Een lege muur? Perfecte plek voor een prachtig wandrek! Want een wandrek is niet alleen heel mooi, hij is ook praktisch. Een opbergmeubel voor je mooiste spullen. Een musthaves precies voor die hoek, bijvoorbeeld in de keuken bij je fancy koffiezetapparaat of in de leeshoek met je mooiste boeken. Wandrekken zijn er in heel veel verschillende vormen en maten. Metaal, hout en zelfs van touw. Dit zijn de mooiste wandrekken van 2020.

Wandrekken top 4: dit zijn de mooiste wandrekken van 2020

  1. Multifunctioneel wandrek rond

Dit mooie ronde wandrek is stoer en heeft een industriële uitstraling. De vier planken, die je kunt gaan decoreren, zijn gemaakt van stevig MDF-hout. Het metaal is zwart. Waar je het wandrek ook voor wilt gebruiken? Met dit multifunctionele wandrek kun je heel veel kanten op. Wat denk je in de studeerkamer of in de keuken? Bijvoorbeeld als boekenkast of servieskast. Het wandrek heeft een diameter van 55 centimeter en de planken zijn maar liefst 11 centimeter diep. Bevestigen is geen lastige klus.

Bekijk het wandrek hier.

  1. Vintage wandrek

Een wandrek dat past op heel veel verschillende plekken in huis? Dat is dit vintage wandrek. Want waar je hem ook gaat gebruiken: in de kinderslaapkamer, je eigen slaapkamer of in de woonkamer? Als je houdt van een industriële look dan past dit wandrek erbij. De planken zijn gemaakt van MDF-hout en het ijzer is stevig zwart metaal. Hierdoor kun je heel veel spulletjes kwijt in dit wandrek. Er zijn twee planken die 65 centimeter lang zijn en 15 centimeter breed.

Bekijk het wandrek hier.

  1. Wandrek industrieel van Dimehouse

Opbergruimte? Daar lijken we soms veel te weinig van te hebben. Kies daarom voor dit industriële wandrek van Dimehouse. Deze wandplank kun je namelijk helemaal zelf verstellen. Wil je jouw boeken of ander eyecatchers mooi presenteren? Of wat denk je van al je lp’s. Of komen er straks dozen op? Dit wandsysteem kan het aan!

Bekijk het wandrek hier.

  1. Wit wandrek van MaximaVida

Dit wandrek is oorspronkelijk gemaakt voor in de keuken, om de heerlijkste en beste kookboeken op uit te stallen. Leuk! Want het geeft een heel andere dementie aan je kookboeken en je keuken. Maar je kunt dit wandrek natuurlijk ook heel mooi kwijt in je woonkamer of slaapkamer met mooie boeken of andere eyecatchers erop. Of wat denk je van een fotowand of een plantenrek?

Bekijk het wandrek hier.

  1. Sweet Living Grijs Wandrek Haya

Dit wandrek is gemaakt van metaal en heeft dan ook een metaalgrijze kleur. Er zijn drie vakken die op één frame zitten. Je kunt hier heel veel spulletjes in kwijt. Denk aan tijdschriften, boeken en lp’s, maar ook kussens en dekentjes voor bijvoorbeeld op de bank. Het wandrek is ook nog eens heel eenvoudig te bevestigen aan de wand. Hierdoor heb je binnen no-time een opgeruimd en ruim huis!

Bekijk het wandrek hier.

  1. Industrieel wandrek van Relaxdays

Oh, wat zijn we toch allemaal massaal gek van de retro-look. En logisch, want het creëert een heel fijne vibe in je woning. Zo ook dit industriële wandrek van Relaxdays. Deze vier grote planken worden door ijzeren buizen op hun plaats gehouden. Het montagemateriaal is naast stijlvol ook heel handig. We zien deze kast veel terug in cafés en bars, maar kan dus ook gewoon bij jou thuis staan!

Bekijk het wandrek hier.

  1. Wandplank Meert van Woood

Bij Woood dachten ze: zo’n wandplank? Dat kan anders! En dus zijn ze in de pen gekropen en hebben ze de wandplank Meert gecreëerd. Waar kan je deze extra opbergruimte niet kwijt, kunnen we beter zeggen. Want hij past echt in elke kamer. Van de keuken tot de badkamer en van de slaapkamer tot de woonkamer. De belijning zit overigens aan de voorzijde, hierdoor kan er niets uitvallen. Dat is wel zo ideaal!

Bekijk het wandrek hier.

Wandrek Koopgids: waar op te letten bij het kopen van een wandplank?

In wandrek past dus in elk huis. Zeker als je wat extra ruimte of opslag wilt. Maar let bij het kopen van een wandplank online goed op de afmetingen die erbij vermeld worden. Zo kan de ene wandplank groter uitvallen dan de andere als je je alleen focust op de afbeeldingen. En houd daarbij ook in je achterhoofd waarvoor je de wandplank wil gaan gebruiken. Wil je er een aantal spulletjes op neerzetten? Dan hoef je niet per direct op de montage te letten. Maar wil je er een compleet keukenservies op kwijt? Dan wil je wel dat de montage sterk en solide is straks. Kies daarom, zeker in dit geval, voor een extra sterke wandplank.

0 Shares:
You May Also Like