Iedereen wil graag in de toekomst kijken. Wat staat je te wachten in het leven? Blijf je tot op hoge leeftijd gezond, kun je jezelf financieel tot op hoge leeftijd redden, is je partner degene waar je bij blijft tot aan je dood? Allemaal vragen waarop je normaal gesproken geen antwoord krijgt. Er zijn echter paragnosten die je wel een flink stuk op weg kunnen helpen. Voor jou kan dat wellicht houvast betekenen, waardoor je met een zekerder gevoel aan de toekomst kunt beginnen.

Numerologie

Aan bepaalde getallen is een voorspellende waarde toegeschreven. Dat heet numerologie. Het uitgangspunt is je kosmische code. Die kan je weer veel vertellen over de weg die je als ziel door het universum gaat maken. Er zijn een aantal simpele rekenregels waarmee je de kosmische code berekent. Dat wordt gedaan op basis van de maand waarin je bent geboren, de dag van je geboorte en het jaartal.

Waarop geeft numerologie antwoord?

Als je alle getallen hebt bepaald, kun je je kosmische code bepalen. Die bestaat uit 1 cijfer. Van elk cijfer staat een aantal kenmerken vast. Als jouw kosmische code bijvoorbeeld 2 is, moet je proberen om geluk en succes na te streven. Rechtstreeks de waarheid vertellen en botweg eerlijk zijn kan ervoor zorgen dat je in de problemen komt. Liegen hoeft niet, maar je moet wel goed nadenken over hoe je dingen zegt. Je moet niet agressief zijn of boos worden. Besluiteloosheid is niet erg, maar die moet je te boven komen door dicht bij jezelf te blijven. Er is een kans dat je nieuwe vrienden maakt.

Interpretatie

Zoals duidelijk wordt na het lezen van de beschrijving van de kosmische code 2, is het een kwestie van interpretatie welke conclusies je op basis van de numerologie kunt trekken. Omdat er veel beschrijvingen bestaan van elke kosmische code, kun je via internet of bij paragnosten terecht om geholpen te worden aan een geschikte interpretatie van je kosmische code. Met tarot kun je via een andere weg tot dezelfde soort inzichten komen.

Tarot

Tarot wordt gedaan met behulp van kaarten. Elke kaart bevat symbolen die je moet leren begrijpen. Een paragnost kan je hier uiteraard bij helpen. Waar tarot precies vandaan komt is niet bekend, maar er zouden links zijn naar oude religies en spirituele gebruiken. Tarotkaarten hebben het vermogen om gevoelens te ordenen. Daardoor kun je andere inzichten ontwikkelen. Wanneer je als beginner gebruik wilt maken van tarot en hulp nodig hebt bij het interpreteren van de symbolen, kun je naar een consulent gaan die hier veel ervaring mee heeft.

You May Also Like