Op zoek naar de beste goedkope houtbranders? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste houtbranders. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget houtbranders van 2020. 

Houtbranders, misschien ken je het al en scroll je gelijk door om te kijken wat de goedkoopste momenteel zijn, misschien wil je er wat meer over weten. Met een houtbrander kan jij mooi graveringen maken in onder andere houtproducten. Dit kan zijn in een boomstam jouw naam graveren of misschien wil jij een mooi logo in jouw leren jas maken. Dit kan allemaal met een houtbrander. Bij luxere houtbranders worden verschillende punten geleverd waardoor jouw houtbrander universeel wordt en jij verschillende ondergronden kunt voorzien van jouw eigen kunstwerken. Ook beschikken sommige over de kwaliteit om te snijden, dit door bijvoorbeeld piepschuim.

Op dit moment worden er geen houtbranders bij de Aldi, Lidl en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige houtbranders voor je gevonden!

Andere goede goedkope houtbranders

Ons overzicht van de beste goedkope houtbranders nu online te koop.

Vaessen Creative houtbrander

Deze houtbrander is voor jouw als creatieve persoonlijkheid een super aankoop. Deze houtbrander heeft zeer goede reviews en wij raden hem daarom jouw ten zeerste aan. De prijs is momenteel extra scherp door de korting die van kracht is via Bol.com. Mocht jij mooie kunstwerken willen maken op prachtige stukken hout dan is dit het product dat jij zoekt. Naar hout is dit apparaat ook geschikt voor het bewerken van leer. Er worden 5 messing brandpunten meegeleverd en speciale brandpunten voor het maken van lijnen en mooie schaduwen en punten. Er zit boven de handgreep een hitte kap om er voor te zorgen dat jij je niet verbrandt tijdens het creëren.

Bekijk deze houtbrander hier 

Pebaro houtbrander

Deze houtbrander is van iets meer voorzien dan de houtbrander die hierboven wordt beschreven. Door de lengte van de kabel is het gemakkelijk werken en kan jij rust aan jouw werktafel gaan knutselen. Mocht jij mooie graveringen willen maken kan jij kiezen voor verschillende opzetstukjes voor iedere type ondergrond. Mocht jij kiezen voor een dikkere punt kan jij mooie grove lijnen maken, je kan ook kiezen voor een dunne punt om zo kleine details beter te kunnen schetsen. Ook zitten er punten bij die je kan gebruiken voor het maken van schaduwen. Deze houtbrander heeft wel 9 verschillende opzetstukken. Wil jij misschien jouw oude portemonnee voorzien van een mooie opdruk, dan kan jij zelfs dit maken. Jij wordt de knutsel koning(in) van de buurt met deze houtbrander.

Bekijk deze houtbrander hier

Ofille houtbrander

Houtbranden als een pro, deze houtbrander geeft jou alles. Je krijgt hem in een handige opbergzak waardoor hij niet hoeft rond te slingeren door huis, maar jij altijd alles bij zich hebben. Deze machine maakt jou tot bijna een tattoo artiest. Hiermee leer je alle kneepjes, de handige en gebruiksvriendelijke handgreep zorgt ervoor dat jij ergonomisch en gedetailleerd te werk kan gaan. Ook heeft deze brander een hele handige houder waardoor jij hem makkelijk kan wegzetten en ook niet per ongeluk schade maakt aan jouw tafel. Deze set bestaat uit 35 delen. Een kleine kanttekening, pas op want bij de eerste keer dat jij het apparaat in gebruik neemt kan er rook ontstaan, dit is normaal dus niks om je zorgen over te maken.

Bekijk deze houtbrander hier

Ofille professionele houtbrander

Deze houtbrander is nu goedkoper dan ooit geprijst. Via Bol.com weet jij weer het goedkoopste in huis te halen. Maar naast dat het goedkoop is, is dit model zeer professioneel. Jij kan met dit model bijvoorbeeld zien hoeveel graden hij wordt en dit dan ook instellen om ervoor te zorgen dat jij het juiste aantal graden gebruikt bij het type waarop jij dit product gebruikt. Mocht jij willen werken met stencils worden er onder andere letterstencils geleverd. Ook is het mogelijk om jouw houtbrander gemakkelijk weg te zetten door hem in de bijgeleverde houder te zetten. Niet geheel onbelangrijk, de gebruiksaanwijzing is beschreven in het Nederlands.

Bekijk deze houtbrander hier

Dieux houtbrander

Het laatste model dat wij beschrijven voor je, is het model van Dieux. Deze houtbrander wordt geleverd met heel veel verschillende stencils om ervoor te zorgen dat jij kan creëren wat jij maar wil.  Bij deze houtbrander worden maar liefst 54 delen geleverd en hierdoor kan jij alle kanten op. Wil jij de temperatuur makkelijk wijzigen dat kan door de draaiknop die bij de handgreep zit. Daarnaast is hij zeer duurzaam gemaakt en kan hij nog lange tijd mee. Ook is hij zeer gemakkelijk schoon te maken, wij raden aan dit ook te doen voor langdurig gebruik.

Bekijk deze houtbrander hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een houtbrander?

Een houtbrander is gemaakt om jouw creatieve geest een handje te helpen. Vroeger werden kunstwerken in hout gegraveerd doormiddel van een mes. Destijds kan je dit heel mooi doen met een houtbrander, maar wil jij tot in perfectie werken raden wij een professioneel apparaat aan die voldoet aan jouw wensen. Denk dan aan een houtbrander waar veel opzet punten bij worden geleverd hierdoor zijn er veel mogelijkheden in het zetten van lijnen of misschien wel schaduwen. Mocht je willen kleuren is dit zelfs mogelijk bij sets. Wil jij gewoon starten en hoeft dat niet per se met het meest luxe model ga dan voor een goedkoop model met een paar opzetstukjes. Zo zie jij ook of jij aanleg of talent hebt voor het bewerken van hout voordat jij een duur product hebt aangeschaft en nooit meer gebruikt.

0 Shares:
You May Also Like