Heel onze maatschappij wordt steeds meer draadloos en elektrisch. Logisch want er zitten heel veel voordelen aan. Zo ook bij het aanschaffen van een draadloze deurbel. Bij een draadloze deurbel is namelijk de bekabeling compleet weg gewerkt. Met als resultaat dat je alleen maar batterijen nodig hebt. Het voordeel is ook dat de bel lang mee kan gaan, doordat deze draadloze deurbellen steeds geavanceerder worden. Ben je nieuwsgierig naar het gebruik van een draadloze deurbel? In deze blog vertellen we jou waar je de meest goedkope draadloze deurbellen kunt vinden op dit moment. Want zo’n handig apparaat hoeft vandaag de dag gelukkig niet meer zo prijzig te zijn!

Draadloze deurbel van Lidl

Wie goed voorbereid wil zijn, kan kiezen voor de extra vergante deurbel van de Lidl. Je koopt namelijk niet alleen een deurbel, het is ook direct een camera en een bewegingsdetectie. Zo kun je dus via de camera zien wie er aan belt. Maar dat is nog niet alles. De bewegingsdetectie slaat aan, ook in de infra nachtmodus, als er iemand voorbij loopt. De camera slaat het beeldmateriaal automatisch op, op een SD-kaart. Deze kaart is niet inbegrepen. Maar kun je al voor een paar tientjes erbij halen. Staat er iemand voor de deur? Dan kun je via de 2-weg audio communiceren op afstand. Er wordt op hoge resolutie gefilmd, namelijk HD 720 (1280 x 720) en je kunt een app downloaden voor je iOs en Android. Verder is het goed om te weten dat het bewegingssensor een bereik heeft van maximaal 5 meter. Daarnaast is het buitenstation spatwaterdicht. Hang hem dus zeker onder de dakgoot of onder een afdakje. Zo weet je zeker dat jouw draadloze deurbel lang mee gaat.

Bekijk de draadloze deurbel van de Lidl hier.

Op dit moment worden er geen draadloze deurbellen bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige draadloze deurbellen voor je gevonden!

Andere goedkope draadloze deurbellen

  • Elro deurbel draadloos met flashlight DV286A grijs is een deurbel die je bij de Gamma kunt aanschaffen. Deze deurbel heeft nog een mooi extraatje, vooral voor mensen die wat minder goed horend zijn. Er is namelijk een flashlight in bevestigd. Hierdoor hoor je niet alleen de bel, je ziet ook wanneer er iemand aanbelt. De Elro deurbel draadloos met flashlight DV286A doet verder waar het voor is bedoeld, je kunt kiezen uit maar liefst 16 melodieën. En het bereik van de deurbel is groot. Je kunt de ontvanger tot wel 100 meter van de deurbel zetten en toch horen óf zien dat er iemand aanbelt.Bekijk de draadloze deurbel van de Gamma hier.
  • Eken V5 Video Deurbel, inclusief 8GB SD-kaart, in het zilver kun je vinden bij de Blokker. Deze deurbel werkt op wifi. En heeft daarnaast ook een HD camera. Zo kun je dus zien wie er aanbelt. De camera neemt ook direct op, zodat je ook later kunt zien wie er voor de deur hebben gestaan. De speciale nachtfunctie zorgt ervoor dat je ook ’s nachts zicht hebt. Naast dat mensen kunnen aanbellen, kun je ook direct communiceren met de persoon aan de andere kant van de deur door de microfoon die er in zit.Bekijk de draadloze deurbel van de Blokker hier.
  • De KlikAanKlikUit ACDB-7000AC is een deurbel die je vindt bij Coolblue. Het is een simpele deurbel die je direct kunt aansluiten. Je stopt namelijk de draadloze ontvanger in een stopcontact en de deurbel plaats je bij je deur. De ontvanger kun je overal in huis plaatsen en eventueel ook verplaatsen, omdat je bijvoorbeeld naar zolder moet of naar de tuin. Zodra de ontvanger in het stopcontact zit, maakt de deurbel weer contact. Dat gaat namelijk automatisch. Je hebt geen lastige apps of bedrading meer nodig. Je kunt kiezen uit 5 melodieën en er zijn 4 verschillende volumeniveaus.Bekijk de draadloze deurbel van Coolblue hier.

 

  • Bij deze draadloze deurbel van TRANSNECT via Bol.com ontvang je 2 ontvangers. Door dit duopack hoor je dus overal in huis de bel gaan wanneer er wordt aangebeld. Ideaal voor als je wat groter woont. Daarnaast kun je kiezen uit één van de maar liefst 60 melodieën en kun je het geluid aanpassen op jouw gehoor. Zo kan het wat zachter als je snel overprikkelt raakt en kies je voor wat harder als je gehoor wat is verslechterd. Je ontvangt wel een deurbel, en die is waterproof. Je kunt de deurbel makkelijk bevestigingen met meegeleverde pluggen en schroeven.Bekijk deze deurbel van Bol.com hier.
  • Byron deurbelset B432E in het wit vind je bij de Karwei. Deze set bestaat uit 2 witte deurbellen en een deurbeldrukker. Dat betekent dat je de deurbellen door heel het huis kunt plaatsen en de deurbeldrukker bij de voordeur. Zo hoor je door heel het huis de bel straks. Voor het laten werken van de deurbel heb je 1 batterij nodig en 3xAAA. Daarnaast is de beldrukker uitgerust met een handig naamplaatjeshouder. Hierdoor weten mensen die je bezoeken welke bel van jou is. Dat is vooral handig wanneer je in een flat woont. In de nacht licht de deurbel op.Bekijk deze deurbel van Karwei hier.

Waar op te letten bij het kopen van een draadloze deurbel?

Een draadloze deurbel klinkt dus ideaal, maar het betekent ook dat het wederom een stukje techniek is in je huis. Waar techniek is, is de kans op een hack. En zeker omdat het om een deurbel gaat. Iets dat buitenhuis hangt, wil je dat voorkomen. Hoe kun je voorkomen dat een draadloze deurbel een lek gaat worden? Dat is je internet. Doordat je vaak gebruik kan maken van een applicatie is het belangrijk dat je goed beveiligd internet heb. Ten tweede wil je niet dat jouw draadloze deurbel wordt gestolen. Zorg er daarom voor dat jouw deurbel goed is bevestigd.

0 Shares:
You May Also Like