Op zoek naar de beste goedkope stofzuigers? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste stofzuigers. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget stofzuigers van 2020. 

Een stofzuiger is een ideaal apparaat om je hele woning mee schoon te maken. Als je een goed exemplaar koopt dan kun je er jaren mee doen. En wij geloven dat een goede stofzuiger niet honderden euro’s hoeft te kosten. Als je er maar goed mee om gaat. Bijvoorbeeld regelmatig de zak verwisselen. En hem niet overal tegen aan laten stoten, maar met beleid zuigen. Je hebt vandaag allemaal verschillende soorten stofzuigers. De klassieke stofzuiger is die met een snoer en een stofzak. Maar er zijn ook stofzuigers zonder stofzak. In deze blog zullen we vooral de klassieke stofzuiger laten zien, want dat is op dit moment nog steeds de meest voordelige. Of je nu een stofzuiger voor grote ruimtes of juist voor kleine ruimtes nodig hebt, een stofzuiger het vooral als taak om stof en viezigheid op te zuigen. En heb jij last van een stofallergie? Dan is het des te belangrijker dat je een goede stofzuiger aanschaft. Lees dus zeker even mee!

Stofzuiger bij de Lidl

Op dit moment wordt er een stofzuiger van Bosch verkocht bij de Lidl. Dit merk is natuurlijk wel bekend bij jou. Het is een degelijk merk waarvan je op aan kunt. Voor nog geen zes tientjes kun je deze stofzuiger online kopen. Het is een compacte en zeer lichte stofzuiger. Hierdoor is hij goed te gebruiken wanneer je wat minder mobiel bent. Of niet te veel wilt trekken en slepen met een stofzuiger. Je hoeft met dit model minder vaak een stofzak de verwisselen omdat het stofzakvolume ondanks de compacte groter wel veel meer stof kan opnemen. Er zit een hygiënefilter in voor schonere afvoerlucht. Daarnaast is de stofzuigslang robuust en zeer comfortabel. Je krijgt er natuurlijk ook een voegenmondstuk bij en een zuigmondstuk speciaal voor kussens. Tel er nog de automatische kabelinvoer bij op en je hebt voor een klein bedrag een heel mooie stofzuiger in huis!

Bekijk hier deze stofzuiger

Stofzuiger bij de Action

Met een snoerlengte van 8 meter zit je met deze stofzuiger van de Action goed. Dit exemplaar is ideaal wanneer je niet te veel geld kwijt wilt zijn aan een goede stofzuiger of bijvoorbeeld een tweede stofzuiger voor op de zolder of de tweede verdieping. Op deze manier hoef je niet steeds een trap op en af met een stofzuiger. Dat is niet alleen prettiger voor jezelf, het is ook nog eens een stuk veiliger. Deze stofzuiger van Bestmatic heeft een bereik van maar liefst 11 meter. Zo kun je de stofzuiger in een stopcontact doen en een groot deel van je woning stofzuigen en stofvrij maken. Deze stofzuiger is voorzien van een belangrijk HEPA-filter. Daarnaast is de buis maar liefst 92 centimeter lang. Hierdoor is hij op de juiste hoogte in te stellen voor de meeste mensen. Er zit een snoerlengte van 8 meter aan.

Bekijk deze stofzuiger hier

Op dit moment worden er geen stofzuigers bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige stofzuigers voor je gevonden!

Andere goede goedkope stofzuigers

Ons overzicht van de beste goedkope stofzuigers nu online te koop.

Inventum ST306R

Op dit moment wordt er bij Bol.com een mooie stofzuiger van Inventum aangeboden voor een mooi bedrag. Dit apparaat is zelfs als beste gerankt in februari 2019. Waarom? Omdat dit apparaat ideaal is. Het heeft een sterke zuigkracht en de stofopname is groot. Door het HEPA-filter wordt namelijk maar liefst 99,95% van de stofdeeltjes opgezogen. En als dat nog niet alles is, heb je dus een extra sterke zuigkracht op bijvoorbeeld harde ondervloeren. Er worden extra meubelborstels bij geleverd voor meubels en gordijnen. En dat allemaal voor een klein prijsje. Ideaal!

Bekijk deze stofzuiger hier

Sauber stofzuiger V70

Met ruim 4,5 van meer dan 400 beoordelingen kun je wel stellen dat deze stofzuiger door de consument is goedgekeurd. Sauber weet goed een compact design te combineren met een heel prettige zuigkracht en een minimaal energieverbruik. Perfect om bijvoorbeeld je huis of kantoor schoon te maken. Er zit een snoer van 8 meter bij en er zit een 2,5 liter stofzuigerzak in. Door het HEPA-filter wordt er frisse lucht uit het apparaat gezogen, zodat je met een gerust hart lekker alle hoeken van de kamer kan schoonmaken. Je kunt het vermogen zelf aanpassen, dus heb je een verjaardag gehad en wil je alle kruimels wegkrijgen? Zet hem dan lekker op full speed! Ideaal voor mensen met een allergie, want die zullen minder kriebel aan hun neus ervaren door de goede prestaties van deze stofzuiger.

Bekijk deze stofzuiger hier

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een stofzuiger?

Je wilt dus een nieuwe stofzuiger aanschaffen. Maar het is daarbij slim om op een aantal dingen te letten. Zo wil je een stofzuiger met een goed energielabel. Een A-label vertelt je dat je zuinig stofzuigt. Let ook op het maximale geluidsniveau en de stofuitstoot van een stofzuiger. Deze twee punten maken stofzuigen een stuk prettiger. Je wil tenslotte niet dat je constant een vieze lucht hebt. Een vieze lucht is trouwens vaak op te lossen door een beetje waspoeder op te zuigen. Of om regelmatig de stofzuigerzak te verwisselen. Zeker wanneer je een hond of een kat in huis hebt.

0 Shares:
You May Also Like