Woon je net in een nieuw huis, hangt je jas steeds over die ene stoel of ben je gewoon toe aan een nieuwe en mooie kapstok? Het is natuurlijk fijn om je jassen, schoenen, handschoenen, mutsen en sjaals op een plek kwijt te kunnen zodat je altijd weet waar het ligt. Een kapstok is dus handig, maar ze kunnen ook erg stijlvol in je woning staan. Tijd om een mooie uit te zoeken.

Top 10 mooiste kapstokken

1 Acaza Staans Garderoberek

Dit garderoberek verzamelt een kapstok, schoenenrek en hoedenplank in één. Hij heeft twee rekken met haken eraan zodat je alle jassen op kan hangen. Daarboven heb je nog een metalen buis die vanaf de zijkanten loopt en een stukje naar voren gebogen staat, zodat je daar ook nog wat aan kan hangen. Onderaan heeft het Acaza Garderoberek een schoenenrek van twee verdiepingen en de derde verdieping is de legplank. Daar kan je eventueel meer schoenen op zetten of je handschoenen en dergelijken neerleggen.

2 Absteigerhout Steigerbuis Kapstok

Deze kapstok is een stoere om in huis te hebben. Deze steigerbuis heeft een industriële look, alsof je zelf een buis van de werkplaats hebt meegenomen en die aan de muur hebt geschroefd. Je kan hem eenvoudig ophangen aan de muur door even een paar gaatjes te boren en op te hangen aan het bevestigingsstukje. De Absteigerhout Kapstokbuis is voorzien van zes grote haken. Niet al te veel, dus misschien is het leuker en handiger om twee buizen aan te schaffen die je naast elkaar of onder elkaar kan hangen.

3 Acaza houten staande kleerhanger

Dit is een echte designerkapstok. De meubels van Acaza zijn vaak in deze stijl ontworpen en ook deze kapstok doet niet onder als jassenhouder. De kapstok is zeer stevig door zijn metalen frame. Elke haak heeft een draagcapaciteit van 5 kilo. Daar kan je wel een aantal jassen op kwijt. Deze Acaza houten kapstok heeft twee draagplankjes tussen de drie poten in. Daar kan je natuurlijk handschoenen en mutsen neerleggen, maar hij staat ook prachtig met leuke plant erop.

4 V-Part Bistro Kapstok staand

Deze houten kapstok leent zijn naam aan de plek waar je hem vaak kan vinden: bistro’s en cafés. Deze klassieke kapstok is een plaatje om in huis te hebben en past perfect bij een vintage stijl. De V-Part Bistro kapstok heeft vier pootjes onderaan en een ronde cirkel waar je eventueel een paraplu tussen kan steken. Bovenin heeft hij op twee niveaus krullende haken. De kroon is ook makkelijk rond te draaien, zodat je ook snel de achterste jassen op de kapstok naar je toe kan draaien.

5 Meubella Kapstok Lia

Deze kapstok is niet een kapstok zoals je hem gewend bent. Deze is lekker anders en heel modern. De Meubella Lia kapstok bestaat uit twee delen. Je hangt een groot wandpaneel met een spiegel aan de muur. Daar zitten ook drie haken aan en een extra plankje waar je wat op kan leggen. Het onderste gedeelte is een grotere schoenenkast met een klapdeur. Daarboven vind je nog twee kleine vakjes waarin je nog wat spulletjes neer kan opbergen. Een strak design met een praktische insteek.

6 Umbra Kapstok Wandhaak

De kapstokken van Umbra hebben meestal iets extra’s. Je zal bij hen niet vaak een gewone staander met een paar haken vinden. Ook deze kapstokhaken zijn leuk bedacht. Het is een set van drie haken die kleine mannetjes voorstellen. De Umbra Wandhaken kan je aan de muur hangen en het lijkt net alsof ze naar boven klimmen. Aan hun handen en benen kan je je jassen ophangen. Hang ze naast elkaar of boven elkaar, het ziet er grappig uit.

7 Mira Industrieel kapstok met plank

Verminder de rommel in de hal met deze handige kapstok. Niet alleen goed voor jassen en sjaals, maar je kan er een hoed, je portemonnee en sleutels ook op kwijt. De Mira Kapstok is gemaakt van zwart metaal en heeft een houten plank aan de bovenkant. Gebruik de haken aan de muur voor je alledaagse jassen en de bar aan de voorkant om je delicate jassen en truien aan op te hangen. Je zou twee van deze kapstokken op verschillende niveaus kunnen hangen voor een leuk effect.

8 LOFT42 Hooky Metalen Kapstok

Een strakke en moderne kapstok die perfect past in een minimalistische inrichting. De LOFT42 Hooky kapstok is van zichzelf namelijk vrij simpel. Het is een metalen plaat met 21 gaten erin. Je krijgt er elf S-haken bij die je zelf over de gaatjes kan verdelen. Zo kan een wat dikkere jas over meerdere gaatjes verdeeld worden. Bovenop de kapstok zit een klein plankje waar je decoratie op kan zetten als je dat wil.

9HANOO Wandkapstok

Deze zilverkleurige wandkapstok is een heerlijk simpele kapstok. Hij is gemaakt van metaal en heeft veertien haken waaraan je je jassen kan ophangen. Hij is vrij eenvoudig te bevestigen aan de muur, door twee ophanghaakjes kan je hem met twee schroeven in de muur zetten. Voor iedereen die houdt van een kapstok zonder poespas en alleen simpel zijn jas wil ophangen. De HANOO wandkapstok past in elk interieur en in elke gang, ongeacht hoe veel ruimte je hebt en wat voor stijl je huis heeft.

10 Acaza Staande Metalen Kapstok

Dit metalen kapstokrek is perfect om alles vanuit de gang op te bergen op één handige plaats. Dit Acaza garderoberek heeft drie lagen onderin om spulletjes op neer te zetten. Bijvoorbeeld al je schoenen of een doos waar je kleinere spulletjes in kan bewaren die je niet zo vaak nodig hebt. Dan heeft hij twee lagen van vijf dubbele haken waar je jassen, tassen en sjaals op kan hangen. Nog een niveau omhoog heeft deze kapstok ook een bar waaraan je met kledinghangers nog meer jassen kan hangen. multifunctioneel.

Koopgids kapstok: waar moet je op letten bij het kopen van een kapstok

Als het gaat om een kapstok kopen is er eigenlijk maar één ding echt belangrijk: hoeveel jassen en tassen ga je ophangen aan deze ene kapstok? Ben je een fashionfanaat die elke dag van de week wel een andere jas draagt, is het misschien verstandig om een kapstok te nemen met een grote draagcapaciteit. Heb je een favoriete jas die je altijd gebruikt, kan je beter voor een kleine kapstok gaan.

Interieur

Dan kan je bij het kiezen van jouw kapstok ook nog rekening houden met je interieur. De gang is vaak een ruimte in het huis waar niet zo veel mee gedaan wordt. Die kan je toch aardig opvrolijken met een mooie of leuke kapstok. Een stoere en industriële kapstok kan een andere look geven aan de hal. Of juist die kapstok met verschillende plankjes, die je zelf kan opvrolijken en stijlen naar jouw smaak. Het is aan jou.

You May Also Like