Op zoek naar de beste goedkope drukmeter? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste drukmeter. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget drukmeters van 2020. 

De banden van jouw nieuwe fiets voelen wat zacht aan, maar je hebt ze net nog opgepompt. De bandenspanning van je autobanden is volgens mij ondermaats, of ga je met wat extra lading onderweg en je weet niet zeker of die bijgevuld moet worden. Je kan daar binnen een paar seconden achter komen door gewoon een drukmeter te gebruiken. Veel drukmeters kan je gewoon op het ventiel houden en daarmee makkelijk zien of de banden vol genoeg zijn. Wij hebben voor jou een hele lijst aan goede drukmeters verzameld. Kom achter de voordelen van een drukmeter en hoe goedkoop ze eigenlijk kunnen zijn.

Pomp met drukmeter bij de Lidl

Deze drukmeter is ideaal, er zijn voor jou geen zorgen meer nodig over het meten van de druk van jouw fietsbanden. Daarnaast als de druk te laag is kan jij ze gelijk oppompen. Maar deze pomp is zeker niet alleen voor jouw fiets. Je kan er namelijk ook je voetballen, tennisballen, volleyballen en zelfs jouw luchtbedden mee oppompen. Daarnaast is de drukmeter geschikt om de goede druk te zien op jouw banden. Op de drukmeter zal deze worden weergegeven in bars waardoor je een nauwkeurige kijk hebt op de hoeveelheid lucht in jouw band of bal. Door de ergonomische handgrepen en de lengte van de pomp kan je goed pompen zonder dat je last krijgt van klachten op de rug of nek. Er worden bij deze pomp ook een aantal zeer gangbare ventielen gebruikt. Hierdoor kan jij gemakkelijk wisselen tussen een bal of een fietsband. De slang is gemaakt om hoge druk te kunnen reguleren.

Bekijk deze drukmeter en pomp hier. 

Pomp met drukmeter bij de Action

Bij de action verkopen ze van het zeer betrouwbare merk: ‘Dunlop’ een voetpomp met drukmeter. Het makkelijk bij deze pomp is dat je hem op meerdere banden, ballen of luchtbedden kan vastmaken door het universele mondstuk. Mocht jij je autobanden willen oppompen kan jij dat met deze voetpomp doen. Houd er wel rekening mee dat het langer kan duren dan bij een fietsband. In de banden van een auto moet veel meer lucht dan in die van een fiets. De werkwijze is zeer ergonomisch door dat je gewoon kan blijven staan. Je hoeft je geen zorgen te maken over je houding omdat je altijd rechtop kan blijven staan. Daarnaast is de drukmeter zeer correct in het aangeven van de hoeveelheden. Er zit een antislipprofiel op het pedaal zodat jij niet wegglijdt bij het oppompen van jouw luchtbed.

Bekijk deze drukmeter met pomp hier. 

Op dit moment wordt er geen drukmeter bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige drukmeters voor je gevonden!

Andere goede goedkope drukmeters

Ons overzicht van de beste goedkope drukmeters nu online te koop

Drukmeter bij Bol.com

Deze drukmeter is specifiek en enkel voor ballen. Vaak heb je ballenpompjes die zich enkel richten op het pompen, er zit geen drukmeter op. Hierdoor weet je niet of er een goede hoeveelheid in jouw bal zit. Dit is een professionele baldrukmeter, en wordt bij profclubs gebruikt. Jij kan heel eenvoudig meten hoe hoog de druk in jouw bal is. Dit omdat de naald universeel is voor alle ballen. Daarnaast weet je in enkele seconden of de druk is de bal juist is. Je ziet tijdens een voetbalwedstrijd maar zelden dat een bal wordt lek geschoten, dit is omdat de ballen altijd gecheckt zijn voor een wedstrijd uit. Zo houd jij de kwaliteit van jouw bal altijd goed.

Bekijk deze drukmeter hier

Drukmeter bij Bol.com

Natuurlijk komen wij ook met de allergoedkoopste variant. Deze variant is zo klein dat je hem als sleutelhanger kan gebruiken. Geen poespas of grote onhandige apparaten. Deze drukmeter zet je op jouw ventiel en er komt een klein schuifje uit de maten makkelijk en in de juiste hoeveelheden laat zien. De juiste druk van jouw auto zorgt voor minder uitstoot en niet te vergeten minder brandstofgebruik. Daarom wil jij zo’n apparaat in huis hebben. Nooit meer met een te lage druk rondrijden, maar altijd het juiste aantal bars in jouw banden.

Bekijk deze drukmeter hier. 

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een drukmeter

Zoals je kan zien is zijn er veel verschillende soorten in drukmeters. Drukmeters met pomp zijn toch het meest gangbaar. Dit ook omdat het extra gemakkelijk is zodra jij de druk van jouw banden weet je ze kan oppompen. Mocht de druk ondermaats zijn of misschien zelfs bovenmaats kan jij pompen of ze laten leeglopen waar nodig. Daarnaast is het goed om te weten waarvoor jij hem aanschaft. Je kan kiezen voor een drukmeter alleen als je gewoon af en toe de spanning wil meten, maar niet per se de banden thuis wil oppompen. Wil jij wel een drukmeter met pomp moet je weten voor welk gebruik deze moet dienen. Er zijn veel pompen enkel geschikt voor fiets en niet voor de auto. Mocht jij toch een pomp willen die ook voor de auto geschikt is zal de prijs hoger uitvallen dan wanneer jij kiest voor een fietspomp met drukmeter. Vaak zijn deze dan ook elektrisch, dit hoeft tevens niet altijd het geval te zijn. Zorg voor altijd de

0 Shares:
You May Also Like