Een goede badkamerkast is de beste oplossing voor wanneer je op zoek bent naar meer opbergruimte. Een badkamerrek is bijvoorbeeld ideaal voor de grotere spullen, denk aan handdoeken. Maar wil je jouw kleinste badkamerspullen netjes en georganiseerd opruimen? Kies dan voor een mooie badkamerkast. Om jou op weg te helpen, hebben wij een lijst van de 7 mooiste badkamerkasten van 2020 gemaakt. Zodat jij degene kunt aanschaffen die je het meest aanspreekt.

  1. Badkamerkast van Jokey

Ben je op zoek naar een spiegelkast speciaal voor de badkamer? En wil je niet te veel betalen? Dan is dit een mooie optie. Hij is namelijk gemaakt van wit kunststof, wat een heel hard materiaal is. En de kast heeft daarnaast ook genoeg opbergruimte. Dat komt door de drie spiegeldeuren die zijn voorzien van kristalglas. Je kunt op de twee vaste planken in de kast als je belangrijkste spullen kwijt. En als kers op de taart kun je op de twee vaste legplanken onder de kast óók nog spullen kwijt.

Bekijk deze badkamerkast hier.

  1. Badkamerspiegelkast van Acaza

Je wil niet dat je badkamer een rommeltje wordt. Nee, je wil liever dat alles netjes blijft. Daarom ben je natuurlijk ook op zoek naar een moderne spiegelkast. Dit is er eentje waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Hij is gemaakt van een hoge kwaliteit. Zodat ze stabiliteit en duurzaamheid kunnen verzekeren. Maar daarnaast is de uitvoering ook heel mooi en glossy zodat je badkamer er direct mooi van opknapt! Je kunt hem ook nog makkelijk zelf in elkaar zetten. Het gewicht is 10 kilo, maar door de eenvoudige en goede montage zal hij niet snel van de muur komen.

Bekijk deze badkamerkast hier.

  1. Differnz Brida spiegelkast

Genieten van een kast dat je badkamer optimisch meer ruimte geeft? Kies dan voor deze spiegelkast die volledig bestaat uit spiegel. Deze kast heeft 2 deuren en 2 verselbare planken. Hierdoor kun je heel veel kleine spulletjes hier kwijt. Daarnaast past dit kastje in de badkamer of in de wc, maar je kunt hem ook op andere plekken monteren. Het materiaal van deze kast is MDF. Daarom raden ze je ook aan om de kast schoon te maken met enkel een beetje lauw water en niet te kiezen voor een agressief schoonmaakmiddel.

Bekijk deze badkamerkast hier.

  1. Differnz Look Spiegelkast

Deze spiegelkast is gemaakt voor de kleine badkamer die toch meer ruimte wil creëren. De spiegel geeft je badkamer een meer open karakter en ondertussen kun jij heel veel spulletjes hier kwijt. Maar hij kan ook in je slaapkamer hangen bij de wastafel of in de wc natuurlijk. De montage is erg simpel waardoor iedereen dit kastje binnen een handomdraai kan ophangen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, zijn de spullen uit te zoeken die op de plankjes mogen staan.

Bekijk deze badkamerkast hier.

  1. Badkamerkast voor onder de wastafel

Dat een badkamerkast niet altijd alleen boven de wastafel hoeft te hangen, bewijst dit mooie exemplaar. Deze kun je namelijk precies onder je wastafel zetten. Achter het deurtje kun je al jouw spulletjes kwijt. Zodat het er niet hoeft uit te zien alsof het een rotzooitje in jouw badkamer is. Je kunt er mandjes in kwijt maar ook gebruikmaken van de drie open vakken. Bijvoorbeeld voor toiletpapier.

Bekijk deze badkamerkast hier.

  1. Badkamerkast met legplanken

Wil jij een badkamerkast met zo ongelooflijk veel ruimte? Kies dan voor deze kast met legplanken. Er zijn namelijk maar liefst 6 planken waar je spullen in en op kunt leggen of zetten. Er zijn twee legvakken met deurtjes. Zodat je niet steeds tegen je troepjes aan hoeft te kijken. Dit pakket wordt geleverd met één hoge badkamerkast. Maar je krijgt er ook al het montagemateriaal bij. En natuurlijk de instructies.

Bekijk deze badkamerkast hier.

  1. Bruin en wit badkamerkast voor onder de wastafel

Dit badkamerkastje biedt heel veel ruimte voor alles waar je een badkamerkastje voor wilt hebben. Denk aan je handdoeken, nieuwe wc-rollen, schoonmaakproducten en je voorraad douchegel en shampoo. Dit kastje past, wel zo handig, onder elke wastafel waardoor een siffron-buis direct wordt bedekt.

Bekijk deze badkamerkast hier.

Badkamerkast Koopgids: waar op te letten bij het aanschaffen van badkamerkast?

Een badkamerkast aanschaffen kan zowel online als offline. Het voordeel aan offline een badkamerkast aanschaffen, is vaak dat je direct kunt zien hoe groot de kast is. Als je dus online iets koopt kan het zo zijn dat de afmetingen wat tegenvallen zodra je het in elkaar hebt gezet. Kies je dus een item uit deze lijst hierboven? Vergeet dan ook niet om even een meetlint erbij te pakken.

Wat zijn je wensen verder wat betreft de badkamerkast? Wil je meer opbergruimte of wil je juist meer spiegels? Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Maar door dit vooraf voor jezelf duidelijk te hebben, maakt het dat je straks niet voor verrassingen komt te staan en dat je badkamer er ook precies zo op vooruitgaat als wat jij wilde!

0 Shares:
You May Also Like