Op zoek naar de beste goedkope soundbar? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste soundbars. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget soundbars van 2020. 

Een soundbar is een langwerpige speaker die perfect is om bijvoorbeeld van je woonkamer een home cinema te maken. Het is een mooie oplossing omdat het niet direct mega veel ruimte in neemt. Doordat het apparaat vaak langwerpig is, zal e ook direct een veel breder geluidsveld hebben. Ideaal dus om geluid versterkt je woonkamer of slaapkamer in te slingeren. Vaak kun je dit apparaat aan je televisie aansluiten, maar ook je laptop of een spelcomputer is vaak geen groot probleem. Perfect apparaat dat dus eigenlijk stiekem wel in elke woonkamer thuishoort. Monteer hem onder je televisie en het apparaat valt mooi weg tegen de muur. Je kunt hem ook vaak in het meubelkastje kwijt. Natuurlijk is de akoestiek van je woonkamer ook belangrijk, want een lege woonkamer zal minder akoestiek zijn dan als er wat meubels staan. Je kunt op je soundbar ook de instellingen wat veranderen, zodat je het meest prettige geluid creëert.

Soundbar van Lidl

In deze soundbar van de Lidl zitten twee keer 10W speakers. Deze speakers hebben een zeer krachtig geluid. En dat is natuurlijk precies wat jij zoekt. Wat vind je nog meer in deze mooie soundbar van de Lidl? Nou, er zit ook een draadloze muziekstreaming in het apparaat. Die je kunt bereiken via de geïntegreerde Bluetooth-koppeling. Zo kun je vanaf je telefoon makkelijk muziek afspelen via de soundbar. Verder zit er natuurlijk een AUX-aansluiting bij waardoor je ook het apparaat om je televisie, computer en de meest gangbare MP3-spelers kan aansluiten. Je vindt verder in de doos ook een afstandsbediening en een netkabel. De reikwijdte van de muziek is minstens 10 meter en het systeem is verder full-digitaal. De LED-weergave vertellen je meer over het apparaat. Zo is standby natuurlijk rood, AUX is groen en bluetooth blauw. Handig apparaat voor een klein prijsje!

Bekijk hier deze soundbar van de Lidl

Soundbar van Action

Wat maakt gamen zo ontzettend spannend? Inderdaad, muziek. Muziek is een belangrijk onderdeel wanneer je alleen of me je maten aan het gamen bent. Het vertelt je niet alleen wanneer het spannend wordt, maar het sleept je ook mee het verhaal in. Juist daarom heb je voor het gamen een goede soundbar nodig. Deze soundbar van de Action helpt je daar volledig mee. Door middel van een simpele USB-aansluiting kun je de soundbar koppelen aan je computer of spelcomputer. Naast dat dit apparaat bijdraagt aan een optimale speelervaring, deelt het ook nog visuele spanning. Het apparaat geeft namelijk licht in alle RGB-kleuren. Daardoor is deze speaker ontzettend trendy en hoort ‘ie bij elke fanatieke gamer op de slaapkamer thuis. En zoals vaak bij de Action, om de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Bekijk hier deze soundbar van de Action

Op dit moment worden er geen soundbars bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige soundbars voor je gevonden!

Andere goede goedkope soundbars

Salora SB0360 2.0 kanaals Bluetooth Soundbar

Op zoek naar een mooie strakke soundbar? Dan is deze Salora SB0360 2.0 kanaals Bluetooth Soundbar een mooi apparaat voor jou. Hij heeft LED indicators en heeft een breedte van 60 centimeter. Het vermogen is 30W en het apparaat is voorzien van een volledige afstandsbediening. Zo wordt muziek luisteren een eitje! Het product heeft een perfecte prijskwaliteitsverhouding.

Bekijk hier deze Salora SB0360 2.0 kanaals Bluetooth Soundbar

Ices ISB-020 Soundbar

Deze Ices ISB-020 Soundbar is wat ze noemen een mini soundbar. Door middel van de ingebouwde oplaadbare batterij (1800 mAh) kun je overal goede muziek creëren. Er zit een LED-indicator op en je kunt rekenen op 2 keer 5 Watts (RMS) speakers. Het geluid is daardoor verrassend goed voor zo’n klein apparaat. Je kunt het apparaat makkelijk door middel van een Micro USB-kabel opladen. Je kunt geen muziek afspelen door middel van deze kabel. Dat kan echt alleen op de batterij.

Bekijk hier deze Ices ISB-020 Soundbar

Silvergear Soundbar voor TV en PC

Wil jij films bekijken alsof je in een bioscoop zit? Op je televisie of via je PC? Dan is dit een soundbar die perfect voor jou is. Het geluid is namelijk zo goed terwijl het apparaat heel compact is. Met deze mini soundbar heb je groots geluid in een klein apparaat. Dit apparaat kun je heel makkelijk onder je TV of monitor kwijt. Terwijl het direct aangesloten is en zonder te veel poespas. Het apparaat zorgt ervoor dat elke film of serie tot leven komt. En at terwijl het apparaat slechts 113 gram weegt.

Bekijk hier deze Silvergear Soundbar voor TV en PC

Waar op te letten bij het kopen van een soundbar?

Leuk, je wilt een soundbar aanschaffen! Maar om teleurstelling in de toekomst te voorkomen, is het slim om even goed te kijken naar waar je op moet letten als het gaat om het kopen van een soundbar. Allereerst moet je namelijk goed kijken naar de aansluiting. Sommige soundbars zijn zo professioneels dat ze niet op jouw simpele televisie of computer aan gesloten kunnen worden. Let daarom op een eventuele USB-aansluiting of een AUX-aansluiting. Deze zijn het meest gangbaar. Let er ook op waar je straks de soundbar gaat plaatsen. Want een soundbar die niet in een kleine woning past, omdat het geluid te sterk is. Is net vervelend als een te kleine soundbar in een te grote woning.

0 Shares:
You May Also Like