Op zoek naar de beste goedkope Bluetooth speaker? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste Bluetooth speakers. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget Bluetooth speakers van 2020. 

Wij vinden dat een bluetooth speaker standaard in je tas thuis hoort. Waarom? Omdat een bluetooth speaker een beter en krachtiger geluid produceert dan bijvoorbeeld een tablet, computer of smartphone. Dus als je straks lekker op de camping geniet of op het strand zit met vrienden en je wilt een leuk muziekje opzetten. Dan kun je het best een bluetooth speaker verbinden met je mobiel of je tablet. Het is simpel, draadloos en het juiste ingrediënten voor een gezellige middag! In deze blog vertellen we je meer over betaalbare bluetooth speakers van de Lidl, de Aldi en de Action. Maar er zijn ook nog meer goedkopere speakers te vinden op de markt. Wij vertellen je er alles over!

Bluetooth speaker van Lidl

Bij de Lidl vinden we deze mini-luidspreker met Silvercrest. Een makkelijk mee te nemen Bluetooth speaker van Lidl. Daarnaast kun je hem ook nog eens simpel bedienen met je mobiel. Voor iets meer dan een tientje is dit handige apparaat al van jou. Je hebt keuze uit drie verschillende kleuren. En je hebt een reikwijdte van maar liefst 10 meter. Doordat je simpel via Bluetooth verbinding kunt maken, zijn zowel je smartphone of tablet makkelijk te bedienen. En heb je hem in de auto? Dan kun je hem ook gebruiken als handfree-set. Ideaal! Belangrijk is ook dat je weet dat je maar liefst 19 uur muziek kunt luisteren met een volle accu. Zet je de muziek op volop dan zal de batterij iets sneller op gaan. En wil je bijvoorbeeld een filmavond spannender maken? Zet dan deze mini speaker aan tijdens een goede film. Succes verzekerd!

Bekijk deze Bluetooth speaker van Lidl hier

Bluetooth speaker van de Aldi

Op dit moment wordt er een beest van een bluetooth speaker bij de Aldi verkocht. Misschien schrik je wat van de prijs, hij is namelijk ongeveer 200 euro. Maar als we je vertellen wat je er allemaal mee kunt, dan zal je zien wat voor een top apparaat dit is. Het is namelijk een flinke bluetooth speaker met ingebouwde lichteffecten en krachtige bastonen. Hierdoor kun je een geweldig feest bouwen met deze speaker. Je kunt hem bijvoorbeeld inzetten voor karaoke maar ook voor een presentatie. Het geluid kun je instellen op 5 voorkeursinstellingen, zoals flat, pop, klassiek, jazz en rock. Er is daarnaast ook een microfoon-aansluiting en een volumeregelaar. En er zit zelfs een microfoon bij. We zeiden al dat het een flink apparaat is. En dat is zeker niet gelogen. Hij is namelijk 17 kilo. Maar daar krijg je dus een party-apparaat voor terug. Laat het feest dus maar beginnen, want de bluetooth speaker van de Aldi is binnen!

Bekijk deze Bluetooth speaker van de Aldi hier

Bluetooth speaker van de Action

En dan hebben we deze mooie bluetooth speaker van de Action nog. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, blauw en rood. Net zoals de andere kun je deze speaker makkelijk door middel van Bluetooth verbinden met bijvoorbeeld je telefoon, tablet of computer. Ideaal! Hierdoor neem je overal jouw favoriete muziek mee naar toe. Denk aan het park, maar ook op het strand. En wil je bijvoorbeeld een presentatie of een film meer kracht bij zetten? Dan kun je deze box daar ook voor gebruiken. Een multifunctioneel mini-apparaat waar je maar al te veel lol mee kunt beleven! Je kunt maar liefst 6 uur genieten van jouw favoriete muziek wanneer je de accu volledig hebt opgeladen. Er zit een 6 watt output bij. En door de Pair & Play box, kun je direct een microfoon aansluiten op deze bluetooth speaker. Dat wordt een lekker avondje zingen bij een kampvuur met je beste vrienden!

Bekijk deze bluetooth speaker van de Action hier

Andere goede goedkope bluetooth speakers

Ons overzicht van de beste goedkope bluetooth speakers nu online te koop.

Caliber Outdoor Speaker Met Bluetooth – Grijs (HSB407BT)

Deze geweldige outdoor speaker van Caliber is perfect voor buitenshuis omdat het op een rots lijkt. Zo kun je jouw natuurlijke tuin behouden en toch genieten van het mooiste geluid. Je kunt er ook meerdere met elkaar verbinden, zodat je in je hele tuin heerlijk kunt genieten van de mooiste muziek of natuurgeluiden. Hij is te verbinden met je telefoon door middel van bluetooth. Het geluid is perfect voor buitenshuis. En daarmee is het een mooie toevoeging aan je tuin.

Bekijk deze bluetooth speaker van de Blokker hier.

Waarop te letten bij het kopen van een bluetooth speaker?

Je wilt natuurlijk straks wel volop kunnen genieten van jouw spiksplinternieuwe bluetooth speaker. Daarom vertellen je ook graag een aantal punten waar je op moet letten als je er eentje gaat kopen. Een van de belangrijke punten is de vraag: waar ga je hem straks gebruiken? Binnenshuis is het geluid namelijk anders dan buitenshuis. En wil je hem mee nemen op vakantie? Dan is het slim om een waterdichte te kiezen. En wil je hem gebruiken om buiten te sporten? Dan wil je dat hij tegen een stootje kan. Binnenshuis is het belangrijk dat je kijkt naar hoe groot de ruimte is. Gaat het om de slaapkamer en de woonkamer. Dan hoef je niet een heel grote bluetooth speaker aan te schaffen. Wil je een heel kantoor voorzien van muziek? Dan is het slim om er een aantal aan te schaffen. Zodat ze per kamer of hoek kunnen afstemmen.

0 Shares:
You May Also Like