Op zoek naar de beste goedkope stofzuigers? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste stofzuigers. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget stofzuigers van 2020. 

Een stofzuiger is een ideaal apparaat om je hele woning mee schoon te maken. Als je een goed exemplaar koopt dan kun je er jaren mee doen. En wij geloven dat een goede stofzuiger niet honderden euro’s hoeft te kosten. Als je er maar goed mee om gaat. Bijvoorbeeld regelmatig de zak verwisselen. En hem niet overal tegen aan laten stoten, maar met beleid zuigen. Je hebt vandaag allemaal verschillende soorten stofzuigers. De klassieke stofzuiger is die met een snoer en een stofzak. Maar er zijn ook stofzuigers zonder stofzak. In deze blog zullen we vooral de klassieke stofzuiger laten zien, want dat is op dit moment nog steeds de meest voordelige. Of je nu een stofzuiger voor grote ruimtes of juist voor kleine ruimtes nodig hebt, een stofzuiger het vooral als taak om stof en viezigheid op te zuigen. En heb jij last van een stofallergie? Dan is het des te belangrijker dat je een goede stofzuiger aanschaft. Lees dus zeker even mee!

Stofzuiger bij de Lidl

Op dit moment wordt er een stofzuiger van Bosch verkocht bij de Lidl. Dit merk is natuurlijk wel bekend bij jou. Het is een degelijk merk waarvan je op aan kunt. Voor nog geen zes tientjes kun je deze stofzuiger online kopen. Het is een compacte en zeer lichte stofzuiger. Hierdoor is hij goed te gebruiken wanneer je wat minder mobiel bent. Of niet te veel wilt trekken en slepen met een stofzuiger. Je hoeft met dit model minder vaak een stofzak de verwisselen omdat het stofzakvolume ondanks de compacte groter wel veel meer stof kan opnemen. Er zit een hygiënefilter in voor schonere afvoerlucht. Daarnaast is de stofzuigslang robuust en zeer comfortabel. Je krijgt er natuurlijk ook een voegenmondstuk bij en een zuigmondstuk speciaal voor kussens. Tel er nog de automatische kabelinvoer bij op en je hebt voor een klein bedrag een heel mooie stofzuiger in huis!

Bekijk hier deze stofzuiger

Stofzuiger bij de Action

Met een snoerlengte van 8 meter zit je met deze stofzuiger van de Action goed. Dit exemplaar is ideaal wanneer je niet te veel geld kwijt wilt zijn aan een goede stofzuiger of bijvoorbeeld een tweede stofzuiger voor op de zolder of de tweede verdieping. Op deze manier hoef je niet steeds een trap op en af met een stofzuiger. Dat is niet alleen prettiger voor jezelf, het is ook nog eens een stuk veiliger. Deze stofzuiger van Bestmatic heeft een bereik van maar liefst 11 meter. Zo kun je de stofzuiger in een stopcontact doen en een groot deel van je woning stofzuigen en stofvrij maken. Deze stofzuiger is voorzien van een belangrijk HEPA-filter. Daarnaast is de buis maar liefst 92 centimeter lang. Hierdoor is hij op de juiste hoogte in te stellen voor de meeste mensen. Er zit een snoerlengte van 8 meter aan.

Bekijk deze stofzuiger hier

Op dit moment worden er geen stofzuigers bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige stofzuigers voor je gevonden!

Andere goede goedkope stofzuigers

Ons overzicht van de beste goedkope stofzuigers nu online te koop.

Philips PowerPro

Stofzuigen zonder zak. Dat is hemels, werkt als een trein en is daarbij vaak voorzien van een krachtige motor. Zo ook deze Philips PowerPro. Het is een zeer praktisch model van een merkt dat we al jaren vertrouwen natuurlijk. Deze stofzuiger is daarnaast ideaal als jij hoogpolig tapijt hebt liggen thuis. En zeker in combinatie met dieren. Die verharen natuurlijk extra in bepaalde seizoenen. Maar vlak jezelf zeker ook niet uit, want wij mensen verliezen dagelijks wel 100 haren. En waar komen die meestal terecht? Inderdaad op de grond. Een goede stofzuiger zorgt er ook voor dat je werk veel sneller is geklaard. Sommige mensen vinden stofzuigen heerlijk, maar voor veel mensen is het gewoon slechts een extra to do op vaak al een lange lijst. Trakteer jezelf dus zeker op een goede stofzuiger, want daar kun je jaren plezier van hebben. Als we wat dieper kijken naar dit model dan zien we dat het model zwart met rood is. Hij is dus zakloos en heeft een vermogen van maar liefst 900 Watt. De lengte van het snoer is 6 meter, waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt. Daarbij is de actieradius 9 meter. Bovengemiddeld van de meeste woonkamers. Er kan maar liefst 1,5 liter stof en viezigheid in dit apparaat komen voordat je hem moet legen. Legen gaat gemakkelijk buiten in de afvalcontainer. Er zit geen handvat op en ook geen bediening op de handgreep. In totaal weegt het apparaat 4,5 kilo. Er wordt maar liefst 99,9% van de stofopname gegarandeerd. Dus ben jij snel verkouden door huisstofmijt? Je zult meer vrijheid ervaren met deze stofzuigen. Je kan in 3 richtingen reinigen door het effectieve TriActive-mondstuk.

En je krijgt er natuurlijk ook een paar handige extra’s bij, zoals een turboborstel, kierenzuigmond en een meubelborstel.

Bekijk deze stofzuiger hier

Rowenta Compact Power RO3733

Dit product is verkozen door de Consumentenbond voor de Beste Koop Mei 2020. Waarin? We zullen je het vertellen. Omdat de prijs laag is, maar de prestaties hoog zijn. Ook het design is van hoge klasse. Je kan snel en efficiënt stofzuigen met dit apparaat van Rowenta. Ook deze stofzuiger is zonder zak. Want laten we eerlijk zijn. Dat is toch wel echt de toekomst. Je kan het stofreservoir zonder enige moeite verwijderen en legen. Dit doordat je gebruikmaakt van de Clean Express-systeem. Zo hoef je niet bang te zijn dat je stof gaat inademen. Dat is niet alleen onhygiënisch, maar het is ook voor mensen met een allergie heel akelig. Je wilt niet na elke stofbeurt moeten niezen en snuiten. Hoewel de behuizing van de stofzuiger heel klein en compact is, kun je toch maar liefst 1,5 liter aan stof kwijt. En geloof ons, dat is een hoop. Toch raden wij je aan om na elke beurt de bak te legen. Het apparaat is ergonomisch doordat er een handvat op zit dat je makkelijk kunt verplaatsen. De actieradius is 8,8 meter. Dat betekent dat je door een grote ruimte bijna 9 meter rondom het stopcontact de ruimte hebt om met de stofzuiger te komen. En laten we nog even naar de motor kijken, want de motor is sterk en zeer effectief. Want hoe klein ‘ie ook is, hij is wel heel sterk en krachtig. En heb jij parketvloer thuis liggen? Dan zou je nog weleens extra blij kunnen worden van deze stofzuiger. Hij is namelijk bijzonder goed geschikt voor delicate vloeren, zoals een parketvloer. Geen krassen, wel 100% schoon. Deze stofzuiger helpt je daar maar al te graag mee!

Bekijk hier deze stofzuiger

Kärcher stofzuiger

Dit is echt een alleskunner. En omdat er óók een stofzuigerfunctie op zit, laten we je ‘m even graag zien. Want deze stofzuiger kan jou met veel meer dingen helpen. Benieuwd? Oké, let op! Het is namelijk een waterstofzuiger. Hierdoor kun je bijvoorbeeld jouw vloer eerst nat bewerken en daarna droog zuigen met deze stofzuiger. Maar ook kleine, droge stoffen neemt ‘ie perfect op. Heb je bijvoorbeeld een garage met veel viezigheid, of bijvoorbeeld werk je met dieren. Dan wil je wel dat alles goed hygiënisch schoon is. Je hebt dus misschien niet iets aan deze stofzuiger als je alleen maar tapijt hebt. Is dat bij jou niet het geval? Neem dan even een kijkje bij deze stofzuiger. Er zit een reservoir in van maar liefst 17 liter.

Bekijk deze stofzuiger hier

Tristar Steelstofzuiger

Een ideaal en handzame stofzuiger voor de kleinere stofbeurten. Bijvoorbeeld om de hobbykamer op te ruimen na gebruiken of om de kruimels uit de keuken weg te halen. Je kan deze stofzuiger met stang perfect gebruiken voor 30 minuten lang. Hij is dus niet direct geschikt voor heel uitgebreide schoonmaakbeurten. Maar des te prettiger om dit model, voor die kleine prijs, als extra aan te schaffen. Juist doordat je hem zo snel erbij pakt. De zuigkracht is hoog en zorgt ervoor dat alle stofjes van de grond of de meubels wordt afgezogen. Het apparaat is daarnaast zakloos, dus je kunt alles direct in de vuilnisbak gooien. Hij is handig in gebruik en heeft een prima accuduur. Ook krijg je er handige hulpstukken bij die je voor andere zaken kunt gebruiken. Het geluidsniveau is 75dB en daarmee is hij dus niet heel stil. Maar zoals we verder van het merk Tristar kunnen verwachten: goedkoop, sterk en handig in gebruik. Ideaal product dus! En ga jij op kamers? Dan is dit ook een leuk model voor jou!

Bekijk deze stofzuiger hier

Inventum ST306R

Op dit moment wordt er bij Bol.com een mooie stofzuiger van Inventum aangeboden voor een mooi bedrag. Dit apparaat is zelfs als beste gerankt in februari 2019. Waarom? Omdat dit apparaat ideaal is. Het heeft een sterke zuigkracht en de stofopname is groot. Door het HEPA-filter wordt namelijk maar liefst 99,95% van de stofdeeltjes opgezogen. En als dat nog niet alles is, heb je dus een extra sterke zuigkracht op bijvoorbeeld harde ondervloeren. Er worden extra meubelborstels bij geleverd voor meubels en gordijnen. En dat allemaal voor een klein prijsje. Ideaal!

Bekijk deze stofzuiger hier

Sauber stofzuiger V70

Met ruim 4,5 van meer dan 400 beoordelingen kun je wel stellen dat deze stofzuiger door de consument is goedgekeurd. Sauber weet goed een compact design te combineren met een heel prettige zuigkracht en een minimaal energieverbruik. Perfect om bijvoorbeeld je huis of kantoor schoon te maken. Er zit een snoer van 8 meter bij en er zit een 2,5 liter stofzuigerzak in. Door het HEPA-filter wordt er frisse lucht uit het apparaat gezogen, zodat je met een gerust hart lekker alle hoeken van de kamer kan schoonmaken. Je kunt het vermogen zelf aanpassen, dus heb je een verjaardag gehad en wil je alle kruimels wegkrijgen? Zet hem dan lekker op full speed! Ideaal voor mensen met een allergie, want die zullen minder kriebel aan hun neus ervaren door de goede prestaties van deze stofzuiger.

Bekijk deze stofzuiger hier

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een stofzuiger?

Je wilt dus een nieuwe stofzuiger aanschaffen. Maar het is daarbij slim om op een aantal dingen te letten. Zo wil je een stofzuiger met een goed energielabel. Een A-label vertelt je dat je zuinig stofzuigt. Let ook op het maximale geluidsniveau en de stofuitstoot van een stofzuiger. Deze twee punten maken stofzuigen een stuk prettiger. Je wil tenslotte niet dat je constant een vieze lucht hebt. Een vieze lucht is trouwens vaak op te lossen door een beetje waspoeder op te zuigen. Of om regelmatig de stofzuigerzak te verwisselen. Zeker wanneer je een hond of een kat in huis hebt.

You May Also Like