Op zoek naar de beste goedkope airco? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste airco’s Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget airco’s van dit jaar. 

In de zomer kan het enorm warm zijn in huis. Vaak betekent dit een slechte nachtrust en geen energie overdag. Zweten buiten is een optie, maar binnenshuis wil je gewoon heerlijk kunnen vertoeven zonder je zorgen te maken over een penetrante zweetlucht. De oplossing is het aanschaffen van een handzame airco. Je zorgt er dan voor dat je huis gedurende de dag en de nacht koel blijft zodat je heerlijk kan genieten van je welverdiende nachtrust. Daarnaast is een goede luchtconditie is huis belangrijk voor jouw gezondheid. Een airco werkt bij aan een goede en fijne luchtconditie. Nu kan een airco prijzig zijn en je wil wel een goede in huis halen. Hieronder hebben wij speciaal voor jou de beste en goedkoopste op een rijtje gezet.

Airco bij de Action

Met één van de huismerken van Action namelijk Tristar zit je altijd goed. Deze airco kan een ruimte van 80m3 aan en is handzaam genoeg om hem overal in je huis neer te zetten. Het verbruik is tegen de 9000 BTU (2650 +/- Watt). Dit betekend dat dit een vrij krachtige airco is. Daarnaast kan deze airco naast koelen ook ontvochtigen en heeft hij een ingebouwde ventilator voor als je geen koele lucht wil maar toch een briesje. Je kan hem aanzetten op een timer zodat je zeker weet dat je in de nacht een heerlijke koude luchtstroom hebt tot het buiten van afkoelt. Daarnaast kan je hem bedienen met een afstandsbediening. Dus lig je heerlijk in bed en wil je er niet uit om de airco te bedienen kan je vanuit je bed hem bedienen. Deze airco met een A energielabel is ideaal in gebruik en ook nog eens zuinig en goedkoop.

Bekijk deze airco van de Action hier. 

Extra informatie: Soms is de airco van de action niet verkrijgbaar. Klik hier voor andere goedkope airco’s die wel op voorraad zijn.

Op dit moment worden er geen airco’s bij de Lidl en de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige airco’s voor je gevonden!

Andere goede goedkope airco’s

Ons overzicht van de beste goedkope airco, welke nu online te koop zijn.

JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU

Krachtiger dan deze airco heb jij niet nodig. Deze airco is geschikt voor grote ruimtes. Jij haalt een zeer krachtige machine in huis met een vermogen van wel 7000 BTU. Naast dat enorm krachtig is, is hij ook nog eens voorzien van energie label A. Dat is dus dubbel geluk. De prijs daarentegen is eigenlijk te laag voor zo’n beestelijk goede airconditioner. Koude lucht of gewoon een ventilatiestand. Deze airco heeft het allemaal. Hij is daarnaast heel eenvoudig te bedienen door de handige app die je zo kan instaleren op je mobiel.

Bekijk deze airco hier

Bodin airco

Mocht jij veel behoefte hebben aan verkoeling, maar gewoon niet de portemonnee. Dan kan je gaan voor deze airconditioner van Bodin. Hij heeft een koelvermogen van 5000 BTU, hiermee is hij geschikt voor een ruimte van 40 vierkante meter. Je kan zelf kiezen hoe koel de lucht moet zijn in jouw ruimte. Kies je voor 16 graden of kies jij juist voor een warme luchtstroom van 30 graden. Ook heeft deze airco de mogelijkheid om te ontvochtigen, ideaal dus voor een heel warm en vochtige kamer. Morgen al behoefte aan frisse lucht? Geen probleem. Via bol.com staat de pakketbezorger morgen voor de deur.

Bekijk deze airco hier

Princess Smart luchtkoeler 357250

Bij Princess ben je altijd aan het goede adres. Ze leveren al jarenlang de beste kwaliteit huishoudelijke producten die er zijn. Je weet daarom ook dat als er wel iets mee gebeurt je altijd kan terugvallen op de perfecte servicemogelijkheden van Princess. De airco heeft een vermogen van 70 watt hierdoor is hij echt een stuk minder sterk dan een normale airco. Dit apparaat zorgt meer voor een fris windje dan verkoeling. Hij is afgezet op drie standen en is met 61,5 dB stil geruisloos stil. Het handige aan deze airco is dat hij wordt geleverd met een afstandsbediening, maar daarnaast kan je de airco ook bedienen via een app op je telefoon.

Bekijk deze airco hier

Cecotec ForceClima 750 airco

Deze airco is voorzien van energie label A. Het mag dus een wonder heten dat hij zo enorm goedkoop is. Het is een zeer krachtige airco. Uitgerust met maar liefst 7000 BTU aan kracht. Dit betekend dat hij geschikt is voor grotere ruimtes dan normaal. Ook krijg je een afstandsbediening bij deze airco. Hierdoor kan jij vanaf de bank of vanuit bed jouw airco bedienen. De timerfunctie maakt het eveneens mogelijk om hem op de heetste momenten de ruimte te laten koelen. Wil jij hem gebruiken voor de ontvochtiging van jouw kamer dan is dat zelfs mogelijk met dit model. Ga voor deze goedkope en zeer stabiele airco van Cecotec.

Bekijk deze airco hier

Proline airconditioner PAC2000

Jij wil zeker niet te veel betalen voor jouw airco. Maar je wil wel gaan voor topkwaliteit. Dan ga je voor deze Proline airconditioner. Hij is gemaakt om ruimtes tot 14 vierkante meter te voorzien van koude lucht. Door de 7000 BTU die hij aan kracht genereert is hij zeker aan te raden als instap model. Mocht je last hebben van vocht, kan deze tot 1,79 liter aan vocht kwijt per uur. Dat is een hele hoop. Hierdoor houd jij jouw kamer volledig smetvrij. Door de handige timer kan jij deze airco 24 uur van tevoren al instellen. Zo weet je zeker dat jouw kamer koel is wanneer jij hem na een lange werkdag betreedt.

Bekijk deze airco hier

Tomado TMA9001W airco

Je moet nageven dat consumenten vaak niet tevreden zijn over hun aangeschafte airco. Dit komt omdat ze verwachten dat hij grote ruimtes in één keer koelt. Dit is niet het geval. Maar deze airco komt goed in de buurt deze kan ruimtes tot 80 vierkante meter verkoelen. Hij wordt dan ook door veel mensen als zeer goed beoordeeld. Dit is de reden dat hij bij ons in de lijst mag staan. Hij heeft een piekgaaf design en valt perfect weg tegen jouw witte muren. Met 9000 BTU heeft hij een ruim vermogen en kan hij jouw ruimtes koel maken en daarna koel houden. Bij dit model wordt ook een raam afdichtingskit geleverd. Hierdoor kan jij nog optimaler genieten van de koele lucht in huis.

Bekijk deze airco hier

Qlima LK2100 airco

Handiger dan deze ga je hem niet krijgen. Voor een zeer lage prijs is deze door de wieltjes enorm makkelijk te verplaatsen. Je kan hem dus van de ene in de andere kamer rijden. Voor als jij meerder kamers wil voorzien van koele lucht is dit dus een goed model. Door een innovatief pompsysteem verbruikt hij vele malen minder energie dan een gewone airconditioner. De luchtstroom is ook wel vier keer hoger dan bij andere airco’s. Jouw warme kamer wordt koeler zodat jij gewoon weer zonder te zweten televisie kunt kijken.

Bekijk deze airco hier

BluMill Power Air Cooler

Deze airco heeft eigenlijk alles wat jij nodig hebt. Een handig bedieningspaneel op de bovenzijde. Hierdoor kan jij met gemak de airco instellen. Ook kan jij dit op afstand doen door de bijgeleverde afstandsbedingen. De wieltjes maken het mogelijk om hem alle kanten uit te rijden. Daarnaast heeft hij een waterreservoir die tot wel 10L water kan opslaan. Dit waterreservoir vangt de warme lucht op als damp. Zo heb je naast een koele kamer ook nog eens minder vocht in de lucht. Dit alles voor een belachelijk lage prijs. Dus waar wacht jij nog op? Morgen kan jij al genieten van een heerlijk koele woonkamer.

Bekijk deze airco hier

MOA Luchtkoeler

Ben jij geïnteresseerd in een airco die klein en compact is, en daarnaast spotgoedkoop? Ga dan voor deze airco, de MAO luchtkoeler. Doordat deze luchtkoeler op wielen staat is hij makkelijk te verplaatsen. Daarnaast kan hij kleine ruimtes heerlijk koelen. Met maar 39db uitstoot is deze luchtkoeler extra stil. Vul hem af en toe met wat koel water en hij zal naar behoren blijven functioneren. Met het strakke en moderne design zal hij prachtig staan in jouw kamer.

Bekijk deze airco hier

Eurom 7000 BTU airco

Deze airco is krachtig en koelt de gehele ruimte in no time. Het gewicht is daarom met 21 kg wel wat zwaarder, maar je weet wel dat je kwaliteit in huis haalt. Ook deze kun je heerlijk vanuit je bed bedienen en zo kan je heerlijk blijven liggen op warme zomeravonden. De bijgeleverde slang biedt je de mogelijkheid om hem gelijk op de dag van binnenkomst al te starten. Het voordeel van deze airco is ook dat je geen gebruik hoeft te maken van een watertank. Hij koelt volledig in de machine zelf. Zo zit je dus nooit met een lege airconditioner.

Bekijk deze airco hier

Argo Swan Evo Mobiele airco

Deze stille en koele airco is perfect voor de warme en zonnige dagen maar zeker ook de nachten. Een koel huis of een koel kantoor kun je binnen no time creëren met deze Argo Swan Evo Mobiele Airconditioner. Daarnaast is deze airco ook ontzettend laag in verbruik. Zo weet je ook zeker dat je het aan het einde van de zomer niet aan de energierekening kunt zien dat je vaak de airco hebt aangezet. Ideaal!

Bekijk deze airco hier

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een airco?

Je kan kiezen voor een mob3iele airco. Houd er wel rekening mee dat bij zo’n airco het geluidsniveau soms iets hoger ligt dan bij een ingebouwde airco. Maar het voordeel is dat je hem kan verplaatsen naar elke ruimte die je maar wil. Daarnaast is het goed om te letten op het aantal decibel dat de airco genereert. Mocht dit hoog liggen betekent dit dat het vervelend kan zijn voor jouw nachtrust.

Je kan ook kijken naar hoe groot de capaciteit is van de airco. Dit betekent: hoeveel kubieke meter is de ruimte die je wil koelen? Mocht de airco de grootte van de ruimte niet aankunnen dan kan het zijn dat je minder koelte ervaart dan wanneer de airco geschikt is voor de grootte van de ruimte.

 

You May Also Like