Hoewel het waar is dat we genieten van de nieuwste en beste technologie, is het ook waar dat dit af en toe een druk op onze budgetten kan leggen. Net zoals hoe we goedkope kleding zoeken in online winkels of hoe de experts van MrCashback.com online casino's met lage kosten beoordelen, zijn er zoveel gadgets die je ook online kunt kopen die veel goedkoper zijn dan je denkt!

Anders gezegd, als we een goedkope gadget die het potentieel heeft om ons dagelijks leven te verbeteren, merken we dat op.

Onze favoriete goedkope elektronica die de bank niet kapot maakt, staan ????hieronder vermeld. Er zijn apparaten voor thuis, het voertuig en het kantoor onder de items op onze lijst.

Scroll naar beneden voor extra goedkope manieren om je leven te upgraden.

Meest budgetvriendelijke elektronica

1. Fisher space-pen

Prijs: $ 23,96 (£ 23,96) op Amazon.com

Spionagefilms bevatten vaak pennen met geheime functies als het perfecte apparaat vanwege hun veelzijdigheid. Hoewel het geen kogels of verdovingspijlen kan afvuren, is dit model uitgerust met een speciale pen waarmee het in de meest ruige omgevingen kan schrijven.

Omdat het patroon onder druk staat door gas, kan het normaal functioneren, zelfs als het ondersteboven of op zijn kant wordt gedraaid. Gebruik het in de diepe zee; het snijdt door vet als boter. 

Het is bekend dat de ruimte pen buiten de atmosfeer van de aarde kan functioneren. Zelfs als je het nooit op de proef kunt stellen, zijn de inktcartridges met hoge capaciteit een voordeel. 

2.Gloeilamp

Prijs: £ 7,21 op Amazon of $ 10 op eBay

Een goedkope gloeilamp zoals deze die van kleur kan veranderen, is alles wat je nodig hebt om je huis een nieuwe look en feel te geven. Er zijn 12 verschillende kleuropties en vier stijlen om uit te kiezen (fade, smooth, flash en stroboscoop). De meegeleverde afstandsbediening kan de intensiteit van het licht aanpassen en automatische aan/uit-tijden programmeren.

Deze lamp kan tot 60.000 uur blijven branden en onthoudt de laatste kleurinstelling die je hebt gemaakt.

Dit apparaat is perfect als u wat flair wilt toevoegen aan uw volgende feest of wilt genieten van het gemak van het veranderen van de sfeer van een bepaalde ruimte met een druk op de knop.

3. USB-oplaadpoort voor auto

Prijs: £ 9,99 op Halfords

USB-oplaadpoorten zijn niet de meest geavanceerde technologie, maar ze zullen zeker van pas komen bij lange autoritten. Met minder dan tien pond is het een koopje dat u onderweg veel problemen bespaart.

Dankzij het LED-indicatielampje en de dubbele USB-oplaadpoorten kunt u uw mobiele apparaten altijd opgeladen houden.

4. Draadloze LED-doucheluidspreker

Prijs: £ 20,00 op Typo!

Een discosfeer creëren in je douche hoeft niet duur te zijn. Deze compacte luidspreker kan met de meegeleverde zuignap op elk glad oppervlak worden bevestigd en speelt uw favoriete deuntjes tot vijf uur lang af terwijl hij op het ritme oplicht met een LED-lichtshow.

De twist is dat je aan de telefoon kunt praten terwijl je schrobt.

De luidspreker is compatibel met veel mobiele gadgets en de batterij kan worden opgeladen met een standaard USB-kabel. U kunt het volume aanpassen wanneer het is ingesteld en binnen tien meter van uw gekoppelde apparaat.

Maak een aankoopbeslissing op basis van de gewenste kleur en oppervlak. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, waaronder bloemen, regenboog en iriserend, maar onze harten zijn gericht op deze houtlook.

5. ProCook-kookbrander

Prijs: £ 15 op ProCook

Een brander is zo robuust als mogelijk voor goedkoop gereedschap. Deze is fantastisch omdat het je een excuus geeft om nog een vermakelijk apparaat te kopen, en het helpt je bij het maken van heerlijke, verlangende lekkernijen zoals crème brulée en meringue.

De steekvlam is een van de meer potentieel schadelijke instrumenten hier, maar hij heeft verschillende veiligheidsmechanismen om ongelukken te voorkomen. De vlam is beschermd tegen opflakkeringen en er is een handig mondstuk om de intensiteit te verfijnen en een geribbelde houder om te voorkomen dat hij uit je hand valt.

De steekvlam is herbruikbaar dankzij de meegeleverde butaancilinder.

6. Victorinox Tinker Zwitsers zakmes

Prijs: $ 18 op Victorinox

Het Zwitserse zakmes moet worden opgenomen in elke lijst met goedkope gereedschappen. Het gelijknamige merk van het gereedschap, Victorinox, produceert sinds de jaren 1880 producten onder die naam.

Hoewel er een brede selectie Zwitserse zakmessen beschikbaar is, is de Tinker een uitstekende keuze voor iedereen die er voor het eerst een wil kopen. Het bevat 12 functies voor slechts £ 18. 

Het gereedschap heeft een groot, klein mes, een flesopener, een draadstripper en drie schroevendraaiers. Er zijn ook een pincet en een tandenstoker.

Het is klein en licht, zoals het een Zwitsers zakmes betaamt, met een lengte van slechts 1,4 centimeter en 54 gram.

7. ProCook melkopschuimer

Prijs: £ 19,00

Investeren in een handmatige melkopschuimer is een geweldige manier om uw dagelijkse koffie aanzienlijk te verbeteren zonder de bank te verslaan. Het is perfect om schuimige mokken warme chocolademelk op te kloppen of je favoriete café latte opnieuw te maken.

Deze betrouwbare opschuimer is te koop bij ProCook. 

De pomp kan worden ingedrukt om de hoogte van de pot te verminderen tot slechts 12 cm, waardoor hij ideaal is voor opslag in kleine ruimtes zoals laden en kasten.

Het gemak van het gebruik van de vaatwasser betekent dat opruimen een fluitje van een cent is.

8. Elektronische diffuser

Prijs: £ 19,99 op Wayfair

Kalmerende geuren en zachte verlichting van een elektronische diffuser kunnen precies dat doen. Het feit dat het opnieuw kan worden gebruikt, maakt het ecologischer en zuiniger dan opties voor eenmalig gebruik zoals kaarsen, wierookstokjes en sprays om de lucht in een kamer op te frissen.

Selecteer om te beginnen een geurige olie en breng deze aan op het diffusorpad. De LED-lampen kunnen worden aangepast aan een constante kleur of worden geconfigureerd om automatisch door alle beschikbare kleuren te bladeren. De aromatherapie-diffusor vult de ruimte met een rustgevend aroma.

Deze minimalistische moderne diffuser is ongeveer 7 cm bij 8,5 cm, waardoor hij gemakkelijk te verbergen is in bijna elke omgeving. Als de batterij bijna leeg is, kunt u deze opladen met een USB-kabel.

9. Draagbare powerbank van Energizer

Prijs: £ 39,39 op Amazon

We sluiten af ??met de powerbank, een van de meest praktische hulpmiddelen voor het leven van de 21e eeuw. Dit is een uitstekende investering als u uw telefoon vaak onderweg gebruikt of niet meer zonder wilt worden betrapt.

Deze draagbare oplader werd gekozen omdat deze zeer positieve feedback kreeg. Mensen die het hebben gekocht, zijn enthousiast over de draagbaarheid, duurzaamheid en stevigheid. De powerbank kan de meeste smartphones tot drie keer volledig opladen en heeft twee USB-poorten om twee apparaten tegelijk op te laden.

Bovendien geeft een LED-lampje de resterende levensduur van de batterij, de oplaadstatus en de totale lading aan.

0 Shares:
You May Also Like