Op zoek naar de beste goedkope douchekoppen? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste douchekoppen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget douchekoppen van 2020.

Laten we het maar gewoon zeggen. Een pisstraaltje uit de douchekop? Daar zit niemand op te wachten. Als je lekker onder de douche stapt wil je een goede, hoogwaardige en van goede kwaliteit waterstraal. Een goede douchekop helpt je daarbij. Daarom hebben wij voor jou de beste douchekoppen op een rijtje gezet. Je kunt de douchekoppen hieronder vinden.

Douchekop bij de Lidl

De Lidl heeft weer alles in huis voor jouw badkamer. Ook nu hebben ze een mooie en hele kwaliteit volle douchekop. Deze wil jij zeker in jouw douchecabine hebben hangen. Deze douchekop is voorzien van ledverlichting, dit kan voor een leuk feest zorgen voor jouw kinderen bijvoorbeeld. Maar hij kan ook voor het juiste gevoel en de ontspanning zorgen wanneer jij het juiste licht gebruikt. Geen energie wordt verspild, want waar normaal licht op stroom werkt, werkt deze verlichting op stromend water. Je weet zeker dat hij aangesloten kan worden, want hij past op alle standaard kranen. Je kan deze douchekop in twee verschillende modellen bestellen. Mocht jij kiezen voor je kinderen, dan ga je voor de regenboog variant. Deze geeft iedere twintig seconden een andere kleur weer. Mocht jij kiezen voor meer rust, dan kan je gaan voor de tweede optie, deze geeft rood en blauw licht. Wij zouden zeggen, ’’ga voor de douchekop die past bij jouw gezinssamenstelling’’.

Bekijk deze douchekop hier

Douchekop bij de Action

Geen douchekop deze keer bij de Action, maar wij hebben er toch voor gekozen om te schrijven over deze variant. Ben jij graag buiten? Draag jij zorg over al jouw planten? Dan kan je nu de zorg voor jezelf combineren met de zorg over jouw planten. Soms kan het zo warm zijn binnen dat je tegen jezelf zegt ik douche liever buiten. Met deze buitendouche is dat helemaal mogelijk. Dit is een tuinsproeier, maar functioneert ook als buitendouche. Dus twee vliegen in één klap. De douchekop is zelfs nog in te stellen om drie verschillende douchestanden. Wil jij hem gebruiken op jouw balkon of gewoon in de tuin? Kom je net thuis na een lekkere dag aan het strand, en wil je even lekker afkoelen, dit is het model. Koel af en maak van het douchen een avontuur.

Bekijk deze douchekop hier

Op dit moment wordt er geen douchekop bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige douchekoppen voor je gevonden!

Andere goede goedkope douchekoppen

Ons overzicht van de beste goedkope douchekoppen nu online te koop.

Ionische douchekop

Deze douchekop, die jij bij Bol.com kan bestellen, is een perfecte aanschaf. Waarom? Omdat jij water bespaard, omdat hij water filtert en omdat hij een massage stand heeft. Deze douchekop heeft naast de massagestand nog twee andere standen. Je kan ook nog wisselen tussen een harde straal en een regendouche stand. De handgreep is doorzichtig, wat er overigens heel mooi uit ziet. Je ziet kleine balletjes in de greep. Deze balletjes zijn mineraal balletjes en negatieve ionen balletjes. Deze balletjes zorgen ervoor dat het water actief wordt gefilterd in de handgreep. Dit model kost niet veel, maar heeft zo veel voordelen. De recensies zijn enorm goed en alleen al om deze reden zou je hem moeten aanschaffen.

Bekijk deze douchekop hier

Lehmann hoge kwaliteit regendouchekop

Deze vierkante regendouchekop is een aanwinst voor elke badkamer. Je kunt namelijk niet alleen genieten van een ontzettend fijne douchebeurt. Het is ook nog eens mooi om te zien. De luxe uitstraling maakt van jouw ‘gewone’ badkamer een spa. De afmetingen zijn maar liefst 25 bij 25 centimeter. Er zit een anti-kalk functie op waardoor de kwaliteit van het water wordt verbeterd. Je kunt ook de douchekop draaien door middel van het flexibele kogelgewicht. Deze douchekop is door de hoge kwaliteit een mooie aanvulling op je badkamer.

Bekijk deze douchekop hier.

Grohe regendouche klassiek

Waarom zou je een regendouche willen? Omdat het je helpt om extra te ontspannen. Door de grotere douchekop kun je namelijk meer ervaren van de waterstraal. Maar je kunt ook kiezen voor een hardere jet straal, die je bijvoorbeeld op stramme spieren kunt zetten. Deze douchekop van Grohe kent beide standen. Dus de ontspannen stand én de stand voor gespannen spieren. Zo stap je een stuk meer ontspannen onder de douche vandaan.

Bekijk deze douchekop hier.

Douchekop Paris

Deze douchekop heeft niet voor niets de naam van een van de luxe steden van de wereld. Deze douchekop van 10 cm doorsnede heeft namelijk 5 standen. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de extra grote douchekop. Je kunt ook nog de hardheid van de straal aanpassen. Als dat geen luxe is. Dit is makkelijk te realiseren door de draaischijf op de douchekop. Zo kan iedereen zijn eigen stand bepalen.

Bekijk deze douchekop hier.

Douchekop strakABS chroom

Dat een douchekop niet altijd rond hoeft te zijn, bewijst deze douchekop van Diamond line. Deze douchekop is namelijk ontzettend modern en elegant en dat komt door de ronde én rechte delen van de handdouche. Daarnaast is de kwaliteit erg sterk, terwijl de prijs niet direct heel hoog is. Je kunt deze douche bijvoorbeeld monteren bij het bad, zodat je terwijl je geniet van het bad, je haar kunt wassen.

Bekijk deze douchekop hier.

Tiger Como handdouche

Een handdouche heeft vaak als eigenschap dat hij minder groot is dan bijvoorbeeld een regendouche. Dit is ideaal omdat je ze daardoor goed kunt combineren. Bijvoorbeeld deze Tiger Como handdouche. Deze kan je bijvoorbeeld helpen om, naast de regendouche te genieten van een extra straal. Of om bijvoorbeeld je haren uit te spoelen. De dag heerlijk beginnen doe je met deze handdouche.

Bekijk deze douchekop hier.

Schütte Niagara handdouche

Deze handdouche van 15 centimeter en 5 standen, heeft niet zomaar de naam Niagara. Hieronder douche in de ochtend geeft je namelijk direct het gevoel alsof je onder een heerlijke waterval staat. Je kunt deze handdouche aansluiten op een start 1/2”-aansluiting. Waardoor hij werkelijk in elke badkamer past. Je kunt daarnaast dus de straal aanpassen met de 5 verschillende standen.

Bekijk deze douchekop hier.

Waterzuiverende en -besparende ECO-douchekop

Wil jij een douchekop dat niet alleen het water zuivert maar ook zorgt dat je minder water verbruikt? Dan is deze douchekop van WT-trading echt een douchekop voor in jouw badkamer. Met deze douchekop hoef je namelijk niet 8 liter water per minuut te verbruiken, want hij kan tot maar liefst 35% minder water verbruiken. De bolletjes in de stang gaan mooi draaien, zodra het water gaat lopen. Dit zorgt ervoor dat het water wordt gezuiverd.

Bekijk deze douchekop hier.

Waar op te letten bij het aanschaffen van een douchekop?

Als je in de wereld van de douchekoppen duikt, zal je zien dat de keuze reuze is. Er is voor douchekop voor iedereen. Dat scheelt. Maar de vraag die je jezelf moet stellen, is: welke douchekop past het best bij mijn vragen en eisen? Zo kun je een regendouche hebben, maar de kans dat je dan meer water verbruikt is groot. Er zijn dan ook douchekoppen die waterbesparend zijn. En wil je een massagestand? Dan is dat ook een optie. Een handdouche is vooral geschikt als extra douchekop. Bijvoorbeeld in combinatie met een regendouche. Zeker als je een spa-element aan je badkamer wilt geven, is dit een mooie optie. Voordat je in de wereld van douchekoppen duikt, is het dus slim om duidelijk te hebben wat jij precies nodig hebt in jouw badkamer.

0 Shares:
You May Also Like