Op zoek naar de beste goedkope tondeuse? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste tondeuse. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget tondeuses van 2020. 

Jij bent die thuiskapper naar wie al die vrienden willen, je wil die zijkantjes weer kort of wil jij zelfs je hele baard eraf. Waar kan dat beter mee dan met een tondeuse. Door een tondeuse in huis te hebben hoef jij je geen dag zorgen te maken of je haar niet goed zit. Gewoon makkelijk die tondeuse er 1x per week overheen en klaar. Ook als jouw partner graag jou haar doet is het aan te raden een juiste en goede tondeuse te kopen zodat jij nooit met scheerwondjes of andere niet scherpe randjes thuis komt. Wij hebben voor jou dat wat je zoekt. Een tondeuse op maat.

Tondeuse bij de Lidl

Lidl verkoopt het uiterste betrouwbare merk van Panasonic. Dit merk al jaren terug en is zeer gerespecteerd in binnen en buitenland. Deze tondeuse heeft meerdere voordelen. Door het compacte en handzame model kan je hem makkelijk gebruiken bij een scheerbeurt, maar ook door de grip die gemaakt is waar jouw hand zich sluit zal hij nooit zomaar uit je hand schieten. Je accu kan nooit leeg zijn omdat je hem aansluit op de netstroom, daarnaast is hij wasbaar. Hierdoor hoef jij niet alle kanten uit maar doe je het gewoon gemakkelijk onder de koude kraan. Daarnaast heeft hij niet allemaal verschillende opzet stukjes, die je met gemak kan kwijtraken maar heeft hij 8 standen, met het opzetstuk er al op gemonteerd. Al met al is dit als je voor een goede prijs kwaliteit verhouding gaat een hele goede keuze.

Bekijk deze tondeuse hier

Op dit moment worden er geen tondeuses bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige tondeuses voor je gevonden!

Andere goede goedkope tondeuses

Ons overzicht van de beste goedkope tondeuses nu online te koop

Remington tondeuse

De Engels benaming voor deze machine is een haartrimmer, oftewel een tondeuse. Hij heel zulke handige opzetstukjes dat je eigenlijk helemaal niet wil gaan zoeken naar een ander model. De prijs is iets hoger dan de andere modellen, maar deze wordt geleverd op een voetstuk en zo zal hij ook gaan voelen. Met al de verschillende opzetstukjes kan je alle kanten op. Lees goed het gebruik van iedere opzetstuk en jij wordt de nieuwe barber in town. Daarnaast is hij snoerloos waardoor jij nooit per ongeluk uitschiet omdat je net te ver van het stopcontact af zit.

Bekijk deze tondeuse hier

Philips tondeuse

Wil jij zo snel mogelijk een model in huis hebben dan kan je het beste nu gelijk dit model halen. met 23 standen is deze extreem divers en met een merk als Philips weet jij dat je echte oer-Hollandse kwaliteit in huis haalt. Daarnaast zijn de mesjes van roestvrij staal waardoor jij hem gewoon onder de kraan van schoonmaken. Wil jij hem zo lang mogelijk goed houden dan gebruik jij af en toe de bijgeleverde olie en smeer je hem zo nu en dan na gebruik even in. Hierdoor blijven de mensjes echt goed en kan hij wel tot een leven lang meegaan.

Bekijk deze tondeuse hier

Wahl Home Pro tondeuse

Voor een hele kleine prijs toch enorm veel in huis? Dit kan. Met de Wahl home pro 100 combo. Deze combinatie van trimmer en tondeuse geeft je gelijk een heel pakket. Je krijgt een trimmer waarmee jij kleine haartjes kan trimmen en een tondeuse voor het grote werk. Daarnaast krijg je 8 verschillende opzetstukjes waardoor jij de wereld in diversiteit in huis haalt. Ook krijg je een handige opbergtas mee waardoor je niet zal zeulen met al je materiaal. Je kan eigenlijk het beste gewoon zelf oordelen.

Bekijk deze tondeuse hier

Adler tondeuse

Het nog onbekende merk van Adler verkoopt deze tondeuse voor een extreem kleine prijs. Kleiner in prijs vind jij ze niet. Dus is de portemonnee niet zo groot dan heb ik hier de keuze voor je. Deze tondeuse heeft wel vier verschillende standen en hij heeft brede roestvrijstalen messen waardoor hij lang mee zal gaan. Door de handige handgreep werkt hij netjes en ergonomisch. Ook kan je de kammen verwisselen mocht je andere standen willen gebruiken. De motor van deze tondeuse is netjes en slim. Nogmaals, een kleine prijs maar toch een mooi apparaat.

Bekijk deze tondeuse hier 

Waarop te letten bij het kopen van een tondeuse?

Je kan gewoon zomaar een winkel inlopen en een tondeuse kopen. Je kan ook tot tien tellen en goed de afweging maken in wat jij nou eigenlijk wil. Wil jij een tondeuse met een hoog vermogen, dan zal je iets duurder uit zijn. Wil jij een tondeuse met uiterste precisie, dan neem je een kleiner model. Wil jij een tondeuse op accu of wil jij een tondeuse met een stekker. Zo heb je al drie keuzes die je kan maken. De afwegingen kan je maken bij wat ga je scheren, gaat het om zijkanten opscheren, of gaat het om je volledige hoofd die geschoren moet worden. Dan ga je kijken naar de grote van de tondeuse, als jij een klein model neemt dan ben je specifiek met kleinere oppervlakken bezig. Wij maken hierboven verschil in tondeuses, dus je kan uit deze verschillende een goede keuze maken hopen wij.

 

0 Shares:
You May Also Like