Op zoek naar de beste goedkope elektrische steppen? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste elektrische step. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget elektrische steppen van 2020.

Tegenwoordig zie je in grote steden door Europa ze overal opduiken: elektrische steppen. Het gebruik van een oud stepje is hiermee verloren gegaan. Nog steeds zien we natuurlijk wel de oude stepjes, maar dit is voor de jeugd die ermee richting de skatebaan gaan. De elektrische step brengt jou overal. Je kan hem gemakkelijk in de schuur opladen en vervolgens kan je er bij veel voor kiezen of jij ondersteund of de step al het werk laat doen. Mocht jij zelf ook willen trappen dan werk je ook nog eens naast dat je lekker in de buitenlucht naar je werk gaat aan jouw conditie.

Op dit moment worden er geen elektrische steppen bij de Aldi, Lidl en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige elektrische steppen voor je gevonden!

Andere goede goedkope elektrische steppen

Ons overzicht van de beste goedkope elektrische steppen nu online te koop.

Razor Power Core E90 elektrische step

Bij de Blokker verkopen ze nu deze mooie groene elektrische step. Hij heeft een mooi groot sta gedeelte waardoor jij er met alle gemak op kan blijven staan zonder dat je met moeite hoeft te balanceren. Daarnaast zit er een handige remgreep zodat jij waar je ook bent gemakkelijk even kunt stoppen. Met deze step kan jij 80 minuten rijden zonder te hoeven laden. Hij is voorzien van een drukknop gaspedaal, en daarnaast start jij jouw motor door middel van een ‘kick-start’. Hij haalt een snelheid van wel 16 kilometer per uur, dit betekent dat jij mooi snel jouw doel behaald.

Bekijk deze elektrische step hier

Denver elektrische step

Dit is nog eens een snelle step van een zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar merk. Denver maakt al jaren allerlei elektronica artikelen die altijd laag geprijsd zijn. De duur om jouw accu te laden is 2 tot 3 uur, daarnaast is hij een lichtgewicht is zijn klasse. Met om en nabij de 13 kilogram ben jij snel bij jouw einddoel. Ook kan hij door de grote banden ieder type ondergrond met gemak aan. De topsnelheid ligt rond de 20 kilometer per uur. Dit model is gemakkelijk inklapbaar en daardoor ook mee te nemen in bijvoorbeeld de trein.

Bekijk deze elektrische step hier

Denver elektrische kinderstep

Deze step is gemaakt door het rotsvaste merk: Denver. Het zal je dan ook niet verbazen dat het goede reviews van gebruikers heeft gekregen. Via Bol.com weet je dat je goed zit wat betreft verzending zo heb jij hem morgen al in huis als je er snel bij bent. Ook is dit product momenteel sterk afgeprijsd. Wil jij dus een mooi cadeau voor je kind halen zodat hij of zij binnenkort zelf naar school kan steppen dan is dit de aanschaf die jij moet doen. Je kan hem ook nog eens in veel verschillende kleuren halen. Let op dat dit product dus voor kinderen geschikt is en niet voor volwassenen.

Bekijk deze elektrische step hier

Vita XL elektrische kinderstep

Ook deze step is gemaakt voor kinderen. Voor deze prijs haal je echter kwaliteit in huis. Het is een zeer betrouwbaar model en hij is uitgerust met een krachtige motor die wel tot 12 kilometer per uur kan rijden. Je kan dus voor de veiligheid ook een helm aanschaffen voor jouw kind. Daarnaast is hij door de goede accu geschikt voor zo’n zes tot acht uur rij plezier. Ook zal je hem niet snel kwijtraken door de kleur waarin hij verkrijgbaar is. De handige remgreep maakt het echt zeer veilig om mee rond te rijden.

Bekijk deze elektrische step hier

Razor Lil Es elektrische kinderstep

Deze step is voor de allerkleinsten en mag belast worden tot 20 kilogram. Hierdoor is hij wel zeer scherp geprijsd. Ook is hij verkrijgbaar in twee kleuren waardoor jij hem of aan een jongen of aan een meisje kan geven. Deze step kan je kind op jonge leeftijd echter al een hoop leren op bewegingsniveau. Hij of zij zal leren te balanceren en hoe zich goed te coördineren. Maar daarnaast is het natuurlijk ook gemaakt voor het plezier. Zie jij jouw allerkleinste al rondscheuren op deze elektrische step? Nou wij zeker wel.

Bekijk deze elektrische step hier

Elektrische step met zadel

Deze elektrische step is extreem handig voor als jouw kind nog moet leren te balanceren. Daarnaast is hij enorm krachtig dus kan hij snelheden halen van wel 12 kilometer per uur. Hij heeft goede wielen waardoor hij ook op wat ruiger terrein goed kan rollen. Deze step heeft een milieuvriendelijke elektrische motor. De batterij heeft een rijplezier van zes tot acht uur. Mocht je er dan nog niet genoeg van hebben is hij binnen ‘no time’ weer opgeladen. Dus wil jij jouw kind wat extra’s leren op jonge leeftijd ga dan voor deze step.

Bekijk deze elektrische step hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een elektrische step?

Het is ten eerste goed om te weten dat jij niet met alle elektrische steppen zomaar de weg op mag. Hij moet gekeurd worden door de RDW. Mocht jij toch de weg op gaan dan moet je minimaal in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, dit kan ook een brommercertificaat zijn. Daarnaast wil jij natuurlijk dat je elektrische step een lange accuduur heeft. Raadpleeg dus altijd de specificaties om te bekijken wat de zogenoemde actieradius van jouw elektrische step is. Is hij geschikt voor de hoeveelheid die jij ermee wil gaan rijden? Ook is het goed om te kijken welk gewicht hij kan hebben. Mocht jouw elektrische step maar gaan tot 80 kilogram en ben jij zwaarder is het goed om een ander model te zoeken die beter aansluit bij jouw gewicht. Wij adviseren eigenlijk altijd een helm want: ‘’Safety first’’.

0 Shares:
You May Also Like