smeer elke avond na het schoonmaken van je gezicht met deze crème.

Bekijk dit product hier.

Het doel van Annayake

Elk merk heeft natuurlijk een doel. Zo ook dit merk. Ze willen namelijk jouw huid verzorgen maar houden daarbij respect voor het ouder worden. Hierdoor weet het merk hoe ze jou van dag tot dag kunnen verzorgen, terwijl het langzaam ouder wordt. Je lichaam fit en gezond houden? Annayake helpt je hierbij. Naast make-up heeft deze lijn ook veel verschillende lichaamsverzorgingsproducten en natuurlijk de heerlijke geuren. Dus ben jij klaar voor een persoonlijke en effectieve verzorging van jouw lichaam?

You May Also Like