Op zoek naar de beste goedkope draadloze deurbellen? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste draadloze deurbellen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget draadloze deurbellen van 2020. 

Heel onze maatschappij wordt steeds meer draadloos en elektrisch. Logisch want er zitten heel veel voordelen aan. Zo ook bij het aanschaffen van een draadloze deurbel. Bij een draadloze deurbel is namelijk de bekabeling compleet weg gewerkt. Met als resultaat dat je alleen maar batterijen nodig hebt. Het voordeel is ook dat de bel lang mee kan gaan, doordat deze draadloze deurbellen steeds geavanceerder worden. Ben je nieuwsgierig naar het gebruik van een draadloze deurbel? In deze blog vertellen we jou waar je de meest goedkope draadloze deurbellen kunt vinden op dit moment. Want zo’n handig apparaat hoeft vandaag de dag gelukkig niet meer zo prijzig te zijn!

Draadloze deurbel bij de Lidl

Wie goed voorbereid wil zijn, kan kiezen voor de extra vergante deurbel van de Lidl. Je koopt namelijk niet alleen een deurbel, het is ook direct een camera en een bewegingsdetectie. Zo kun je dus via de camera zien wie er aan belt. Maar dat is nog niet alles. De bewegingsdetectie slaat aan, ook in de infra nachtmodus, als er iemand voorbij loopt. De camera slaat het beeldmateriaal automatisch op, op een SD-kaart. Deze kaart is niet inbegrepen. Maar kun je al voor een paar tientjes erbij halen. Staat er iemand voor de deur? Dan kun je via de 2-weg audio communiceren op afstand. Er wordt op hoge resolutie gefilmd, namelijk HD 720 (1280 x 720) en je kunt een app downloaden voor je iOs en Android. Verder is het goed om te weten dat het bewegingssensor een bereik heeft van maximaal 5 meter. Daarnaast is het buitenstation spatwaterdicht. Hang hem dus zeker onder de dakgoot of onder een afdakje. Zo weet je zeker dat jouw draadloze deurbel lang mee gaat.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Draadloze deurbel bij de Action

De Action weet precies wat jij wil. Geen dure deurbellen met camera’s erop, maar jij wil gewoon een draadloze deurbel. Eén die je boven op de gang hangt, zodat jij het altijd hoort wanneer er iemand voor de deur staat. Bij de Action hebben ze een kleine deurbel maar met wel heel veel verschillende melodieën. Er staan tot wel 36 verschillende melodieën op. Van Mozart tot Bach en natuurlijk ook de standaard belgeluiden staan erop. Deze deurbel heeft een bereik tot wel 100 meter. Dit betekent dat jij hem gemakkelijk ook op grote afstanden kan ophangen en je geen zorgen hoeft te maken dat hij het niet doet. Deze draadloze deurbel wordt geleverd met batterijen. Ook is hij te verkrijgen in twee verschillende kleuren. Je kan hem in het zwart en wit aan je voordeur hangen. Op de deurbel zelf is er plaats voor een naamkaartje, dat maakt het nog gemakkelijker. Vooral als jij op een flat woont.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Op dit moment wordt er geen draadloze deurbellen bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige draadloze deurbellen voor je gevonden!

Andere goedkope draadloze deurbellen

Ons overzicht van de beste goedkope draadloze deurbellen nu online te koop.

Benson 16 melodieën Benson draadloze deurbel

Deze deurbel is superhandig voor de kleinere huishoudens. Hij heeft een bereik van 30 meter. Dit betekent dat hij op een kleine flat nog kan werken, maar woon je acht verdiepingen hoog dan moet je naar wat anders opzoek. Het is een goedkope deurbel die tot wel 16 verschillende melodieën in zijn repertoire heeft. Hij is bestendig tegen water dus mocht het heel hard regenen dan wordt hij hierdoor niet aangetast. Er wordt één ontvanger bijgeleverd dus mocht jij een groter huis hebben hang hem dan op de juiste verdieping. Dit zodat jij jouw uitgezochte deuntje super goed kan horen.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Nedis USB draadloze deurbel

Deze smart video deurbel is één om te gebruiken zodra jij al verzekerd bent van een smart videodeurbel van Nedis. Het is namelijk een uitstekend goed verleng stuk die je gewoon ergens in kan pluggen in de usb. Je hebt dus geen batterijen nodig of hij hoeft niet opgeladen te worden. Hij geeft een hard geluid en je kan hem dus als extra heel goed gebruiken. Ook als jouw telefoon niet in de buurt is kan jij dit model van Nedis gebruiken.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Shall draadloze deurbel

Deze draadloze deurbel is gemaakt voor 16 verschillende melodieën. Dit betekent dat als jij helemaal zat bent van dat deuntje iedere dag je gewoon wat nieuws kan instellen. Vergeet dan niet dat je dit hebt gedaan, want voor je het weet staat de pakketbezorger vijf minuten te wachten voor jij opendoet. De deurbel werkt op maar één batterij, en deze is ook meegeleverd, dus geen paniek. Voor de deurbel zelf zal je wel even batterijen moeten kopen. Maar hij vergt zo weinig energie dat hij de komende jaren prima mee kan gaan.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Aukey WDTD01 draadloze deurbel

Deze deurbel is heel handig. Waarom? Omdat hij geen batterijen nodig heeft. Enkel voor de deurbel zelf. Maar de ontvanger druk je gewoon ergens in het stopcontact. Hij maakt contact, en klaar is Kees. Deze draadloze deurbel heeft nog iets wat anderen niet hebben. Hij kan tot wel 350 meter ontvangen. Dit betekent, woon jij in een bos of heb je een lange oprit. Geen enkel probleem. Mocht je wat op leeftijd beginnen te raken dan kan je het volume gewoon wat hoger zetten. Zo mis je die pakketbezorger nooit meer. De deurbel zelf in gemakkelijk te installeren met de zelfklevende strip op de achterzijde. Dus geen gedoe meer.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Elro flashlight draadloze deurbel

Elro deurbel draadloos met flashlight DV286A grijs is een deurbel die je bij de Gamma kunt aanschaffen. Deze deurbel heeft nog een mooi extraatje, vooral voor mensen die wat minder goed horend zijn. Er is namelijk een flashlight in bevestigd. Hierdoor hoor je niet alleen de bel, je ziet ook wanneer er iemand aanbelt. De Elro deurbel draadloos met flashlight DV286A doet verder waar het voor is bedoeld, je kunt kiezen uit maar liefst 16 melodieën. En het bereik van de deurbel is groot. Je kunt de ontvanger tot wel 100 meter van de deurbel zetten en toch horen óf zien dat er iemand aanbelt.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Grundig Led draadloze deurbel

Dit draadloze model van Grundig is één die je niet mag missen. Naast dat hij zo goedkoop is Grundig een merk dat al vele jaren betrouwbaar is. Ze zijn begonnen in de geluidstechnieken en dat proberen ze dan ook te laten zien middels dit model. Deze draadloze deurbel heeft tot wel 36 verschillende geluiden. De melodieën lopen zeer uiteen waardoor jij nooit verveeld raakt. Ook zal de ontvanger met ledverlichting aangeven wanneer er aangebeld wordt. Dus naast een geluid geeft hij ook licht af. Mocht je liever geen geluid hebben kan je dit gewoon uitzetten. Een ideale deurbel voor als jij graag wat geld bespaard, maar toch een mooie draadloze deurbel in huis wil hebben.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Eken Delux Ring draadloze deurbel

Deze deurbel van Eken is een goed alternatief voor de deurbel merken die jij misschien al kent. Deze zijn goedkoper en werken praktisch even goed als hun broertjes. Deze draadloze deurbel heeft een heel goed en mooi design. Daarnaast kan je de beelden die jij maakt gemakkelijk opslaan in de gratis cloud. Hierdoor gaat er nooit te veel data verloren aan beelden waar jij niks aan hebt. De videofunctie is natuurlijk heel handig als jij niet thuis bent, maar ook als jij wel thuis bent kan jij goed alles in de gaten houden. Met wel 30 verschillende melodieën haal jij zeker iets goeds in huis. Ook is hij gemakkelijk op te laden en hij wordt geleverd met herbruikbare baterijen.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Eken V5 draadloze deurbel

Eken V5 Video Deurbel, inclusief 8GB SD-kaart, in het zilver kun je vinden bij de Blokker. Deze deurbel werkt op wifi. En heeft daarnaast ook een HD camera. Zo kun je dus zien wie er aanbelt. De camera neemt ook direct op, zodat je ook later kunt zien wie er voor de deur hebben gestaan. De speciale nachtfunctie zorgt ervoor dat je ook ’s nachts zicht hebt. Naast dat mensen kunnen aanbellen, kun je ook direct communiceren met de persoon aan de andere kant van de deur door de microfoon die er in zit.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Klik aan klik uit ACDB draadloze deurbel

De KlikAanKlikUit ACDB-7000AC is een deurbel die je vindt bij Coolblue. Het is een simpele deurbel die je direct kunt aansluiten. Je stopt namelijk de draadloze ontvanger in een stopcontact en de deurbel plaats je bij je deur. De ontvanger kun je overal in huis plaatsen en eventueel ook verplaatsen, omdat je bijvoorbeeld naar zolder moet of naar de tuin. Zodra de ontvanger in het stopcontact zit, maakt de deurbel weer contact. Dat gaat namelijk automatisch. Je hebt geen lastige apps of bedrading meer nodig. Je kunt kiezen uit 5 melodieën en er zijn 4 verschillende volumeniveaus.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Transnect draadloze deurbel

Bij deze draadloze deurbel van TRANSNECT via Bol.com ontvang je 2 ontvangers. Door dit duopack hoor je dus overal in huis de bel gaan wanneer er wordt aangebeld. Ideaal voor als je wat groter woont. Daarnaast kun je kiezen uit één van de maar liefst 60 melodieën en kun je het geluid aanpassen op jouw gehoor. Zo kan het wat zachter als je snel overprikkelt raakt en kies je voor wat harder als je gehoor wat is verslechterd. Je ontvangt wel een deurbel, en die is waterproof. Je kunt de deurbel makkelijk bevestigingen met meegeleverde pluggen en schroeven.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Byron B432E draadloze deurbel

Byron deurbelset B432E in het wit vind je bij de Karwei. Deze set bestaat uit 2 witte deurbellen en een deurbeldrukker. Dat betekent dat je de deurbellen door heel het huis kunt plaatsen en de deurbeldrukker bij de voordeur. Zo hoor je door heel het huis de bel straks. Voor het laten werken van de deurbel heb je 1 batterij nodig en 3xAAA. Daarnaast is de beldrukker uitgerust met een handig naamplaatjeshouder. Hierdoor weten mensen die je bezoeken welke bel van jou is. Dat is vooral handig wanneer je in een flat woont. In de nacht licht de deurbel op.

Bekijk deze draadloze deurbel hier

Waar op te letten bij het kopen van een draadloze deurbel?

Een draadloze deurbel klinkt dus ideaal, maar het betekent ook dat het wederom een stukje techniek is in je huis. Waar techniek is, is de kans op een hack. En zeker omdat het om een deurbel gaat. Iets dat buitenhuis hangt, wil je dat voorkomen. Hoe kun je voorkomen dat een draadloze deurbel een lek gaat worden? Dat is je internet. Doordat je vaak gebruik kan maken van een applicatie is het belangrijk dat je goed beveiligd internet heb. Ten tweede wil je niet dat jouw draadloze deurbel wordt gestolen. Zorg er daarom voor dat jouw deurbel goed is bevestigd.

You May Also Like