Het maken van een lekker sapje is een eitje met een sapcentrifuge. Fruit maar ook groenten worden in no time omgezet in sap. Maar welke zijn nu de beste sapcentrifuges van 2020? Wij zetten de beste beoordeelde apparaten voor je op een rijtje.

Philips Viva HR1836/00

Ga je voor gemak, dat is de Philips Viva sapcentrifuge voor jou de ideale oplossing! Je kunt het sap direct in je glas laten maken, maar hij heeft ook een capaciteit tot 1,5 liter. Zo kun je dus ook een fles of kan sap in één keer maken. Je maakt het apparaat bovendien in een handomdraai schoon: binnen een minuut staat deze weer te blinken op jouw aanrecht. Dit komt omdat de zeef zo behandeld is dat je deze in één beweging schoon kunt maken. Het vruchtvlees wordt opgevangen zodat je dit makkelijk weg kunt gooien. En alle losse onderdelen kunnen in de vaatwasser, wat het nog makkelijker maakt.

Philips Avance HR1922/20

Sap is minder gezond dan het eten van een heel stuk fruit, omdat het de vezels mist. Nou, niet meer met deze Philips Avance sapcentrifuge. Het is weliswaar de duurste uit het rijtje maar biedt dan ook de mogelijkheid om de hoeveelheid vezels in het sap zelf te kiezen. Zo kun je tot 50% meer vezels in je sap krijgen. Daarnaast is ook dit apparaat binnen een minuut schoon te maken en kunnen de losse onderdelen in de vaatwasser. De extra grote vulopening is geschikt om een hele appel in te doen, en de krachtige motor met 1200 watt doet vervolgens het werk, zonder al te veel herrie te maken.

Bosch MES25A0

Ook in de Bosch sapcentrifuge kun je fruit (en groenten) in zijn geheel doen, de vulopening is lekker groot en de motor krachtig. Dit apparaat heeft twee standen, voor hard en zacht fruit, zo komt het sap er altijd perfect uit. Alle losse onderdelen kunnen in de vaatwasser, schoonmaken is dus een fluitje van een cent. Vruchtvlees en pulp wordt automatisch opgevangen en de container daarvoor heeft een inhoud van 2 liter, waardoor je deze niet tussentijds hoeft te legen. Dankzij de automatische uitschakeling als je het apparaat openmaakt, en de druppelstop, blijft je keuken tijdens en na gebruik altijd schoon.

Tristar Sapcentrifuge SC-2284

Deze Tristar sapcentrifuge is compact en kan toch in één keer een halve liter sap produceren. Daarnaast ziet hij er in RVS met zwart knap uit en misstaat dus niet in de keuken. De twee standen zorgen ervoor dat al het fruit en groente op de juiste manier verwerkt wordt voor het beste resultaat. De losse onderdelen kunnen in de vaatwasser, dus schoonmaken is zo gedaan. Maar zelfs met de hand is deze in een handomdraai schoon.

Princess Juice Extractor 202040

De goedkoopste uit het rijtje is de Princess Juice Extractor. Ook deze sapcentrifuge heeft een grote vulopening, je kunt dus groente en fruit erin doen zonder voor te snijden. Tijdens het persen kun je ook groente en fruit toe blijven voegen, terwijl de deksel stevig op zijn plek blijft. Het apparaat heeft twee snelheden. De onderdelen kun je makkelijk loshalen om vervolgens in de vaatwasser te doen, schoonmaken is ook hier een eitje dus. Princess biedt bovendien 2 jaar garantie.

0 Shares:
You May Also Like