Jij zoekt naar het beste zwembad? Wij hebben een overzicht van de budgetwinkels Lidl, Action en Aldi om het zoeken wat makkelijker te maken. Voor je het weet kom je uit bij het zwembad wat bij je pas.

De temperaturen zijn de laatste tijd weer aan de hoge kant. Door deze hoge temperaturen heb je zeker behoefte aan wat verkoeling. Met behulp van een zwembad voor bij jou in de tuin zal dit niet zo lastig zijn. De meeste zwembaden hebben een automatisch filter wat het water schoon houdt. Natuurlijk moet je nog wel even de blaadjes uit het water halen die er mogelijk in zijn gevallen. De zwembaden zijn vaak super eenvoudig op te zetten. Dit stelt ook jou in staat om binnen no time een goed zwembadje te vinden voor in de tuin.

Zwembad van de Lidl

Kies je voor een zwembad van de Lidl dan zal je een prima aanwinst hebben voor in de tuin. De zwembaden van de Lidl staan bekend om hun hoge kwaliteit. Op dit moment is er een mooi model te vinden van Bestway. Dit zwembad heeft een diameter van ruim drie en een halve meter. Door deze grote omvang kun je met gemak met meerdere mensne gaan zwemmen. Er zit een zuiger bij die in staat is om de bladeren uit het water te halen. Ook zit er een afdekzeil bij. Dankzij dit zeil zal je in staat zijn om je zwembad in de avond af re schermen. Uiteraard zitten er afvoergaten in het zeil, op die manier komt er geen water op het oppervlakte te liggen.

Zwembad van de Action

Je kunt ook kiezen voor een zwembad van de Action. Op dit moment is er een prima aanbieding van het Intex familiezwembad. Dit zwembad is ontzettend voordelig, al helemaal als je het vergelijkt met andere opties. Dit zwembad is opblaasbaar, je kunt hem hierdoor eenvoudig opbergen wanneer de temperaturen weet zijn gaan dalen. Het zwembad is groot genoeg om met vier mensen in te zitten. Zo kan je zonder problemen met je kinderen in het water spelen. Er zit helaas geen pomp bij, je zal hem dus zwel schoon moeten maken. Wel is het voordeel van dit zwembad dat er speciale zitjes in zitten. Door deze zitjes weet je zeker dat je comfortabel kunt zitten tijdens het badderen. Een prima keuze om voor te gaan bij jou in de tuin

Zwembad van de Aldi

Kies je voor het Intex zwembad van de Action dan weet je datje een prima kwaliteit in handen zult hebben. Dit enorme zwembad heeft een capaciteit van ruim 7200 liter water. Dit maakt het een zwembad wat je kunt gebruiken voor in een relatief grote tuin. De sterke zijwanden maken dit een zeer duurzame optie om voor te kiezen. Net als de andere Intex zwembaden krijg je met dit zwembad ook een afdekzeil om te gebruiken. Door dit afdekzeil hoef je je geen zorgen meer te maken over bladeren die in het water vallen. Het professionele filtersysteem zal ervoor zorgen dat het water fris en schoon blijft tijdens het badderen.

Andere goede goedkope zwembaden

Ons overzicht van de beste goedkope zwembaden is hieronder terug te vinden

Splash Opblaasbaar Glitter zwembad

Dit zwembad is perfect om op een hete zomerdag in af te koelen. Jij hoeft geen koude douche meer te nemen. Wat super leuk is aan dit zwembad is dat hij een transparante rand heeft. In deze transparante band zitten glitters verwerkt. Dit maakt hem extra leuk om te zien. Daarnaast is het ook fijn om lekker in te zitten. In totaal is het zwembad iets meer dan twee meter lang. Hij is geschikt voor op het balkon maar ook voor in de tuin. Dus jij mag kiezen waar je hem neerzet.

Bekijk dit zwembad hier

Balkon opvouwbaar voetbad zwembad

Mocht jij opzoek zijn naar verkoeling maar niet een heel groot bad willen aanschaffen. Of gewoonweg niet de ruimte hebben om af te koelen in een groot zwembad. Dan is dit een ideale aankoop om deze zomer te doen. Jij kan namelijk een klein badje op jouw balkon neerzetten. Vul hem met koud water en kijk de mensen onder je eens zweten terwijl jij met een boekje heerlijk aan het afkoelen bent. Daarnaast is hij naderhand heel makkelijk weer op te vouwen en op te bergen.

Bekijk dit zwembad hier

Bestway My First zwembad

Wil jij een klein zwembad voor jouw kinderen aanschaffen? Maar wil jij wel gaan voor een stevig en robuust zwembad? Dan kan je gaan voor dit kleine zwembad. Hij is uitermate geschikt voor kinderen. Door de stalen poten is hij daarnaast super duurzaam. Je kan hem zomer op zomer weer opzetten. Zo hebben jouw kinderen altijd iets om in af te koelen. Plus ze kunnen heerlijk ravotten zonder dat ze binnen te veel rotzooi maken.

Bekijk dit zwembad hier

Intex Metal Frame zwembad

Dit zwembad is perfect als jij een stukje gras hebt in jouw achtertuin en heerlijk wil afkoelen in de zomer. Misschien alleen, maar misschien wil jij wel met een aantal vrienden in bad genieten. Dit zwembad is drie meter in de lengte en 75 centimeter breed. De palen zijn van een dubbele laag PVC. Deze PVC is van zware en zeer sterke kwaliteit. Ook is er een pomp bijgeleverd om ervoor te zorgen dat jij altijd zuiver water in jouw zwembad hebt.

Bekijk dit zwembad hier

Bestway Steel Pro Max zwembad

Voor deze prijs ga jij hem niet groter krijgen. Een enorm rond zwembad met een doorsnede van wel 3,5 meter. Wat ga jij een super zomer tegemoet als jij dit zwembad aanschaft. Zet er nog een paar strandstoelen omheen en jij hoeft niet meer op vakantie. Zeker niet met de toenemende warmte in ons kikkerlandje. De bijgelverde pomp zorgt ervoor dat je altijd gezuiverd water in jouw zwembad hebt. Wij raden aan om ook te gaan voor een hoes die je over het zwembad kan trekken. Zo weet je zeker dat jouw zwembad maar één keer per zomer nieuw water nodig heeft. Het kost namelijk veel geld om steeds jouw zwembad te moeten vullen.

Bekijk dit zwembad hier

Bestway Summer Waves

Een ovaal zwembad zorgt ervoor dat je lekker rondjes kan rennen. Je kinderen nog veel beter kunnen spelen en je met meer mensen rondom elkaar kan chillen in het zwembad. Dit zwembad is voorzien van een filterpomp en een afdekzeil. Zo hou jij jouw water het hele jaar krachtig en op pijl. Ook is hij zeer eenvoudig op te zetten en ook weer uit elkaar te halen. Door de extra stevige PVC weet je zeker dat je een duurzaam zwembad in huis haalt.

Bekijk dit zwembad hier

EXIT Stone zwembad

Een mooi en stoer zwembad. Zo kan je dit zwembad van het merk EXIT wel noemen. Hij is rond en heeft een zeer krachtig frame. Hij is ook voorzien van een standaard filterpomp. Door het stoere patroon valt hij extra op in jouw mooie tuin. Het gepoedercote stalen frame zorgt voor extra stabiliteit. Zo kan jouw zwembad zelfs in de winter blijven staan. Want ook een ijsbad is niet verkeerd voor je hart.

Bekijk dit zwembad hier

EXIT Wood zwembad

Wil jij een rustigere uitstraling creëren in jouw tuin. Kies dan voor dit zwembad dat is uitgerust met een houtenmotief aan de buitenzijde van het doek. De palen zijn extra sterk geproduceerd. Het staal is voorzien van een laag waardoor het niet gaat roesten. Ook het doek is zeer weer bestendig. Ook de standaard bijgeleverde waterpomp maakt het mogelijk op iedere dag van het jaar te genieten van een heerlijke duik.

Bekijk dit zwembad hier

Intex volledig pakket zwembad

Wil jij in één keer klaar zijn en niet hoeven zoeken naar de perfecte pomp. Of een afdekzeil dat je over het zwembad kan doen. Dan is dit pakket een ideale uitkomst. Je hebt gelijk alles in huis om aan de slag te gaan. Je hebt een hoogwaardig zwembad van maar liefst een doorsnede van 3,5 meter. Hij is zeer duurzaam geproduceerd door de stevige PVC-palen. De pomp is voorzien van alle middeltjes om jouw badwater gezond te houden.

Bekijk dit zwembad hier

Intex Above the ground zwembad

Eerst hebben we het duurzame en betaalbare Intex 12 bij 30-inch metalen frame zwembad. Dit zwembad is een top keuze door het heavy-duty metalen frame en de sterke plastic voeringen. Robuustheid is een van de grote voordelen van een Intex zwembad. Het is hoe ze zichzelf op de markt brengen, dit maakt het dan ook zo’n bekend merk. Hun producten lijken de tand des tijds te doorstaan op een manier die andere budgetmerken niet kunnen evenaren.

Bekijk dit zwembad hier

Bestway Steel Pro zwembad

De Bestway Steel Pro frame zwembadset komt op de tweede plek. Dit zwembad is aanzienlijk groter dan de reguliere zwembaden met een indrukwekkende 15′ x 48″. Net als de Intex krijg je een roestbestendig stalen frame met PVC-buizen en een duurzame kunststof voering die de rest van het lichaam vormt. De extra afmetingen die bij dit zwembad horen, zorgen voor een prijskaartje dat bijna twee keer zo hoog is als dat van de Intex. Toch is het een goede keuze om voor te gaan.

Bekijk dit zwembad hier

Intex 12ft X 30in Easy Set zwembad

Als jje op zoek bent naar een extra goedkoop zwembad, dan is de Intex Easy Pool Set de keuze voor jou. Dit zwembad staat op de derde plaats door het aanbieden van veel kwaliteit voor een prijs die echt ontzettend laag is. Dit is eigenlijk een opblaasbaar zwembad. Ondanks het feit dat het geen vaststaand zwembad is zal je met deze Intex niet echt de fout in kunnen gaan.

Bekijk dit zwembad hier

Intex Rectangle zwembad

Ten slotte hebben we nog een andere pool van Intex. Het Rectangle frame Splash Pool. Dit is een van de kleinste zwembaden op onze lijst vandaag, maar het is ook een van de meest betaalbare. Je krijgt een setje kenmerken die vergelijkbaar zijn met wat we hier met de andere Intex zwembaden hebben gezien. Stoere vinylbekleding en een sterk stalen frame zijn ook bij dit zwembad aanwezig.

Bekijk dit zwembad hier

Waar op letten bij het kopen van een zwembad?

Laten we nu eens kijken naar enkele tips voor bij het kopen die je aankoop een beetje makkelijker zullen maken. Zwembaden in deze prijsklasse zullen niet enorm groot zijn. Toch kun je zwembaden vinden die groot genoeg zijn voor het hele gezin om comfortabel in te kunnen zitten en zwemmen. De opblaasbare zwembaden zullen gemakkelijker op te zetten zijn, daarnaast zijn deze veel betaalbaarder. Ze zullen ook een korte levensduur hebben. Solid frame zwembaden zullen de potentie hebben om ten minste een paar seizoenen mee te gaan als je de juiste kiest. De stijl die je kiest zal uiteindelijk afhangen van wat je voor ogen hebt met je aankoop.

0 Shares:
You May Also Like