Op zoek naar het beste goedkope koffiezetapparat? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste koffiezetapparaten. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget koffiezetapparaten van 2020. 

Nederlanders zijn echt gek op koffie. Iedere dag zijn er veel mensen die de dag beginnen met een bakkie. Wil je zelf thuis koffie maken dan zal je over een koffiezetapparaat moeten beschikken. Het maakt niet uit welk koffiezetapparaat je kiest, het basisconcept is dat de gemalen koffie en het water de smaak uit de bonen halen. Het water loopt door de bonen die in een filter worden gehouden, zodat de koffie zonder korrels terecht komt in het bakje. De temperatuur van het water beïnvloedt de aroma’s die uit de gemalen bonen worden gehaald, terwijl de tijd dat het water in contact komt met de bonen de sterkte van het brouwsel kan beïnvloeden.

Koffiezetapparaat van Aldi

Met een Koffiezetapparaat adventure kan je prima koffie zetten. De grote karaf van ruim 1,25 liter is ruim voldoende voor 15 kopjes koffie. Dankzij de draaiende kop zal het water gelijkmatig over de koffie verdeeld worden, dit zorgt voor een heerlijke smaak. Dit koffiezetapparaat is voorzien van een stop drup knop. Hiermee kan je kiezen wanneer je de koffie wilt schenken en wanneer niet. De afneembare filterhouder kan altijd worden uitgewassen. Dit maakt het een van de meest gebruiksvriendelijke opties om voor te kiezen. Ondanks de voordelige prijs is het een uitzonderlijk goede optie om voor te kiezen. Hij is voorzien van zwarte en RVS kleurige accenten. Hierdoor krijgt het gehele product een zeer luxe uitstraling mee.

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Koffiezetapparaat van Lidl

Je kunt ook kiezen voor het koffiezetapparaat van Silvercrest, dit is het merk wat je bij de Lidl kunt vinden. Dit koffiezetapparaat is te herkennen aan de prachtige RVS uitstraling. Dit koffiezetapparaat is voorzien van een 24 uurs timer en een speciale warmhoud functie. Dit is natuurlijk ideaal als je gasten over de vloer hebt en je de koffie warm wilt houden. De ruime tank van 1,25 liter bied je de mogelijkheid om minimaal 15 kopjes koffie in te schenken. Kies zelf de aromafunctie om de smaak samen te stellen van de koffie. Zo kan je een verschil maken tussen een sterk en een minder sterk bakje koffie. Het LCD display laat je alles zien wat je moet weten over je bakje koffie. Dit in combinatie met het prettige uitneembare filter maakt dit een prima optie om voor te kiezen.

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Er is op dit moment geen koffiezetapparaat van de Action in de aanbieding, echter laten we je zo alternatieven zien waar je wel voor kunt kiezen.

Andere goedkope koffiezetapparaten

Naast de opties van hierboven zijn er natuurlijk nog veel meer opties om voor te kiezen. We hebben hieronder een selectie gemaakt met de beste en meest voordelige koffiezetapparaten die je op dit moment maar kunt vinden.

Philips Cafe Gaia HD7546/20

Ben je op zoek naar een klein koffiezetapparaat? Bijvoorbeeld voor in de camper of op de camping. Of omdat je maar een klein huishouden hebt? Dan is de Philips Cafe Gaia HD7546/20 een perfect apparaat voor jou. Er zijn een aantal mooi pluspunten die we je graag vertellen. Zo kan je tot wel 15 koppen koffie in één keer zetten? Maar je kan ook kiezen voor 1 of 2 kopjes per keer. Door de perfecte thermoskan die je erbij geleverd krijgt, blijft je koffie tot wel 2 uur warm. Daarnaast is deze thermoskan van onbreekbaar roestvrijstaal. En er zit een automatische uitschakelfunctie op dit koffiezetapparaat. Waardoor er een goede druppelstop op zit. Zo loopt je verse koffie er nooit uit. De koffie blijft warm en behoudt zijn aroma. Je kunt het apparaat handmatig uitschakelen maar gaat ook automatisch uit. Er gaat gemalen koffie in dit apparaat. Ook dit er een waterindicator op. De inhoud in 1 liter en het gewicht is 2032 gram. Je krijgt er ook 2 jaar fabrieksgarantie bij.

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Braun – KF 5120 BK – koffiezetapparaat – glazen kan

Elke dag genieten van een heerlijk kopje koffie? Dat doe je met deze Braun – KF 5120 BK. Inclusief glazen kan. Braun komt op de markt met het OptiBrw-systeem. Hierdoor wordt er een perfecte koffiearoma gecreëerd wat jou weer een heerlijk kopje koffie oplevert. Daarnaast is de kan zo gecreëerd dat ook hier de aroma geoptimaliseerd wordt. Er wordt een balans gemaakt tussen temperatuur, bereidingstijd en natuurlijk extractie. Deze technologie is perfect voor iedereen die houdt van een simpel maar heerlijk bakje koffie. Om dit dag in dag uit te behouden, zit er een ontkalkingslampje op het apparaat. Waardoor je regelmatig het apparaat kunt ontkalken. Dit ter behoeven van de smaak natuurlijk. Je kunt kiezen tussen 1 tot 4 kopjes koffie per keer. Handig voor als je alleen bent of visite krijgt.

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Hamilton Beach 46310

Het ontwerp is de belangrijkste kracht van het koffiezetapparaat. Met een waterreservoir met toegang aan de voorzijde hoeft de machine niet te worden verplaatst bij het toevoegen van water. Er zijn slechts enkele knoppen op het Hamilton-koffiezetapparaat. Brouwopties kunnen door de gebruiker worden geselecteerd. Er kan ook een geprogrammeerde tijd voor koffie worden ingesteld. Deze variabelen kunnen worden gevolgd op het kleine digitale display aan de voorzijde. Het is ook de display die de gebruiker waarschuwt als er een schoonmaakbeurt nodig is. Een lekker kopje koffie zetten, is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Braun KF3120BK PurEase zwart

Dit apparaat heet niet voor niets PurEase, want makkelijker wordt het bijna niet om de dag te beginnen met een perfect kopje koffie. Aroma’s van koffies zijn namelijk sterk afhankelijk van de kwaliteit van het apparaat en de manier waarop het water in aanraking komt met de versgemalen koffie. Daarom is dit apparaat voorzien van een Brita-waterfiltersysteem. Hierdoor wordt er minder kalk in de koffie geserveerd, wat niet alleen veel lekkerder slaapt en dus beter is voor de aroma’s. Maar het is ook nog eens beter voor het apparaat. Minder kalkaanslag zorgt ervoor dat je apparaat veel langer mee kan! Je kan maar liefst 10 koppen koffie zetten met dit apparaat. En door het gemak van het apparaat heb je ook geen gedoe met schoonmaken. Het is wel belangrijk dat je regelmatig het waterfilter vervangt voor het beste resultaat. Deze kun je apart erbij kopen.

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Chulux Single Serve Coffee Maker

Een van de redenen waarom de Chulux-koffiemachine een populaire keuze is, is gebaseerd op het praktische nut ervan. Het kan worden gebruikt op kantoor waar het creëert om te rotzooien of zelfs thuis. Het is gebaseerd op koffie pad capsules en het past bij de meeste ontwerpen op de markt. Dit betekent ook dat het koffiezetapparaat slechts één kopje koffie per keer aankan. De bediening is minimaal. In feite heeft Chulux de machine gemaakt met een one-touch bedieningsstrategie. Zo hoef je ‘s ochtends vroeg je niet druk te maken over het zetten van een lekker kopje koffie.

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Black+Decker 12

Dit koffiezetapparaat is voor zien van een zwart met zilveren uitstraling. Het belangrijkste is dat het apparaat een topprestatie levert. De karaf zelf wordt geleverd met een 12-kops capaciteit. Maar het hele ontwerp van het koffiezetapparaat is gericht op meerdere gebruikers, omdat het ook gemakkelijk te reinigen is. De karaf kan samen met alle andere spullen in de vaatwasser worden gezet. De belangrijkste kenmerken van het apparaat liggen in de programmeerbare functies. Het koffiezetapparaat stelt de gebruiker in staat om een bepaalde tijd te kiezen voor het zetten van de koffie. Dit maakt het een prima optie voor alle koffieliefhebbers. Door de relatief lage prijs is dit een product met een uitzonderlijk goede prijs kwaliteit verhouding. En dat is wel zo prettig!

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Ninja 12-Cup Programmable Coffee Maker

Dit is ook een prima koffiezetapparaat om voor te kiezen. Wie thuis koffie drinkt, kan er met zijn programmeerbare functies ‘s morgens vroeg op vertrouwen voor een warme koffie. Het ontwerp van het koffiezetapparaat is ook voorzien van thermische smaakafzuiging. Het water op de juiste temperatuur hebben is cruciaal voor een rijke smaak. Bovendien zorgt het ontwerp van het apparaat ervoor dat de koffie tot 4 uur voor de automatische uitschakeling op de juiste temperatuur blijft. Dit maakt het een prima optie voor alle mensen de hun koffie voor een langere tijd warm willen houden. Mocht je een verjaardag op de planning hebben staan dan komt dit zeker van pas. Er is immers niemand die zit te wachten op een koud kopje koffie!

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Philips Daily HD7462/20 – Koffiezetapparaat – Zwart/zilver

Wie wil genieten van de smaak van vers gezette koffie, komt ver met de Philips Daily. Dit koffiezetapparaat is perfect voor het creëren van heerlijke bakken koffie. Of je nu net uit bed komt of de avond afsluit met een lekker bakkie, die apparaat helpt je. Op dit koffiezetapparaat vind je de aroma-mixer. Een mooi stukje technologie ontworpen door Philips voor een perfect bakje koffie voor jou. Aroma’s komen volledig tot hun recht bij dit koffiezetapparaat. Je kunt tot maar liefst 10 tot 15 kopjes koffie in één keer zetten. Ook leuk als je bijvoorbeeld visite over de vloer hebt. Het duurt tien minuutjes voordat de koffie klaar is. De capaciteit van de watertank is dan ook 1,2 liter. Er zit een handige druppelstop op, zodra de koffiekan ontbreekt. Zodat er nooit verse koffie op de warmhoudplaat valt. Dat zou tenslotte zonde zijn. Alle onderdelen van dit koffiezetapparaat zijn ook nog eens afwasmachinebestendig. Zo kan je alles schoon en hygiënisch houden.

Bekijk dit koffiezetapparaat hier

Waar op te letten bij het kopen van een koffiezetapparaat?

Een koffiezetapparaat komt eigenlijk vaak neer in de praktijk op een filterkoffiesysteem. Wie op zoek is naar een geavanceerd koffiezetapparaat komt al snel uit bij een espresso-machine. Dit komt ook omdat de basis van veel speciale soorten koffies, denk aan cappuccino’s en americano’s, in Italië ligt. En wie Italië zegt, zegt espresso. Dus je moet een espresso machine hebben om deze speciale koffie’s te maken. Dat gaat je niet lukken met een koffiezetapparaat. Wie graag een lekker kopje zwarte koffie of koffie met melk wilt, komt wel uit de voeten met een klassiek koffiezetapparaat.

Hoewel er veel functies in moderne koffiezetapparaten zitten, is het belangrijk om te weten dat de juiste temperatuur, maar ook geavanceerde functies zoals een snel functie, een verschil kunnen maken. Niet alle koffiemachines zijn hetzelfde, je moet dus goed kijken naar de beschikbare functies. Belangrijk is om naar de tijd te zetten voor het zetten van je kopje koffie. Hoeveel tijd kost het eigenlijk om een paar koppen koffie te zetten? Terwijl de beste machines een paar kopjes in enkele minuten kunnen maken, hebben andere koffiezetapparaten een ingewikkeld proces met verschillende filters die na elk gebrouwen kopje vervangen moeten worden.

Naast een goed koffiezetapparaat is het belangrijk dat je ook kiest voor goede koffie. Gemalen koffie uit pak verliest al snel de belangrijke aroma’s. Daarom kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een externe bonenmaler voor versgemalen koffie.

1 Shares:
You May Also Like