Wil jij optimaal kunnen streamen, appen en gamen in huis? Dan zal je over goed internet moeten beschikken. Mocht de Wifi bij jou in huis niet zo sterk zijn dan kan het handig zijn om te kiezen voor een Wifi versterker. Een WiFi-repeater of versterk wordt gebruikt om het dekkingsgebied van je WiFi-netwerk uit te breiden. Het werkt door jouw bestaande WiFi-signaal te ontvangen, te versterken en vervolgens het opgevoerde signaal te verzenden. Met een WiFi-versterker kun je het dekkingsgebied van je huidige netwerk al snel verdubbelen. Dit maakt het net even wat makkelijker om optimaal gebruik te maken van het netwerker.

Wifi Versterkers van Aldi

Bij de Aldi kun je kiezen voor de Maginon WLAN versterker. Dit merk mag dan wat onbekender zijn, dit betekent niet dat het een slecht product is. Sterker nog, de Aldi staat echt bekend om de goede apparaten die zij altijd weer weten te leveren. Dit is aan te merken als een Dual-band wifi-versterker, hierdoor kan je het bereik van je netwerk aanzienlijk laten toenemen. Geniet van een snelle en storingsvrije overdrachtstechnologie met drie geïntegreerde antennes voor het netwerk. Ook kan je gebruik maken van een handige app. Dit maakt het net even wat makkelijker om jouw instellingen te kiezen. Voor je het weet zal ook jij optimaal internet in huis hebben. Je krijgt ruim 733 MBit/s in de totale bandbreedte, dit maakt het een van de beste Wifi versterkers van dit moment.

Wifi Versterkers van Lidl

Naast de Wifi versterker van de Aldi is het ook mogelijk om te kiezen voor het apparaat van de Lidl. Het merk wat je bij de Lidl vindt is Silvercrest. Zoals je wellicht al wel weet is dit een uitstekende optie om voor te kiezen. Door de voordelige prijs kan ook jij eenvoudig het internetbereik in huis vergroten. Je kunt met deze Wifi versterker kiezen voor verschillende modi. Naast de algemene versterkermogelijkheid is het bijvoorbeeld ook een optie om te kiezen voor de Client Point. Hiermee kan je jouw routers verbinden op plaatsen waar dit normaal niet mogelijk was. De moderne uitstraling en de handige instellingen maken dit een prima optie om voor te gaan. Er is op dit moment nog geen app beschikbaar voor deze Wifi versterker, je zal hem dus wel handmatig in moeten stellen. Gelukkig is dit dankzij de handleiding super eenvoudig om zelf te doen.

Wifi Versterkers van Action

Op dit moment zijn er verschillende Wifi versterkers te vinden in het assortiment van de Action. De meest populaire optie op dit moment is de Dymond wifi versterker. Deze voordelige versterker ziet er niet alleen modern uit, maar is ook nog eens ontzettend eenvoudig om te gebruiken. Je kunt deze Wifi versterker in ieder stopcontact stoppen in huis, dus ook in de tuin. De instellingen zijn ietwat beperkt, echter kan je door middel van de twee knopjes aan de zijkant zelf kiezen hoe je jouw netwerk laat versterken. Het display op de voorzijde laat je zien welke instellingen er gekozen zijn.

Andere goedkope Wifi Versterkers

Er zijn natuurlijk nog meer soorten goedkope wifi versterkers om voor te kiezen. We hebben hieronder de beste alternatieven voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar jij mogelijk voor kunt kiezen:

  • Netgear EX6200 Dual Band AC1200 WiFi Range Extender

Onze beste keuze voor de beste Wi-Fi- versterker is de Netgear EX6200 Dual Band AC1200 WiFi Range Extender, die geweldige signaalversterkende prestaties biedt voor een fantastische prijs. De desktop-signaal versterker heeft ook een grote verzameling poorten voor het aansluiten van apparaten via Ethernet en USB, waardoor hij ideaal is voor een kantoor aan huis of voor de familieprinter of netwerk gebonden opslag (NAS). Door deze voordelen is het de beste aanvulling die je maar kunt hebben voor in huis. Hij is iets duurder dan de bovenstaande opties, maar over het algemeen valt het wel mee.

  • TP-Link RE650 AC2600 Wi-Fi Range Extender

De TP-Link RE650 AC2600 Wi-Fi Range Extender is de beste Wi-Fi versterker voor grotere huizen, dankzij het grote bereik en de prestaties in een plug-in ontwerp dat eenvoudig te installeren is in de meeste kamers. Hij heeft ook een handige smartphone-app die het beheer van je netwerk veel gemakkelijker maakt. Als je niet zo’n heel groot huis hebt is hij misschien iets te uitgebreid. Dit is dus de reden dat je er alleen verstandig aan doet om deze te kiezen als je echt grote afstanden wilt overbruggen. Voor de prijs is het een prima optie om voor te kiezen.

  • Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+

Voor iets wat makkelijker te verbergen is de Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+ de beste Wi-Fi versterker. Dit apparaat is voorzien van een strak en eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk achter meubels of onder een bureau kan worden weggestopt. Het low-profile ontwerp is niet alleen onopvallend, maar geeft ook een sterk signaal af zonder andere stopcontacten te blokkeren. Hij is natuurlijk niet zo sterk als de bovenstaande opties, maar als je hem gebruikt voor in huis dan is het een prima keuze. Hij valt in ieder geval minder op, dit moet je ook meewegen bij het maken van je keuze.

Waar op te letten bij het kopen van een Wifi Versterker

Je kunt wel zien dat er echt veel soorten wifi versterkers zijn om voor te kiezen. Wat is nu eigenlijk het belangrijkste om op te letten bij het kopen van een wifi versterker? Wij raden je altijd aan om goed te kijken naar de mogelijke instellingen. Net als de Silvercrest zijn er veel apparaten die meer kunnen doen dan alleen het netwerk versterken. Ook is het van belang om naar de versterking zelf te kijken. Zo wil je wel zeker weten dat jouw Wifi versterker in staat is om het netwerk overal in huis terug te laten komen.

0 Shares:
You May Also Like