Op zoek naar de beste goedkope Bluetooth koptelefoon? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste Bluetooth koptelefoons. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget Bluetooth koptelefoons van 2020. 

Op weg naar je werk, of als je een spannende film kijk in de trein en tijdens het sporten. Muziek op is ontzettend fijn. Het maakt je rustiger, het houd je actief tijdens het sporten en het maakt een film nog spannend. Hoe prettig is het als je dan geen last meer hebt van vervelende snoertjes? De oplossing hiervoor is een Bluetooth koptelefoon. Bluetooth zorgt ervoor dat er een draadloze verbinding tot stand kan komen tussen jouw telefoon of televisie en de koptelefoon. Het is een bijzonder stukje techniek die je vooral terugvindt in telefoons, tablets, laptops en televisie. We hadden het net al even over het grootste voordeel en dat is dat je geen kabel meer hebt. Een eenvoudige manier van muziek luisteren en daardoor een must have voor alle muziekfanaten. Heb jij nog geen Bluetooth koptelefoon? Wij hebben er een aantal betaalbare voor je op een rijtje gezet!

Bluetooth koptelefoon van Lidl

Ben je op zoek naar een ontzettend stijlvolle koptelefoon die ook nog eens volledig over je oren vallen? Dan is deze draadloze on-ear koptelefoon echt iets voor jou. Deze koptelefoon is van de Lidl en biedt ongelooflijk goed geluid. Daarnaast zit er ook een handsfree functie op en een geïntegreerde microfoon. Hierdoor kun je ook nog eens er mee bellen. Bijvoorbeeld terwijl je aan het fietsen bent of in de auto staat. Ook zit er een Li-ion batterij in. Als hij is opgeladen dan heb je tot wel 10 uur muziek. Opladen doet ‘ie in 3,5 uur. Je kunt de koptelefoon zo instellen dat hij precies aansluit op jouw hoofd. En door de zachte vulling is het draagcomfort hoog. Het enige dat jij nog hoeft te bepalen is welke kleur je straks wilt. Ze hebben een rode, grijze, blauwe en groene variant in de winkel liggen!

Bekijk deze Bluetooth koptelefoon van Lidl hier

Bluetooth koptelefoon van Action

Voor iets meer dan 10 euro heb je al deze prachtige Bluetooth koptelefoon van de Action in je bezit. Ook deze Bluetooth koptelefoon maakt een draadloze verbinding met bijvoorbeeld je telefoon, je laptop, de televisie of een tablet. Op deze manier kun je nog veel vrijer geniet van jouw lievelingsmuziek. En het allerfijnste aan deze koptelefoon is ook nog dat alleen jij geniet van jouw favoriete muziek en je niemand anders tot last hoeft te zijn. Doordat deze Bluetooth koptelefoon is gemaakt van hoge kwaliteit, kun je ook verwachten dat de kwaliteit van je muziek prettig is. En als muziekliefhebber wil je natuurlijk altijd jouw muziek in de beste versie horen. Je kunt deze Bluetooth koptelefoon van de Action ook gebruiken als je bijvoorbeeld moet studeren, of wanneer je een film kijkt. En ben je aan het gamen? Dan kun je ook genieten van de extra dimensie die deze Bluetooth koptelefoon je biedt.

Bekijk deze Bluetooth koptelefoon van Action hier

Op dit moment worden er geen Bluetooth koptelefoons bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere Bluetooth koptelefoons voor je gevonden!

Andere goede goedkope Bluetooth koptelefoons

Ons overzicht van alle goedkope Bluetooth koptelefoons nu online te koop:

Clip Sonic Bluetooth Hoofdtelefoon Zwart

Muziek luisteren tijdens het hardlopen of op kantoor is nog nooit zo makkelijk geweest met de Clip Sonic Bluetooth Hoofdtelefoon Zwart. Hij blijft namelijk goed en stevig op je hoofd zitten en je kunt heel makkelijk verbinding maken met je mobiele telefoon. Hij is oplaadbaar en daardoor kun je elke ochtend met een volle batterij het huis verlaten. Het bereik is 10 meter vanaf het apparaat waarop de muziek wordt afgespeeld. Speeltijd van de muziek is ongeveer 3 uur. En ook handsfree bellen is geen enkel probleem met deze koptelefoon.

Bekijk hier deze Clip Sonic Bluetooth Hoofdtelefoon Zwart

JBL T500BT Zwart

Met een volle accu kun je maar liefst 16 uur muziek luisteren. Dat maakt deze JBL T500BT Zwart dan ook een grote favoriet onder gebruikers. Het design is naast modern ook comfortabel. En is het apparaat leeg? Dan kun je hem snel weer opladen. 5 minuten aan de oplader betekent dat je met gemakt alweer een uur kunt luisteren. De koptelefoon is heel licht en is in verschillende kleuren aan te schaffen.

Bekijk hier deze JBL T500BT Zwart 

Philips SHB3075

Deze draadloze bluetooth koptelefoon staat bekend om haar goede BASS+. Geniet daarom extra goed van de diepe en lage tonen. Hierdoor ontstaat juist een heel vol geluid. Daarnaast is deze koptelefoon ook nog heel compact. Dus als je hem hebt opgevouwen dan past hij makkelijk in bijvoorbeeld je tas. Met een volle batterij gaat deze kop telefoon maar liefst 12 uur mee. Qua design heeft deze koptelefoon weinig poespas, maar door het goede geluid vinden wij dat helemaal niet erg.

Bekijk hier deze Philips SHB3075 

Waar op te letten bij het kopen van een Bluetooth koptelefoon?

Als je straks een Bluetooth koptelefoon hebt, dan wil je daar natuurlijk wel optimaal van kunnen genieten. Daarom is het goed om een aantal dingen af te wegen. Draag jij bijvoorbeeld een bril? Dan kan over-ear of een in-ear prettiger aanvoelen dan wanneer je een on-ear kiest. Deze laatste zorgt er namelijk voor dat er meer druk op te oren terecht komt. Hierdoor kan het gaan irriteren als je lange tijd met je koptelefoon én je bril op zit. Ook kun je ervoor kiezen om een Bluetooth koptelefoon te kiezen met noise cancelling. Dit houdt in dat het omgevingsgeluid wordt weg gefilterd.

0 Shares:
You May Also Like