Wat ons betreft zijn autoritjes pas echt compleet als je het volume op 100 kunt draaien en heerlijk mee kunt schreeuwen met jouw favoriete muziek. Een roadtrip is pas echt af als je optimaal kunt genieten van de fijnste tunes. In veel auto’s zit een standaard radio ingebouwd, maar die zijn niet altijd van de hoogste kwaliteit. De kans is dan groot dat je zelf een nieuwere geluidsinstallatie wilt installeren of deze wil laten monteren, bijvoorbeeld door een autoradio te bestellen bij auto-onderdelen24.nl. Mocht je nog op zoek zijn naar een geschikte geluidsinstallatie voor in de auto, wij hebben de vijf beste autoradio’s van 2024 voor je verzameld!

JVC KD-X351BT blauw

De JVC KD-X351BT wordt onder gebruikers als favoriet bestempeld. Doordat er een mega bass functie in de autoradio zit heeft je muziek nóg meer power en kun je -als je wil- de bas er extreem door laten dreunen. Is dat nog niet genoeg? Dan kun je via de 2 pre uitgangen van deze speaker ook een subwoofer aansluiten, zodat je optimaal kunt genieten van de geluidskwaliteit in jouw auto, door de hele auto heen.

Kenwood KMM-BT504DAB

Deze autoradio van Kenwood is een van de populairste autoradio’s omdat het een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Je krijgt er bijvoorbeeld een gratis DAB+ antenne bij, waardoor je altijd kunt genieten van ruisvrije radio. Daarnaast zijn er ook variabele kleuren en kun je dus het uiterlijk van je autoradio veranderen naar jouw voorkeuren en hem designen zoals jij dat zou willen.

JVC KD-T702BT

Wat gelijk opvalt aan deze autoradio van JVC is dat je hem, wanneer je bijvoorbeeld met een groep vrienden in de auto zit, met vijf (vijf!!!) bluetooth telefoons tegelijk kunt koppelen. Zo hoef je nooit te ruziën over wie er aan de aux-kabel mag, maar kun je allemaal zonder gedoe om de beurt jullie favoriete nummers aan zetten.

auto, auto-interieur, automobiel

PIONEER SPH-DA230DAB

Pioneer is één van de populairste merken van speakers in auto’s. Je kunt het merk misschien kennen omdat veel DJ-sets ook samenwerken met geluidsboxen van Pioneer. Het fijne aan deze speaker is dat je hem kunt verbinden met je telefoon en hij kan overschakelen op Apple Carplay of Android Auto, waardoor je gegarandeerd bent dan veilig kunnen rijden én kunnen genieten van je favoriete muziek. Deze veilige navigatie apps zorgen er namelijk voor dat je via de stembediening kunt schakelen tussen je favoriete muziek. Omdat er een digitale DAB+ tuner in zit heb je een ruisvrij radiosignaal. Daarnaast wordt er een extra microfoon bijgeleverd, waardoor je gemakkelijk externe gesprekken kunt voeren.

PIONEER DEH-X7800DAB

De Pioneer DEH-X7800DAB is een zeer populaire autoradio en heeft een ingebouwde cd-speler (mocht je die nog nodig hebben). Naast het afspelen van cd’s kun je ook luisteren naar de radio via FM of AM of speel muziek van je telefoon af via bluetooth. Er zit in deze speaker een speciaal programma (MIXTRAX EZ) waardoor de losse nummers als het ware uit zichzelf aan elkaar gemixt worden. Hierdoor heb je als het ware een soort DJ in je auto zitten, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

 

0 Shares:
You May Also Like