Op zoek naar de beste goedkope wijnrekken? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste wijnrekken. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget wijnrekken van 2020. 

Op dit moment worden er geen wijnrekken bij de Aldi, Lidl en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige wijnrekken voor je gevonden!

Andere goede goedkope wijnrekken

Ons overzicht van de beste goedkope wijnrekken nu online te koop.

Houten wijnrek

Bij de Blokker hebben ze nu een supercool design wijnrek. Jij bent geen grote drinker, maar wil wel een mooi rek in huis om al je wijnen tentoon te spreiden, dan is dit misschien een goede optie. Hij biedt plaats aan zes flessen wijn en is heel simpel in gebruik. Verder is het ook nog eens een heel minimalistisch design, dus helemaal van deze tijd. Het is geen groot wijnrek, en zal niet veel ruimte in nemen. Daarnaast is hij door het hout ook nog eens duurzaam en zeer vriendelijk voor jouw portemonnee.

Bekijk dit wijnrek hier

Excellent Houseware wijnrek

Jij houdt van wijn. Je bent een echte liefhebber en jij hebt altijd meerdere soorten wijn in huis voor iedere gelegenheid. Dan is dit een goede keuze, dit wijnrek geeft je de ruimte voor wel twaalf flessen wijn. In drie hoogtes kan jij deze wijn sorteren. Van boven af pakken is het makkelijkst, dus laat die lekkerste flessen vooral niet onderop liggen. Doe je dit wel, geen probleem hij kan namelijk uit elkaar worden gehaald, waardoor jij bijvoorbeeld maar één of twee lagen tegelijk kunt gebruiken. Het rek is gemaakt van roestvrijstaal dit geeft het een moderne uitstraling en maakt het een duurzaam wijnrek.

Bekijk dit wijnrek hier

Cosy & Trendy wijnrek

Je begint als een kleine wijnliefhebber, maar vermoedt dat jij binnen en bepaalde tijd uit zal groeien tot een groot liefhebber. Dan koop jij een wijnrek die je kan uitbreiden. Als je één onderdeel haalt kan jij zes flessen kwijt, vanaf hier kan je het naar boven toe uitbreiden. Dus misschien werk jij in de jaren wel tot aan het plafond. Cosy & Trendy is een merk dat zich richt op alles op gebied van koken. Dit is een ideaal geschenk of misschien krijgt het wel een nieuwe mooie plek bij jou in huis.

Bekijk dit wijnrek hier

Van Engelen Interieurs wijnrek

Dit is een met de handgemaakte wijnhouder die enorm leuk is voor op bijvoorbeeld een kleine borrel. Misschien wil jij jouw date wel op een unieke en toch simpele manier verassen. Dan kan dit zijn wat jij nodig hebt. Het is gemaakt voor het houden van twee glazen en de wijnfles zorgt ervoor dat het mooi gebalanceerd wordt. De wijnhouder zelf is gemaakt van gerecycled pallethout, en hierdoor zeer duurzaam gefabriceerd. Het is een natuurproduct, dat betekend dat het ene model niet gelijk is aan het andere. Maar dit maakt hem dan ook wel weer uniek. Dit is het allerleukste cadeau voor een wijnliefhebber.

Bekijk dit wijnrek hier

Excellent Houseware wijnrek

Een ontzettend handig wijnrek. Dat is deze Excellent Houseware wijnrek. Hij is namelijk driedelig en je kunt de wijnen hierdoor makkelijk en overzichtelijk stapelen met elkaar. Daarnaast is het rek van verchroomd roestvrijstaal, dus het kan jaren meegaan. De capaciteit van dit wijnrek is ongeveer 12 flessen. Wil je de drie opstapelbare rekken liever los gebruiken? Dan is ook geen probleem. Je kunt ze namelijk ook per stuk ergens neerleggen. Meer flessen wijn in je voorraad? Je kunt dit wijnrek uitbreiden met meer rekken.

Bekijk dit wijnrek hier.

KitchenBrothers wijnrek van bamboe

Jouw lekkerste rode, witte of mousserende wijnen bewaar je in dit natuurlijke wijnrek. Hij is namelijk van bamboe gemaakt en dat is niet alleen een heel sterk materiaal, het is ook ontzettend duurzaam en stabiel. Dit rek is makkelijk te monteren en kan 12 flessen wijn opbergen. Dit betekent 6 wijnen per etage. Je kunt er ook voor kiezen om ze los van elkaar neer te zetten. Uitbreiden is ook wederom bij dit wijnrek geen probleem.

Bekijk dit wijnrek hier.

Relaxdays wijnrek

Een hoogwaardig wijnrek? Dat is dit wijnrek van Relaxdays. De kleur is zwart maar het materiaal is van hout. Hierdoor is het een sterk en stabiel wijnrek. Wel zo fijn voor je lievelingswijnen. Je kunt in dit wijnrek maar liefst 20 flessen wijn kwijt. Het rek heeft dan ook 4 etages. De bovenste plank kun je inrichten met glazen. Maar ook wijnen die reeds open zijn of een mooi karaf misstaat hier niet.

Bekijk dit wijnrek hier.

Trendy wijnrek van Ceruzo

Houd jij van een trendy? Heb jij je huis aangekleed met een leerlook en metalen details? Dan past dit wijnrek bij jou. Je kunt in de leatherlook inlays namelijk 10 flessen wijn ‘hangen’. De buitenkant is van sterk zwart metaal. De banden zijn lichtbruin. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je flessen wijn vallen. Je kunt in dit rek 10 flessen wijn kwijt.

Bekijk dit wijnrek hier.

Metalen wijnrek in tafelmodel van VidaXL

Is wijn drinken voor jou een luxe en bijzondere aangelegenheid? Kies dan voor dit tafelmodel wijnrek. Je kunt namelijk onder het tafelblad 9 van je lievelingswijnen kwijt. Je mooiste kristallen wijnglazen hang je ook onder het tafelblad. Hierdoor kan er geen stof verzamelen in de glazen. Bovenop het tafelblad kun je de wijnen kwijt die al open zijn of die je gaat inschenken.

Bekijk dit wijnrek hier.

VintageView wijnrek ‘Twelve’

Wil jij jouw keuken de allure van een toprestaurant geven? Kies dan voor dit wijnrek. Je kunt er namelijk 12 flessen wijn onder elkaar presenteren. Dit fraaie design is prachtig voor in een culinaire woonkeuken. Het geraamte van het wijnrek is van zwart metaal en je kunt dit rek gemakkelijk monteren aan elke muur. Doordat het wijnrek slechts één fles breed is, kun je dit rek op heel veel plekken kwijt in je keuken. Het neemt tenslotte niet heel veel ruimte in de breedte in.

Bekijk dit wijnrek hier.

Wijnrek triple three van VintageView

Ben jij eigenlijk helemaal niet zo’n grote wijndrinker? Dan kun je ook kiezen voor een wat kleiner wijnrek. Dit wijnrek kun je maximaal 9 wijnflessen kwijt, maar doordat je maar 3 etages hebt, kun je er ook minder in kwijt zonder dat het op elkaar wordt gestapeld. Het robuuste materiaal van het wijnrek bestaat uit metaal en satin black.

Bekijk dit wijnrek hier.

Waar op te letten bij het kopen van een wijnrek?

Wijnkenners begrijpen dat je een goede fles wijn niet vol in de zon bewaard, of bijvoorbeeld in de koelkast. De plek waar jij straks jouw wijnrek gaat ophangen is dus belangrijk. Halfschaduw of volle schaduw is het beste. Kijk vervolgens hoeveel plek je hebt. Wil je een tafelmodel? Of ga je liever voor een wijnrek dat je kunt ophangen? Je kunt laag bij de grond werken, door meerdere etages los van elkaar neer te zetten. Of kies bijvoorbeeld het wijnrek waarbij je twaalf flessen onder elkaar kunt ophangen. Let bij het aanschaffen van een wijnrek ook op de montage. Je wil tenslotte niet dat je wijnflessen straks op de grond liggen.

0 Shares:
You May Also Like