Op zoek naar de beste goedkope airco? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste airco’s Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget airco’s van 2020. 

In de zomer kan het enorm warm zijn in huis. Vaak betekent dit een slechte nachtrust en geen energie overdag. Zweten buiten is een optie, maar binnenshuis wil je gewoon heerlijk kunnen vertoeven zonder je zorgen te maken over een penetrante zweetlucht. De oplossing is het aanschaffen van een handzame airco. Je zorgt er dan voor dat je huis gedurende de dag en de nacht koel blijft zodat je heerlijk kan genieten van je welverdiende nachtrust. Daarnaast is een goede luchtconditie is huis belangrijk voor jouw gezondheid. Een airco werkt bij aan een goede en fijne luchtconditie. Nu kan een airco prijzig zijn en je wil wel een goede in huis halen. Hieronder hebben wij speciaal voor jou de beste en goedkoopste op een rijtje gezet. 

Airco bij de Action

Met één van de huismerken van Action namelijk Tristar zit je altijd goed. Deze airco kan een ruimte van 80m3 aan en is handzaam genoeg om hem overal in je huis neer te zetten. Het verbruik is tegen de 9000 BTU (2650 +/- Watt). Dit betekend dat dit een vrij krachtige airco is. Daarnaast kan deze airco naast koelen ook ontvochtigen en heeft hij een ingebouwde ventilator voor als je geen koele lucht wil maar toch een briesje. Je kan hem aanzetten op een timer zodat je zeker weet dat je in de nacht een heerlijke koude luchtstroom hebt tot het buiten van afkoelt. Daarnaast kan je hem bedienen met een afstandsbediening. Dus lig je heerlijk in bed en wil je er niet uit om de airco te bedienen kan je vanuit je bed hem bedienen. Deze airco met een A energielabel is ideaal in gebruik en ook nog eens zuinig en goedkoop. 

Bekijk deze airco van de Action hier. 

Op dit moment worden er geen airco’s bij de Lidl en de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige airco’s voor je gevonden!

Andere goede goedkope airco’s:

Ons overzicht van de beste goedkope airco, welke nu online te koop zijn.

Dynter Mini Airco USB

Ben jij geïnteresseerd in een airco die klein en compact is, en daarnaast spotgoedkoop? Ga dan voor deze airco, de  Dynter Mini Airco USB. Met een 100 gram is hij ultra lichtgewicht. Daarnaast kan hij kleine ruimtes heerlijk koelen. Dit model is ook uitermate geschikt voor op je bureau tijdens een lange werkdag. Met maar 20db presteert hij onder fluisterniveau. Vul hem af en toe met wat koel water en hij zal naar behoren blijven functioneren. Met het strakke en moderne design zal hij prachtig staan op jouw bureau. 

Bekijk deze airco van de bol.com hier.

Eldom KC100 Mobiele Airco – 3 standen

De goedkope airco met drie standen is hier. Hij geeft niet maar 1 stand en blaast koele lucht, nee je kan hem instellen zodat hij precies aan jouw behoeften voldoet. Wil jij een lekker koele bries dan zet je hem in de eerste stand, wil jij een koele storm zet hem dan op standje drie en ervaar een heerlijke koele stroom door je kamer gaan. Deze airco kan een ruimte tot 20m2 aan. Hij is met 4 kilo goed te verplaatsen en de rolletjes bieden je de kans hem de kans geeneens te hoeven tillen. 

Bekijk hier de Eldom KC100 Mobiele Airco.

Eurom Mobiele Airconditioner 7000

Deze airco is krachtig en koelt de gehele ruimte in no time. Het gewicht is daarom met 18 kg wel wat zwaarder, maar je weet wel dat je kwaliteit in huis haalt. Ook deze kun je heerlijk vanuit je bed bedienen en zo kan je heerlijk blijven liggen op warme zomeravonden. De bijgeleverde slang biedt je de mogelijkheid om hem gelijk op de dag van binnenkomst al te starten. Het voordeel van deze airco is ook dat je geen gebruik hoeft te maken van een watertank. Hij koelt volledig in de machine zelf. Zo zit je dus nooit met een lege airconditioner. 

Bekijk hier de Eurom Mobiele Airconditioner 7000

Argo Swan Evo Mobiele Airconditioner

Deze stille en koele airco is perfect voor de warme en zonnige dagen maar zeker ook de nachten. Een koel huis of een koel kantoor kun je binnen no time creëren met deze Argo Swan Evo Mobiele Airconditioner. Daarnaast is deze airco ook ontzettend laag in verbruik. Zo weet je ook zeker dat je het aan het einde van de zomer niet aan de energierekening kunt zien dat je vaak de airco hebt aangezet. Ideaal!

Bekijk hier de Argo Swan Evo Mobiele Airconditioner 

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een airco? 

Je kan kiezen voor een mobiele airco. Houd er wel rekening mee dat bij zo’n airco het geluidsniveau soms iets hoger ligt dan bij een ingebouwde airco. Maar het voordeel is dat je hem kan verplaatsen naar elke ruimte die je maar wil. Daarnaast is het goed om te letten op het aantal decibel dat de airco genereert. Mocht dit hoog liggen betekent dit dat het vervelend kan zijn voor jouw nachtrust. 

Je kan ook kijken naar hoe groot de capaciteit is van de airco. Dit betekent: hoeveel kubieke meter is de ruimte die je wil koelen? Mocht de airco de grootte van de ruimte niet aankunnen dan kan het zijn dat je minder koelte ervaart dan wanneer de airco geschikt is voor de grootte van de ruimte. 

0 Shares:
You May Also Like