Je smartphone als wekker, het wordt door veel mensen gedaan. Maar de meningen zijn erover verdeeld of het wel zo goed voor je is om met je telefoon naast of onder je bed te slapen. Wil jij het zekere voor het onzekere nemen, dan neem je je telefoon gewoon niet mee de slaapkamer op. Dan kom je ook niet in de verleiding om ‘s nachts nog te checken of je berichtjes hebt! Wakker worden doe je dan met de nieuwste generatie wekkerradio’s. De beste van 2020 hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet!

Sony ICF-C1PJ

Met deze wekkerradio van Sony verslaap je je niet meer! Je kunt namelijk twee wektijden instellen, dus ook al druk je hem de eerste keer uit, dan gaat ie gewoon nog een keer. Dankzij de ingebouwde reservebatterij gaat de wekker zelfs af als de stroom uitvalt. Dankzij de USB-poort kun je je telefoon opladen aan de radio. De timer schakelt de radio uit, dus je kunt in slaap vallen met je favoriete muziek of bijvoorbeeld natuurgeluiden. Het leukste aan deze wekker is dat hij de tijd op de muur kan projecteren.

Sony XDR-V1BTD

Deze Sony wekkerradio is een duurder alternatief, maar daar krijg je ook wat voor terug, Een draagbare wekkerradio met de DAB+. Dit is dé manier om digitale radio te luisteren, zonder ruis of storing. Bovendien kun je deze wekkerradio via bluetooth makkelijk verbinden met je smartphone, zo stream je je favoriete muziek eenvoudig naar dit apparaat. Omdat deze wekkerradio draagbaar is, kun je hem ook perfect als draadloze speaker gebruiken. De krachtige batterij kan 25 uur muziek afspelen, de dubbele speakers zorgen voor stereogeluid. Deze wekker is met recht multifunctioneel te noemen.

Sony XDR-C1DBP

Met deze Sony wekkerradio word je altijd gewekt met je favoriete radiozender. Zonder ruis of storing, want ook deze wekker is voorzien van DAB+ voor de beste luisterervaring. Dit is het luxe broertje van de eerder genoemde ICF-C1PJ, en dus ook voorzien van een dubbele wekfunctie, back-up batterij en een USB-poort. Wel mist deze de projecteerfunctie. Maar als je dat niet erg vindt, schaf je hier gewoon een hele goede wekkerradio aan. Het leddisplay kan zo helder gezet worden als jij wil, je kunt deze ook dimmen voor een goede nachtrust.

Philips HF3510/01 – Wake-up light

De Philips Wake-up light is de enige waarvan klinisch is aangetoond dat deze werkt. Hij bootst de zonsopgang na, waardoor je geleidelijk wakker wordt. Deze zonsopgang duurt in het totaal 30 minuten, waarna de wekker afgaat. Daarnaast kan hij natuurgeluiden laten horen, maar hij is ook voorzien van een tuner waardoor wakker worden met je favoriete radiozender ook tot de mogelijkheden behoort.

ViewQuest Mini Radio DAB Bluetooth Retro

Onder het retro design van deze wekkerradio van ViewQuest zitten alle nieuwe technologieën verborgen. Zo is er een USB-aansluiting voor het opladen van je telefoon, hij is voorzien van bluetooth om te kunnen verbinden met je smartphone en kan zowel op stroom al op batterijen werken. Je kunt zelf een passende kleur kiezen, deze wekkerradio is in 11 kleuren en 3 patronen verkrijgbaar. Wakker worden doe je met de dubbele wekfunctie én je favoriete radiostation, via FM of DAB+. Je kunt maar liefst 30 zenders opslaan, zo kun je elke dag een andere zender kiezen.

0 Shares:
You May Also Like