Ontspannen in een jacuzzi is natuurlijk heerlijk. Als je geen zin hebt om een dure jacuzzi te kopen dan kan je ook kiezen voor een opblaasbare jacuzzi. Dankzij een opblaasbare jacuzzi kun je voor weinig geld badderen. Je kunt het wel aan de naam zien, een opblaasbare jacuzzi is een jacuzzi die je moet opblazen. De jacuzzi is vaak wel bedoeld om een langere tijd te staan. Echter is het wel mogelijk om de jacuzzi leeg te laten lopen als je hem wilt opbergen. Zo kan je bijvoorbeeld een opblaasbare jacuzzi kopen om in de zomer op te zetten.

Opblaasbare Jacuzzi van de Aldi

Een tijdje geleden had de Aldi de Bestway Lay-Z als opblaasbare jacuzzi in het assortiment. Deze opblaasbare jacuzzi kan gebruikt worden voor twee tot vier personen. Het is op dit moment niet meer een aanbieding, maar de kans is aanzienlijk groot dat hij binnenkort terug zal komen. Door de verschillende functies zal je optimaal kunnen genieten tijdens het badderen. Zo is deze opblaasbare jacuzzi voorzien van ruim 81 luchtstralen die zorgen voor genoeg bubbels. De energiezuinige instelling zal ervoor zorgen dat je je geen zorgen hoeft e maken over je energierekening. Ook zit er een stop en start timer op voor bij het badderen. Een prima optie om voor te gaan die ook nog eens beschikbaar is voor een aanzienlijk lage prijs. Wat wil je nog meer?

Opblaasbare Jacuzzi van de Lidl

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de Opblaasbare Jacuzzi van de Lidl. Deze uitstekende jacuzzi is rond en biedt genoeg plek voor vier personen. Dankzij de ingebouwde pomp zal deze jacuzzi snel en eenvoudig te plaatsen zijn. Je kunt de afstandsbediening gebruiken om de juiste instellingen te kiezen. Deze Opblaasbare Jacuzzi heeft nog meer luchtstralen dan de optie van hierboven, er zijn er ruim 118 om precies te zijn. Je kunt de temperatuur van het water zelf instellen. Door de keuze voor de sterke PVC materialen weet je zeker dat je voor een langere tijd plezier zult hebben van je aankoop. Ook krijg je een extra filter wat het water schoon houdt. Hierdoor heb je alles wat je maar nodig hebt om te kunnen ontspannen!

We hebben helaas geen aanbieding kunnen vinden bij de Action. Het is natuurlijk de vraag of er in de toekomst wel een mooie aanbieding komt. Tot die tijd zal je het moeten doen met de andere opties uit dit artikel.

Andere goedkope Opblaasbare Jacuzzi’s

Naast de opties van hierboven zijn er meer soorten Opblaasbare Jacuzzi’s waar je voor kunt kiezen. Om je wat beter op weg te helpen hebben we hieronder een aantal alternatieven op een rijtje gezet:

  • Intex PureSpa Bubble Massage

De Intex PureSpa Bubble Massage Spa is sterk, duurzaam en comfortabel. De stijve wanden bieden ondersteuning voor het veilig in en uit de jacuzzi te klimmen De Intex PureSpa Bubble Massage Spa duurt ten minste 24 tot 48 uur om het water op te warmen. Wanneer het water de gewenste temperatuur bereikt, blijft de verwarming aan om het te onderhouden; de verwarming schakelt automatisch uit na ongeveer 72 uur. Dit maakt het echt een prima optie om voor te gaan als je zoekt naar een opblaasbare jacuzzi.

  • Coleman SaluSpa Four-Person Hot Tub

De Coleman SaluSpa Four-Person Hot Tub is een uitstekende deal voor een redelijke prijs. De Coleman SaluSpa is een instapmodel opblaasbare. Het is stevig gebouwd, maar het ontbreekt aan de toeters en bellen van de betere soorten jacuzzi’s. Een automatische start/stop-timer gestuurde verwarming helpt je om energie te besparen. Hoewel de 60 luchtstralen niet kunnen draaien als de verwarming aanstaat zorgen ze voor genoeg bubbels bij het badderen. Dit is een klein minpuntje, maar los hiervan zal je met deze opblaasbare jacuzzi niet de fout in kunnen gaan.

  • Bestway SaluSpa Hawaii AirJet

De comfortabele en goed uitziende Bestway SaluSpa Hawaii AirJet is de perfecte plek om je uit te rekken tijdens het badderen. Deze opblaasbare jacuzzi is geschikt voor vier tot zes personen, al zijn het er wat minder als je wilt liggen. Bijzonder opmerkelijk is het Salu-Massage Systeem van de Bestway SaluSpa Hawaii AirJet. Dit zijn 114 allround luchtstralen die zorgen voor de bubbels, zelfs als de verwarming aanstaat. Dit maakt het dus een betere optie dan van hierboven. Voor de voordelige prijs is dit echt een uitzonderlijk goede optie om voor te kiezen.

  • MSpa Elite Baikal Jet en Bubble Spa

De MSpa Elite Baikal Jet en Bubble Spa biedt zowel bubbels als hydro-massage voor bij het badderen. Het heeft vele functies te bieden voor bij jou in de tuin. Zo zijn er vier hydro-massage-jets (met chromen poorten) die individueel kunnen worden aangepast aan de waterstroom en -richting, 118 bruisende luchtstralen en een variabele pomp met drie snelheden die de intensiteit van de bubbelmassage kan veranderen. Dit maakt het echt een goede optie om voor te gaan. Hij is iets duurder dan de opties van hierboven, echter krijg je hier wel gelijk een uitzonderlijk hoge kwaliteit voor terug. Dit maakt het een prima alternatief.

Waar op letten bij het kopen van een Opblaasbare Jacuzzi

De belangrijkste factor waar je op moet letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi is de maat. Laat je niet misleiden door het aantal mensen dat volgens de doos in een opblaasbaar jacuzzi kan passen. Dat komt omdat het opgegeven aantal verwijst naar het aantal volwassenen dat in de jacuzzi kan zitten wanneer ze dicht op elkaar zitten. Hoewel de buitenafmetingen belangrijk zijn het de binnen maten van de jacuzzi waar je echt rekening mee moet houden. Hou er rekening mee dat de diepte van de opblaasbare jacuzzi ook invloed kan hebben op hoeveel mensen een jacuzzi comfortabel kunnen gebruiken. Over het algemeen geldt dat hoe dieper de jacuzzi is, hoe kleiner het vloeroppervlak van de jacuzzi kan zijn.

0 Shares:
You May Also Like