Op zoek naar de beste goedkope drukmeter? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste drukmeter. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget drukmeters van 2020. 

De banden van jouw nieuwe fiets voelen wat zacht aan, maar je hebt ze net nog opgepompt. De bandenspanning van je autobanden is volgens mij ondermaats, of ga je met wat extra lading onderweg en je weet niet zeker of die bijgevuld moet worden. Je kan daar binnen een paar seconden achter komen door gewoon een drukmeter te gebruiken. Veel drukmeters kan je gewoon op het ventiel houden en daarmee makkelijk zien of de banden vol genoeg zijn. Wij hebben voor jou een hele lijst aan goede drukmeters verzameld. Kom achter de voordelen van een drukmeter en hoe goedkoop ze eigenlijk kunnen zijn.

Pomp met drukmeter bij de Lidl

Deze drukmeter is ideaal, er zijn voor jou geen zorgen meer nodig over het meten van de druk van jouw fietsbanden. Daarnaast als de druk te laag is kan jij ze gelijk oppompen. Maar deze pomp is zeker niet alleen voor jouw fiets. Je kan er namelijk ook je voetballen, tennisballen, volleyballen en zelfs jouw luchtbedden mee oppompen. Daarnaast is de drukmeter geschikt om de goede druk te zien op jouw banden. Op de drukmeter zal deze worden weergegeven in bars waardoor je een nauwkeurige kijk hebt op de hoeveelheid lucht in jouw band of bal. Door de ergonomische handgrepen en de lengte van de pomp kan je goed pompen zonder dat je last krijgt van klachten op de rug of nek. Er worden bij deze pomp ook een aantal zeer gangbare ventielen gebruikt. Hierdoor kan jij gemakkelijk wisselen tussen een bal of een fietsband. De slang is gemaakt om hoge druk te kunnen reguleren.

Bekijk deze drukmeter en pomp hier. 

Pomp met drukmeter bij de Action

Bij de action verkopen ze van het zeer betrouwbare merk: ‘Dunlop’ een voetpomp met drukmeter. Het makkelijk bij deze pomp is dat je hem op meerdere banden, ballen of luchtbedden kan vastmaken door het universele mondstuk. Mocht jij je autobanden willen oppompen kan jij dat met deze voetpomp doen. Houd er wel rekening mee dat het langer kan duren dan bij een fietsband. In de banden van een auto moet veel meer lucht dan in die van een fiets. De werkwijze is zeer ergonomisch door dat je gewoon kan blijven staan. Je hoeft je geen zorgen te maken over je houding omdat je altijd rechtop kan blijven staan. Daarnaast is de drukmeter zeer correct in het aangeven van de hoeveelheden. Er zit een antislipprofiel op het pedaal zodat jij niet wegglijdt bij het oppompen van jouw luchtbed.

Bekijk deze drukmeter met pomp hier. 

Op dit moment wordt er geen drukmeter bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige drukmeters voor je gevonden!

Andere goede goedkope drukmeters

Ons overzicht van de beste goedkope drukmeters nu online te koop.

Benson drukmeter

Wil jij een universele drukmeter voor een lage prijs, dan ga jij voor deze drukmeter van Benson. Je kan op de drukmeter makkelijk aflezen op hoeveel bar jouw banden zijn gespannen. Let op deze drukmeter is voornamelijk geschikt voor fietsen of ballen. Jouw autoventiel moet je helaas meten met een andere drukmeter. Mocht de spanning te laag zijn dan pomp je hem gemakkelijk weer op met de pomp. De ergonomische handgrepen zorgen ervoor dat jij makkelijk druk kunt uitoefenen. Door de voetplank verlies jij ook geen grip op deze pomp. Hierdoor kan jij nog gecontroleerder pompen. Dus pomp je banden op in een fluitje van een cent.

Bekijk deze drukmeter hier

Louzir drukmeter

Dit is een professioneel apparaat. Je kan hier niet enkel jouw bandenspanning testen. Je kan ook jouw banden oppompen. Dit doe je door hem aan te sluiten op een compressor. Wanneer jij geen compressor in huis hebt heb jij helaas niet zo veel aan dit apparaat. Dit model wordt vaak gebruikt in werkplaatsen of bij sportverenigingen. Je kan namelijk in een handomdraai veel ballen laten vollopen met lucht. Daarnaast kan je heel precies aflezen hoe vol de ballen na afloop zitten. Een handig en uitstekend werkend apparaat wanneer jij opzoek bent naar kwaliteit.

Bekijk deze drukmeter hier

Dunlop voetpomp drukmeter

Je wil liever niet met een gebogen rug druk uitoefenen. Niet alleen omdat dit slecht is voor jouw rug maar ook omdat je dit te veel energie kost. Ga dan voor deze voetpomp. Je zal waarschijnlijk iets langer bezig zijn met het vullen van jouw bal of banden. Maar je zal in ieder geval geen rugklachten oplopen. Je kan daarnaast binnen een oog opslag zien hoe vol jouw banden zijn door de handige en gemakkelijk af te lezen drukmeter. Deze pomp is te gebruiken voor het kleinere werk. Denk aan fietsbanden of voetballen.

Bekijk deze drukmeter hier

Aa Commerce professionele drukmeter

Een drukmeter die geschikt is om digitaal de spanning te ontdekken. Hoe het werkt? Deze digitale meter zet je tegen het ventiel. Hij kan vervolgens verschillende eenheden aflezen. Dus psi, kpa, bar en kg/cm2 zijn geen probleem. Daarnaast krijg jij zeer nauwkeurig op het Lcd-display te zien hoe de spanning is. Het gaat om een klein en draagbaar model. Hierdoor kan jij hem bijvoorbeeld meenemen in de auto. Zo weet jij altijd of jij rondrijdt met de juiste bandenspanning. De rubberen handgreep zorgt voor de juiste ergonomische behandeling. Hij wordt geleverd met batterijen, dus hierover geen zorgen.

Bekijk deze drukmeter hier

Dunlop manometer en drukmeter

Deze Dunlop fietspomp is voorzien van een drukmeter en nanometer. Dunlop is een merk dat al jaren goede kwaliteit levert op het gebied van sport. Ze zijn vooral bekend in de tenniswereld om hun tennisrackets en tennisballen. Maar tegenwoordig richten ze zich ook op andere sporten. Met deze fietspomp kan je natuurlijk ook ballen voorzien van lucht. Je werkt heel ergonomisch en de pomp wordt geleverd in een zeer compact design. Zo kan jij hem altijd goed en handig wegzetten in de schuur of garage.

Bekijk deze drukmeter hier

Bicycle Gear drukmeter

Dit is misschien wel de meest compacte en handige drukmeter die je gaat vinden. Hij is namelijk multifunctioneel inzetbaar. Je kan hiermee de banden van jouw fiets oppompen. Maar ook kan je een ander ventiel opdraaien waardoor jij snel en gemakkelijk ballen kan oppompen. Naast deze handigheden is hij natuurlijk ook voorzien van een drukmeter. Je kan in het klein heel gemakkelijk en duidelijk aflezen. Daarnaast is hij gemakkelijk op te bergen of mee te nemen. Zo sta jij bijvoorbeeld nooit meer langs de weg met een platte band. Want jij hebt altijd een pomp bij de hand.

Bekijk deze drukmeter hier

Falkx drukmeter

Deze drukmeter en fietspomp komen in een strak en blits design. Door het moderne design raak jij hem nooit meer kwijt. Een ware eyecatcher voor de fietsenliefhebber. Hij is voorzien van een drukmeter waar je nauwkeurig de spanning op kan zien. Daarnaast weegt hij onder de kilo. Hij heeft twee handige voetzolen. Hierdoor verlies jij nooit de grip bij het oppompen van jouw fiets of misschien wel de ballen. Hij is zelfs geschikt om de banden van een scooter of bromfiets op te pompen. Een zeer veelzijdig apparaat voor een scherpe prijs.

Bekijk deze drukmeter hier

Erima drukmeter

Deze drukmeter is zeer professioneel voor bijvoorbeeld sportverenigingen. Je zal hem waarschijnlijk weleens zien liggen bij jouw vereniging. Hij werkt op batterijen waardoor jij altijd en overal de ballen kan oppompen. Daarnaast werkt hij op twee manieren, namelijk door te zuigen of te pompen. Dus ook wanneer jouw ballen te vol zitten kan je lucht uitlaten. Je kan dit zeer nauwkeurig aflezen op de nano- of drukmeter.  De naald kan je veilig in de handgreep opbergen. Zo kan hij nooit breken en raak jij hem ook niet meer kwijt.

Bekijk deze drukmeter hier

BGS bandenpomp en drukmeter

Een drukmeter die wel kan meten tot 12 bar. Dat is wat jij nodig hebt. Deze drukmeter kan je aansluiten op jouw compressor. Dus wanneer jij geen compressor hebt moet je helaas opzoek naar wat anders dat bij je past. Op het scherm kan je zeer goed aflezen hoe vol jouw banden zitten. Mochten ze niet vol genoeg zitten dan laad jij ze thuis toch gewoon even vol? Geen onnodige euro’s meer verspillen bij de benzinepomp. De slang is flexibel, waardoor hij alle kanten uit kan. De rubberen bescherming maakt hem zeer duurzaam.

Bekijk deze drukmeter hier

Drukmeter bij Bol.com

Deze drukmeter is specifiek en enkel voor ballen. Vaak heb je ballenpompjes die zich enkel richten op het pompen, er zit geen drukmeter op. Hierdoor weet je niet of er een goede hoeveelheid in jouw bal zit. Dit is een professionele baldrukmeter, en wordt bij profclubs gebruikt. Jij kan heel eenvoudig meten hoe hoog de druk in jouw bal is. Dit omdat de naald universeel is voor alle ballen. Daarnaast weet je in enkele seconden of de druk is de bal juist is. Je ziet tijdens een voetbalwedstrijd maar zelden dat een bal wordt lek geschoten, dit is omdat de ballen altijd gecheckt zijn voor een wedstrijd uit. Zo houd jij de kwaliteit van jouw bal altijd goed.

Bekijk deze drukmeter hier

Drukmeter bij Bol.com

Natuurlijk komen wij ook met de allergoedkoopste variant. Deze variant is zo klein dat je hem als sleutelhanger kan gebruiken. Geen poespas of grote onhandige apparaten. Deze drukmeter zet je op jouw ventiel en er komt een klein schuifje uit de maten makkelijk en in de juiste hoeveelheden laat zien. De juiste druk van jouw auto zorgt voor minder uitstoot en niet te vergeten minder brandstofgebruik. Daarom wil jij zo’n apparaat in huis hebben. Nooit meer met een te lage druk rondrijden, maar altijd het juiste aantal bars in jouw banden.

Bekijk deze drukmeter hier

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een drukmeter?

Zoals je kan zien is zijn er veel verschillende soorten in drukmeters. Drukmeters met pomp zijn toch het meest gangbaar. Dit ook omdat het extra gemakkelijk is zodra jij de druk van jouw banden weet je ze kan oppompen. Mocht de druk ondermaats zijn of misschien zelfs bovenmaats kan jij pompen of ze laten leeglopen waar nodig. Daarnaast is het goed om te weten waarvoor jij hem aanschaft. Je kan kiezen voor een drukmeter alleen als je gewoon af en toe de spanning wil meten, maar niet per se de banden thuis wil oppompen. Wil jij wel een drukmeter met pomp moet je weten voor welk gebruik deze moet dienen. Er zijn veel pompen enkel geschikt voor fiets en niet voor de auto. Mocht jij toch een pomp willen die ook voor de auto geschikt is zal de prijs hoger uitvallen dan wanneer jij kiest voor een fietspomp met drukmeter. Vaak zijn deze dan ook elektrisch, dit hoeft tevens niet altijd het geval te zijn. Zorg voor altijd de

You May Also Like