Op zoek naar de beste goedkope elektrische fiets? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste elektrische fietsen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget elektrische fietsen van 2020. 

We wonen in een prachtig land. Maar als je vaak op de fiets zit dan heb je waarschijnlijk best wel vaak tegenwind in Nederland. Soms lijkt het bijna wel dat als jij draait, de wind met je mee draait. En dan niét in jouw voordeel. Op deze manier is het voor jou niet alleen meer intens om te fietsen, je komt ook meer bezweet aan op bijvoorbeeld je werk of op school. Een elektrische fiets wordt ook wel een e-bike genoemd. En het ondersteunt je bij het trappen. Met een e-bike kun je wel 25 kilometer per uur halen. Nou, dat is op een “normale” fiets haast niet te doen. Een elektrische fiets past nog steeds bij een gezonde levensstijl alleen dan nét even wat meer van nu. ’s Avonds doe je je elektrische fiets gewoon aan de oplader zodat je de volgende dag weer zonder zorgen de wind tegemoet kunt fietsen. Ideaal!

Elektrische fiets bij de Lidl

Een elektrische fiets is niet altijd een heel goedkope uitgave. Maar binnen de fietsenwereld zijn er gelukkig wel een paar plekken waar je goedkopere elektrische fietsen kunt vinden. Zoals bijvoorbeeld bij de Lidl, daar vind je namelijk de PROPHETE E-bike 28”. Deze fiets heeft een heel krachtige voorwielmotor. Deze motor voelt heel natuurlijk aan wanneer hij ondersteuning biedt. Zo heb je niet direct het gevoel dat je kracht hoeft te zetten. Met een aluminium frame is het ook nog eens een heel sterke fiets. De accu is natuurlijk uitneembaar en wordt extra beveiligd met een goed slot. Zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan. Door de zithouding aan te passen, is deze fiets voor iedereen geschikt. Er zitten 7 versnellingen, waardoor zwaar fietsen echt helemaal 100% verleden tijd is.

Bekijk deze elektrische fiets van de Lidl hier

Op dit moment worden er geen elektrische fietsen bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere betaalbare elektrische fietsen voor je gevonden!

Andere goede goedkope elektrische fietsen

Ons overzicht van alle goedkope elektrische fietsen nu online te koop:

Villette la Joie elektrische fiets

Wat ons betreft is een elektrische fiets relatief goedkoop wanneer je onder de 1000 euro kunt blijven. Zo ook deze Villette la Joie elektrische fiets. Naast dat je zelf het framemaat kunt bepalen, kun je ook de kleur kiezen. Er zitten op deze elektrische fiets 7 versnellingen. Dat in combinatie met een krachtige voorwielmotor betekent dat je moeiteloos stijlen heuvels en flinke tegenwind aan kan. Een heerlijke fiets voor een flinke toertocht dus, maar ook als je dagelijks een flink eind naar je werk moet fietsen kun je genieten van deze fiets.

Bekijk deze Villette la Joie elektrische fiets hier

Pelikaan Prestige Line – Fiets (elektrisch)

Een relatief bekend merk, deze fiets van Pelikaan Prestige Line. Een heerlijke stadsfiets maar dan net met een beetje meer. Een sterke en krachtige 250 watt voorwielmotor om precies te zijn en een sterke 374 wh-accu. Je kan met gemak 60 tot 90 kilometer rijden op een volle accu. Met een extra lage instap en een verende voorvork is het een heerlijke all round e-bike voor een kleine prijs en geschikt voor iedere gebruiker en voor iedere dag!

Bekijk hier de Pelikaan Prestige Line – Fiets (elektrisch)

Bohlt R140 – Elektrische fiets

Deze Bohlt R140 – Elektrische fiets is niet zomaar een krachtige e-bike. Het is een vouwfiets met een ingebouwde krachtige LG-accu. Deze 250w motor geeft jou de extra ondersteuning die je nodig hebt om bijvoorbeeld een berg of een brug op te komen. Ideaal voor als je veel met het openbaar vervoer reist, maar ook heerlijk als je bijvoorbeeld met de camper op vakantie gaat en voor jullie allebei een handige fiets wilt meenemen. Je hebt namelijk alles wat een grote e-bike ook kan, alleen dan in een kleiner en meer handzaam formaat.

Bekijk hier de Bohlt R140 – Elektrische fiets

Elektrische fiets 26 inch van DAS BIKE

 Deze moderne en robuuste e-bike zal jou in de stad of daarbuiten echt niet misstaan. Het is namelijk een sterke transportfiets waardoor hij stoer en robuust oogt. Maar ondertussen wordt deze fiets jouw beste vriend, namelijk doordat er een krachtige middenmotor in deze fiets zit verstopt. Een urban stadfiets dus, maar dan zonder jezelf helemaal moe te fietsen. Het is een fiets die onderhoudsvrij is, waardoor jij er geen omkijken naar hebt. Wil je wel een keer de stad uit? Dan kan je met deze fiets ook lekkere lange afstandsritten maken. Er zitten 5 elektrische niveaus op en een LCD-scherm met computer op.

Bekijk hier de Elektrische fiets 26 inch van DAS BIKE

Waar op te letten bij het kopen van een elektrische fietsen?

Bij het aanschaffen van een elektrische fiets is het goed om op een aantal dingen te letten. Je wilt tenslotte dat je fiets lang mee gaat. Zo is het belangrijk dat je let op het frametype. Een te groot of te klein frametype fietst niet prettig. Ook is het belangrijk dat je let op de positie van de motor. Een motor kan bijvoorbeeld in je frame zijn verwerkt. Dat is een veiligere optie dan wanneer hij op het achterwiel ziet. Zo ziet iedereen direct dat het een elektrische fiets is en dat kan er voor zorgen dat hij sneller wordt gestolen. En dat willen we natuurlijk niet.

0 Shares:
You May Also Like