Misschien denk je wel: voor lezen heb ik echt geen tijd! Waarschijnlijk heb je het wel, maar wil je er geen tijd voor maken. De mobiele telefoon is een belangrijke invulling van alle kleine beetjes tijd die we op een dag over hebben. Maar wat nou als je een boek erbij pakt in plaats van je telefoon? Dan heb je wel tijd. Ga je op vakantie? Pak dan samen met je polo’s, t-shirts en jeans je favoriete boeken in. Het lezen van een boek kan heel rustgevend werken en je doet er extra kennis mee op. Verrijk jezelf door meer boeken te lezen. In deze blog helpen we je een beetje op weg door met drie boeken te komen die je deze winter kunt lezen. Lees je mee?
Judas
Judas omschrijft de relatie tussen Astrid Holleeder en haar criminele broer Willem Holleeder tussen 2012 en nu. Het boek gaat over hoe Astrid voor Willem een vertrouwenspersoon was en hoe ze daardoor dichtbij de geheimen van haar broer kon komen. Eerst deed ze het omdat het gewoon haar broer was, maar uiteindelijk had ze als doel om hem levenslang te geven. In het boek lees je over de gespannen situatie waarin Astrid al vanaf kinds af aan in verkeerd. Eerst haar vader en toen Willem. Ben je enthousiast geworden van het boek? Dan heb je ook de mogelijkheid om het verhaal te bekijken op Videoland.
Born to run
Fan van old school muziek? Dan is de autobiografie van Bruce Springsteen iets voor jou! Bruce Springsteen heeft de afgelopen jaren enorm hard gewerkt aan zijn boek, waarin hij vertelt over zijn leven. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. De stijl van zijn songteksten is terug te zien in de diepgang van dit boek. Dit meeslepende verhaal is er absoluut één die jij gelezen móet hebben!
The Subtle Art of Not Giving a F*ck
Niet alleen mannen, maar eigenlijk iedereen moet dit boek een keer gelezen hebben. Het is een zelfhulpboek waarin ingegaan wordt op waarom je niet altijd positief in het leven hoeft te staan. Waarom moet je altijd maar positief zijn? Volgens Mark Manson zal het je moed en zelfvertrouwen geven als je een positieve wending aan je tekortkomingen en tegenslagen kunt geven. Je kan het beste voor jezelf bepalen wat wel en niet goed voor je is en dat hoeft niemand anders te doen. De edele kunst van not giving a f*ck is de titel van de Nederlandse versie. Ondanks de serieuze boodschap, is het ook een leuk en humoristisch boek. Het boek kan zeker bijdragen in het dagelijkse leven.