Nieuwe meubels koop je niet zomaar, wanneer je rondkijkt op internet of in de winkels moet je vaak diep in de buidel tasten. Voor je het weet ben je duizenden euro’s lichter voor een complete inboedel. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden, waardoor je voor een aantrekkelijk bedrag toch mooie meubels voor je woning hebt. Je wilt toch op een comfortabel bankstel zitten als je online casino777 bezoekt.

Verkopen van oude meubels

Wellicht zijn je oude meubels nog wel wat geld waard. Maak mooie foto’s van je meubels nadat je deze netjes hebt schoongemaakt. Maak foto’s altijd bij daglicht en niet in de avond. Fotografeer niet tegen de zon in. Zowel op social media als Marktplaats kun je de foto’s zetten om zo een leuk bedrag te krijgen voor je tafel, kast of dressoir.

Misschien heb je wel een mooie aanbieding gezien op internet of in een folder. Je vindt vast in de desbetreffende winkel nog andere leuke meubels. Vaak wanneer je meerdere meubels koopt in één winkel, kun je iets van de prijs afdingen. Showroommodellen zijn over het algemeen ook voordeliger en voor een aantrekkelijke prijs mee te nemen.

Het opknappen van meubels

Je kunt natuurlijk ook je oude meubels opknappen in plaats van nieuwe meubels kopen. Zo bespaar je zeker honderden euro’s. Het is wel verstandig om dit professioneel aan te pakken. Weet je niet goed hoe dit moet, laat je adviseren door iemand die er verstand van heeft. Het voordeel hiervan is dat je de meubels naar eigen idee kunt opknappen. Ook met een beperkt budget kun je dit uitbesteden aan een professional.

Een van de beste tips die veel mensen al hanteren, is het kopen van tweedehands meubels. Op internet vind je veel verborgen pareltjes. Voordeel is ook dat je vaak kunt onderhandelen over de prijs. Op marktplaats kun je bijvoorbeeld bij jou in de buurt naar meubels zoeken. Een kleine beschadiging kun je eenvoudig zelf repareren, laat dit je niet afschrikken tijdens je zoektocht.

Koop niet de goedkoopste meubels

Ondanks dat je goedkoop uit wilt zijn is het niet verstandig altijd voor de voordeligste meubels te gaan. Koop je een goedkoop bed waar je na een aantal maanden doorheen zakt, heb je geld uitgegeven voor een bed wat je maar een paar maanden hebt kunnen gebruiken. Ga altijd voor goede kwaliteit, zowel nieuwe als tweedehands meubels kunnen van uitstekende kwaliteit zijn.

Wanneer je een beetje handig bent is het zelf maken van meubels niet alleen leuk om te doen, maar het bespaart je ook veel geld. Vandaag de dag kun je overal beschrijvingen vinden van verschillende soorten meubels. Steigerhouten meubels zijn bijvoorbeeld erg populair en niet ingewikkeld om te maken. Een tafel, bed, tuinbank of andere meubels zelf maken is helemaal trendy.

Kortingen in folders en op internet

Net zoals in andere branches is er in de meubelbranche ook veel concurrentie. Dit kan betekenen dat er gestunt wordt met prijzen. Houd folders en internet in de gaten, en wie weet zit er wel een hele mooie aanbieding voor je tussen. Zie je een leuke aanbieding, wacht dan niet te lang, vaak zijn ze maar kort geldig. Na de periode van de kortingen, kun je vaak een showroom voor nog meer korting kopen. Informeer hier naar in de winkel.

Zie je op social media een mooie bank voor een zacht prijsje, moet je je wel bedenken hoe deze bij je thuis komt. Vaak moet je toch een busje of een aanhanger huren wat ook weer geld kost. Misschien heb je iemand in je vrienden of kennissen groep die een busje of aanhanger heeft waar je gebruik van kunt maken. Een paar tientjes is niet veel geld, maar genoeg om rekening mee te houden.

0 Shares:
You May Also Like