Een koptelefoon speciaal voor kinderen is vaak kleiner van stuk. Logisch, want de hoofden van kinderen zijn natuurlijk ook een stuk kleiner. Het is het ideale product om aan te schaffen voor als je kind graag filmpjes kijkt op bijvoorbeeld de iPad of de televisie. Maar het is ook het perfecte middel om je kind af te sluiten van omgevingsgeluiden tijdens het leren. We hebben voor jou de beste koptelefoons voor kinderen in 2020 op een rijtje gezet.

  1. JBL JR300 Blauw – on-ear kinderkoptelefoon

Deze on-ear hoofdtelefoon is ontworpen met een volumelimiet van onder de 85 dB. Hierdoor kan je kind hem veilig gebruiken en kan hij niet per ongeluk voor gehoorschade zorgen. Zelfs de allerkleinste muziekliefhebbers kunnen deze koptelefoon dragen.

Bekijk deze koptelefoon hier.

  1. Trust Sonin Kinderkoptelefoon

Deze koptelefoon is niet alleen speciaal gemaakt voor kinderen. Je kunt deze koptelefoon ook versieren met stickers. Zeker als je meerdere kinderen in huis hebt rondlopen, is het personaliseren van een item haast een must. Je kan deze koptelefoon overal op aansluiten met een 3,5 mm plug.

Bekijk deze koptelefoon hier.

  1. Philips SHK2000 kids koptelefoon

Een koptelefoon die perfect past bij het hoofd van jouw kind. Dat is niet alleen heel handig, het is ook veilig. Je kunt ze namelijk laten kennismaken met de wereld van muziek, maar ook bij deze koptelefoon zit er een max dB’s aan. Wel zo veilig!

Bekijk deze koptelefoon hier.

  1. Draadloze koptelefoon voor kinderen

Een draadloze koptelefoon, die je kunt verbinden met Bluetooth, is de ultieme vrijheid voor kinderen. Aan de ene kant kunnen ze muziek luisteren of genieten van een spelletje. Maar zonder in de knoop te raken met het snoer.

Bekijk deze koptelefoon hier.

  1. JVC HA-KD7RE on-ear koptelefoon voor kinderen

Wil je jouw kind zelf een headphone geven? Zodat ‘ie lekker kan genieten van muziek tijdens het maken van huiswerk? Of tijdens het spellen van een spelletje. Dit design is gemaakt voor kinderen, niet alleen qua formaat. Maar zeker ook op het gebied van kleuren.

Bekijk deze koptelefoon hier.

Koopgids: waar op te letten bij het aanschaffen van een kinderkoptelefoon?

Er zijn heel veel koptelefoons te koop. Ze zijn speciaal voor het sporten, speciaal voor harde muziek of ze zijn speciaal voor kinderen. Voordat je een kinderkoptelefoon in je virtuele mandje stopt, is het belangrijk dat je goed let op de keurmerken en waar het product vandaan komt. Een goede koptelefoon is gemaakt van stevig en goed materiaal. Er zitten Europese standaarden aan namelijk, zoals het CE-keurmerk. Koop je spullen van Aziatische webwinkels? Dan stel je je bloot aan gevaarlijke stoffen en kan er bijvoorbeeld gehoorschade ontstaan. Veiligheid boven alles, natuurlijk.

En wil je weten of de koptelefoon wel zou passen? Of wil je dat hij meegroeit met je kind? Let dan goed op de maat. Sommige koptelefoons voor kinderen kun je perfect op maat maken. Hierdoor zal de koptelefoon niet gaan glijden. En kan je kind optimaal genieten van zijn eigen koptelefoon.

0 Shares:
You May Also Like