Houd jij van een goed glas wijn op zijn tijd? Dan zet je die wijn niet naast de koelkast op de grond. Nee, dan wil jij je de mooiste wijnen voor de beste tijden bewaren. Hoe je dat doet? In een prachtig wijnrek. Dan krijgen de beste wijnen dat wat ze verdienen. Maar wat is nou het mooiste wijnrek van dit moment? Wij hebben voor jou de 7 beste wijnrekken van dit moment verzameld. Lees je mee?

Wandrekken top 7: dit zijn de mooiste wijnrekken van 2020

  1. Excellent Houseware wijnrek

Een ontzettend handig wijnrek. Dat is deze Excellent Houseware wijnrek. Hij is namelijk driedelig en je kunt de wijnen hierdoor makkelijk en overzichtelijk stapelen met elkaar. Daarnaast is het rek van verchroomd roestvrijstaal, dus het kan jaren meegaan. De capaciteit van dit wijnrek is ongeveer 12 flessen. Wil je de drie opstapelbare rekken liever los gebruiken? Dan is ook geen probleem. Je kunt ze namelijk ook per stuk ergens neerleggen. Meer flessen wijn in je voorraad? Je kunt dit wijnrek uitbreiden met meer rekken.

Bekijk dit wijnrek hier.

  1. KitchenBrothers wijnrek van bamboe

Jouw lekkerste rode, witte of mousserende wijnen bewaar je in dit natuurlijke wijnrek. Hij is namelijk van bamboe gemaakt en dat is niet alleen een heel sterk materiaal, het is ook ontzettend duurzaam en stabiel. Dit rek is makkelijk te monteren en kan 12 flessen wijn opbergen. Dit betekent 6 wijnen per etage. Je kunt er ook voor kiezen om ze los van elkaar neer te zetten. Uitbreiden is ook wederom bij dit wijnrek geen probleem.

Bekijk dit wijnrek hier.

  1. Relaxdays wijnrek

Een hoogwaardig wijnrek? Dat is dit wijnrek van Relaxdays. De kleur is zwart maar het materiaal is van hout. Hierdoor is het een sterk en stabiel wijnrek. Wel zo fijn voor je lievelingswijnen. Je kunt in dit wijnrek maar liefst 20 flessen wijn kwijt. Het rek heeft dan ook 4 etages. De bovenste plank kun je inrichten met glazen. Maar ook wijnen die reeds open zijn of een mooi karaf misstaat hier niet.

Bekijk dit wijnrek hier.

  1. Trendy wijnrek van Ceruzo

Houd jij van een trendy? Heb jij je huis aangekleed met een leerlook en metalen details? Dan past dit wijnrek bij jou. Je kunt in de leatherlook inlays namelijk 10 flessen wijn ‘hangen’. De buitenkant is van sterk zwart metaal. De banden zijn lichtbruin. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je flessen wijn vallen. Je kunt in dit rek 10 flessen wijn kwijt.

Bekijk dit wijnrek hier.

  1. Metalen wijnrek in tafelmodel van VidaXL

Is wijn drinken voor jou een luxe en bijzondere aangelegenheid? Kies dan voor dit tafelmodel wijnrek. Je kunt namelijk onder het tafelblad 9 van je lievelingswijnen kwijt. Je mooiste kristallen wijnglazen hang je ook onder het tafelblad. Hierdoor kan er geen stof verzamelen in de glazen. Bovenop het tafelblad kun je de wijnen kwijt die al open zijn of die je gaat inschenken.

Bekijk dit wijnrek hier.

  1. VintageView wijnrek ‘Twelve’

Wil jij jouw keuken de allure van een toprestaurant geven? Kies dan voor dit wijnrek. Je kunt er namelijk 12 flessen wijn onder elkaar presenteren. Dit fraaie design is prachtig voor in een culinaire woonkeuken. Het geraamte van het wijnrek is van zwart metaal en je kunt dit rek gemakkelijk monteren aan elke muur. Doordat het wijnrek slechts één fles breed is, kun je dit rek op heel veel plekken kwijt in je keuken. Het neemt tenslotte niet heel veel ruimte in de breedte in.

Bekijk dit wijnrek hier.

  1. Wijnrek triple three van VintageView

Ben jij eigenlijk helemaal niet zo’n grote wijndrinker? Dan kun je ook kiezen voor een wat kleiner wijnrek. Dit wijnrek kun je maximaal 9 wijnflessen kwijt, maar doordat je maar 3 etages hebt, kun je er ook minder in kwijt zonder dat het op elkaar wordt gestapeld. Het robuuste materiaal van het wijnrek bestaat uit metaal en satin black.

Bekijk dit wijnrek hier.

Koopgids: waar moet je opletten bij het kopen van een wijnrek?

Wijnkenners begrijpen dat je een goede fles wijn niet vol in de zon bewaard, of bijvoorbeeld in de koelkast. De plek waar jij straks jouw wijnrek gaat ophangen is dus belangrijk. Halfschaduw of volle schaduw is het beste. Kijk vervolgens hoeveel plek je hebt. Wil je een tafelmodel? Of ga je liever voor een wijnrek dat je kunt ophangen? Je kunt laag bij de grond werken, door meerdere etages los van elkaar neer te zetten. Of kies bijvoorbeeld het wijnrek waarbij je twaalf flessen onder elkaar kunt ophangen. Let bij het aanschaffen van een wijnrek ook op de montage. Je wil tenslotte niet dat je wijnflessen straks op de grond liggen.

0 Shares:
You May Also Like