Op zoek naar de beste goedkope boorhamers? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste boorhamer. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget boorhamers van 2020. 

Een gaatje in hout boren kan iedereen, zolang je maar een gewone boormachine in huis hebt of misschien de tools om het handmatig te doen. Maar zodra het gaat om boren in een betonnen of stenen muur dan heb je aan de kracht van een gewone boormachine niks. Je hebt dan een boorhamer nodig. De slag van een boorhamer kan namelijk gemakkelijk een gat in een muur boren. Mocht jij dus een plug in een muur willen monteren om bijvoorbeeld een plankje op te hangen, maar weet je dat dit een dragende muur is dan ben je hier aan het goede adres. Wij laten je zien welke boorhamers er zijn op de markt.

Boorhamer van de Lidl

Inmiddels weet jij al dat je voor jouw technische apparaten of klusspullen met Parkside aan het juiste adres bent. Nu hebben ze bij de Lidl ook een goede en krachtige boorhamer van 12 volt in huis. Deze boorhamer werkt op accu waardoor jij hem makkelijk kan gebruiken zonder in de buurt te zijn van een stroompunt. Mocht jij steen, tegels, metaal of sterk hout willen bewerken kan jij deze boorhamer uitstekend gebruiken. Met twee verschillende standen kan jij de klopboor gebruiken of gewoon schroeven zonder de slag. De bijgeleverde snellader zorgt ervoor dat jij binnen ‘no time’ jouw accu weer vol hebt. Dit kan zelfs binnen een tijdsbestek van 60 minuten zijn. De prijs van deze boorhamer is zeer aan te raden en de kwaliteit laat zeker niet te wensen over. Met ontelbare functies weet jij zeker dat jij een divers en krachtig apparaat toevoegt aan jouw klus apparaten.

Bekijk deze boorhamer hier

Boorhamer van de Action

Met deze prijs weet jij 100 % zeker dat je het goedkoopste in huis haalt. Daarnaast weet je door het merk Ferm dat je zeker geen troep in huis haalt. Ferm weet zich als merk te onderscheiden in kwaliteit en prijsverhouding. Deze boorhamer is zeer geschikt voor alle plekken in jouw huis doordat hij op accu werkt. Je zal dus snoerloos door het huis kunnen lopen en je geen zorgen hoeven maken over stroomaansluitingen in de buurt of zo’n onhandige stekkerdoos. Het is wel even opletten bij jouw aanschaf gezien de accu niet is meegeleverd, maar de accu is een universele accu voor al jouw Ferm apparaten. Dus je kan hem vaker gebruiken. Deze 20 volt boorhamer is krachtiger dan zijn broertjes van andere merken en daardoor voor alle zwaardere materialen geschikt. Met de bijgevoegde boortjes hoef jij je ook niet druk te maken over de extra aanschaf hiervan.
Bekijk deze boorhamer hier

Op dit moment worden er geen boorhamers bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige boorhamers voor je gevonden!

Andere goede goedkope boorhamers

Ons overzicht van de beste goedkope boorhamers nu online te koop

Silverline 710 W Silverstorm boorhamer

Bij Bol.com heb je alle keuze. Wij denken dat deze keuze een hele goede kan zijn. Door voor een boorhamer kiest die je kan aansluiten op netstroom kies je automatisch voor kracht. Deze heeft een capaciteit van 13 mm in beton en staal, en in hout kan jij zelfs met 25 mm boren overweg. Het voor handvat zorgt voor een extreem goede grip en hierdoor kan jij extra kracht zetten op ieder oppervlakte. Het rubber op de grepen zorgt ervoor dat jij als consument en gebruiker minder trilling ervaart bij het boren op al deze ondergronden. Een perfecte keuze voor een doe-het-zelver.

Bekijk deze boorhamer hier 

EINHELL TE-RH 26/1 4F boorhamer

Deze aanbieding kan jij niet overslaan. Mocht jij iets meer uitgeven aan een boorhamer ga dan nu voor deze variant. Einhell is een prachtige boorhamer van Duitse kwaliteit. Op dit moment met een korting van wel 40% de beste keuze voor jou thuis klussen. De boor op Netstroom geeft jouw vermogen tot wel 800 watt. Met deze extreem krachtige boorhamer kan jij lange tijd vooruit. Ook worden er duurzame boortjes toegevoegd en de SDS-plus boorkop heeft een automatische slip functie voor als jouw boor doorslaat. Dit is de beste prijs voor een zeer ergonomische boor.

Bekijk deze boorhamer hier

Waarop moet jij letten bij de aanschaf van een boorhamer?

Een boorhamer is een hamer die werkt met een bepaalde klopstand waardoor hij beter door zware materialen als beton en steen heen komt. Deze klopstand gebruik jij thuis als je bijvoorbeeld een plankje wil ophangen, of als jij tegels van de muur af wil beitelen. Je kan meerdere vragen stellen bij het kopen van een boorhamer, wij stellen de twee belangrijkste: werkt hij op accu of netstroom en heeft hij een voor handgreep of niet? Om vraag één goed te beantwoorden moeten we kijken waarvoor jij hem gaat gebruiken. Mocht jij een makkelijke klus hebben als een klein gaatje boren voor een plug in een dragende muur, dan kan jij gewoon overweg met een boorhamer op accu. Wil jij hem gebruiken voor zwaarder en langdurig gebruik kies dan altijd voor een boorhamer op netstroom, deze zal je helpen bij al je grote klussen in huis. Een voor handgreep is essentieel wil jij een stabiele klus leveren, daarnaast werkt dit ook super ergonomisch en kan jij krachtiger en gerichter omgaan met jouw boorhamer.

0 Shares:
You May Also Like