Als jouw kleintje van het ene op het andere moment niet meer zo klein is. En zelf kan gaan zitten en lopen. Dan gaat er natuurlijk een wereld voor hem of zij open. Het aanschaffen van een stoeltje voor hem of haar biedt heel veel nieuwe aspecten. Je kunt het stoeltje bijvoorbeeld bij een lagere tafel aanschuiven. Hij of zij kan dan goed zitten en bijvoorbeeld een puzzel maken. Verdient jouw kind een leuke stoel? Wij hebben de 5 beste kinderstoeltjes verzameld voor jou.

  1. Groen stoeltje voor kinderen

Dit stoeltje is 51 centimeter en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kunt deze mini-vorm van een tuinstoel natuurlijk in de tuin neerzetten. Maar hij kan ook binnen. Er zijn meerdere kleuren te koop. Bijvoorbeeld groen, maar ook oranje, blauw en roze.

Bekijk deze kinderstoel hier.

  1. Kids of Scandinavisch Nijntje houten stoel

Oh Nijntje, wie is er niet met dit kleine schattige konijntje groot geworden? Een vriendje voor elk kindje. Deze stoel is dan ook een ware eye-catcher in bijvoorbeeld de slaapkamer. Maar zelfs in de woonkamer staat dit kleine houten stoeltje erg leuk. Deze stoel is geschikt voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Hij staat stabiel waardoor kinderen er eventueel zelf op kunnen klimmen.

Bekijk deze kinderstoel hier.

  1. Disney Frozen opblaasbaar stoeltje

Welk meisje houdt nu niet van Frozen? Precies. En daarom is dit stoeltje, vanaf 3 jaar te gebruiken, een hit. Je kunt deze superzachte stoel overal neerzetten om te lezen maar ook om lekker een film te kijken. Hij is van pluche, is opblaasbaar en licht. Je kunt de hoes wassen. Er zit natuurlijk een mooie afbeelding van Anne en Elsa op.

Bekijk deze kinderstoel hier.

  1. Foamzoo speelmeubelen stoeltje

Deze meubelen zijn heel bijzonder. Het is namelijk een stoeltje, maar je kunt er ook mee spellen of kinderen kunnen er leuke spelletjes mee bedenken. Ze zijn heel licht, maar ook heel sterk. Waardoor ze zelfs het gewicht van een volwassenen kunnen dragen. Je kunt deze stoel binnen én buiten neerzetten.

Bekijk deze kinderstoel hier.

  1. Kinderstoel van bamboe

Wil jij de kamer van je kind opknappen? Of ben je juist op zoek naar een mooi item voor in de woonkamer? Dit is een stoeltje dat past in heel huishoudens, omdat het natuurlijk en elegant ontwerp is. Je kunt er ook een klein tafeltje bij aanschaffen, zodat je kind een leuke plek heeft om te tekenen en te spelen.

Bekijk deze kinderstoel hier.

Waarom een kinderstoel?

Een eigen plek voor je kind is heel belangrijk. Bijvoorbeeld om zich terug te trekken om even te gaan tekenen, te gaan lezen of om een spelletje te doen. Deze vrijheid prikkelt bij kinderen ook een vorm van creativiteit. En gaan jullie bij een lagere tafel zitten of eten? Dan past jouw kleintje perfect aan de lage tafel. Meerdere tafeltjes of stoeltjes? Dat kan een klaslokaal wordenof een restaurantje. En wat denk je van een bus of juist een werkplekje? De creativiteit van jouw kind gaat leven met een eigen kinderstoel.

 

0 Shares:
You May Also Like