Op zoek naar de beste goedkope accuboormachine? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste accuboormachine Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget accuboormachine van 2020. 

Een accuboormachine is een van de meest voorkomende elektrische gereedschappen die mensen in huis hebben. Je kan hem bij elk schroefje, moertje of boutje gebruiken en het zorgt ervoor dat je sneller klaar bent dan dat je alles met de hand uit of in moet draaien. Je hebt professioneel materiaal maar de prijzen voor deze accuboormachines rijzen behoorlijk de pan uit. Je kunt daarom soms ook voor goedkopere alternatieven gaan. De Lidl, Action en/of Aldi bieden regelmatig accuboormachines aan tegen een eerlijke prijs. Dit materiaal is prima voor huis-, tuin- en keukengebruik. 

Accuboormachine van Lidl

Bij de Lidl verkopen ze altijd de lijn van Parkside. Deze lijn is goedkoop en is sterk in gebruik. Bij deze accuboormachine weet je dat je een krachtige in huis haalt. Een 20volt accuboormachine met 2 versnellingen. Het design van de accuboormachine is strak en licht tegelijk. Er zit een geïntegreerd led licht in om ervoor te zorgen dat je altijd duidelijk zicht houd op je werk. Ook als jij de accu van je accuboormachine snel wil opladen ben je met dit model aan het juiste adres. Binnen 60 minuten is jouw accu volledig opgeladen, en door een slim systeem stopt die met laden waardoor je accu nooit doorbrand. Bij deze accuboormachine zit een handige koffer waardoor je hem nooit laat slingeren. Ook zit er een riemklip bevestigd zodat je hem altijd aan je werkbroek vast kan doen, waardoor het een handzaam model is. Bij uitstek is dit een model dat je in huis wil hebben. 

Bekijk deze accuboormachine van de Lidl hier

Accuboormachine van Action

Goedkoper gaat hij niet worden. Deze accuboormachine is krachtig genoeg voor de kleine klus. Door het opvallende design zal je hem niet snel kwijtraken. Ferm is een gerenommeerd landbouw merk dat zich ook richt op elektrisch  gereedschap. Tijdens het boren zal je niet snel de weg kwijt raken door de geïntegreerde LED-verlichting. Voor dit geld zit de accu inbegrepen en kan je dus snel weer aan de gang als je zonder stroom bent komen te staan. Deze accuboormachine zorgt voor makkelijk gebruik hij is licht en handzaam. Maak je geen zorgen of het werk daarom snel te zwaar wordt, want met dit gewicht kan jij de hele dag rondlopen op zoek naar klusjes in huis. Het GS keurmerk zorgt ervoor dat jij weet dat je iets van kwaliteit in huis haalt. 

Bekijk deze accuboormachine van de Action hier

Op dit moment worden er geen accuboormachines bij de Aldi verkocht. Maar wij hebben wel een paar andere voordelige accuboormachines voor je gevonden. 

Andere goedkope accuboormachines 

Ons overzicht van de beste goedkope accuboormachines nu online te koop.

Powerplus accuboormachine

Deze accuboormachine is makkelijk in gebruik. Het is een lichte accuboormachine en niet een enorm krachtige. Hierdoor is die ook handzamer en makkelijk mee te nemen. Powerplus is een bekend merk onder de budget-gereedschappen. Kies je voor Powerplus dan zal je niet teleurgesteld thuis komen. Ga je ermee aan de slag? Dan zul je merken dat het apparaat makkelijk te bedienen is. Dat komt door de zachte handgreep. Er zijn twee snelheidskeuzeschakelaars. Hierdoor kun je kiezen uit twee verschillende snelheden. Het LED-lampje op het apparaat zorgt ervoor dat je minder goed verlichte plaatsen kunt bereiken. Op deze accuboormachine zit geen klopfunctie, maar daar is dan ook zeker de prijs wel naar. Nu scheelt het dat je de klopfunctie niet heel vaak nodig hebt. Deze accuboormachine is dan vooral een heel handig hulpmiddel voor mensen die af en toe een kleine klus te doen hebben.

Bekijk deze accuboormachine van bol.com hier

De Höfftech boormachine

Voor een echte lichte klus hoef jij niet met een enorme accuboormachine rond te lopen, maar kan je kiezen voor het kleinste model in zijn soort. De Hofftech boormachine weegt slechts 1 kg en is daarom extreem licht. Naast dat de prijs zo enorm voordelig is haal je ook nog eens kwaliteit is huis. Deze Höfftech boormachine is vooral geschikt voor het boren in dunne en zachte materialen. Ook kun je hem goed inzetten om schroeven los te draaien of om juist vast te zetten. Deze boormachine is aangedreven door een 10.8 volt Li-ion accu. Dat betekent dat het een goede accu is die snel oplaadt en lang kunt gebruiken. Er is daarnaast ook een koppelstand voor de boorstand. Hiermee kun je makkelijk gaten boren. Conclusie? Kleine boormachine voor de kleine klussen in en rondom het huis. 

Bekijk deze accuboormachine van bol.com hier

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een accuboormachine?

Zorg altijd dat je goed naar de reviews kijkt. Andere mensen die het product hebben aangeschaft weten maar al te goed wat zij in huis hebben gehaald en daarom is het altijd raadzaam om deze goed te bekijken. Daarnaast kijk je naar de klussen die jij uitvoert, ben je altijd bezig met grote klussen en moet je een hoop doen in huis dan is het aan te raden om voor een krachtig model te gaan. Zo’n model kan je helpen om een grote klus makkelijker aan te pakken. Gaat het bij jou in huis enkel om af en toe een klein schroefje in te draaien dan kan je gaan voor een handzaam en minder krachtig model. Deze hebben vaak als voordeel dat ze enorm licht en klein zijn en daarom zelfs makkelijk mee te nemen in je tas. 

 

0 Shares:
You May Also Like