Ben jij op zoek naar een nieuwe compressor? Hieronder is een overzicht van de beste compressors bij de Lidl, Action, Aldi en andere budgetwinkels terug te vinden. Binnen no time vind je de juiste compressor!

Een compressor is ontzettend handig om in huis te hebben. Een compressor is een mechanisch apparaat dat de druk van een gas verhoogt door het volume ervan te verminderen. Een luchtcompressor is een specifiek type gascompressor. Compressoren zijn vergelijkbaar met pompen: beide verhogen de druk op een vloeistof en beide kunnen de vloeistof door een leiding transporteren. Dankzij een compressor ben je bijvoorbeeld in staat om bepaalde oppervlaktes schoon te spuiten, echter is het ook mogelijk om een compressor te gebruiken om bijvoorbeeld je autobanden op te pompen.

Compressor van de Lidl

Met de Parkside compressor van de Lidl kun je eigenlijk niet echt de fout in gaan. Deze sterke compressor heeft een ketel van ruim 24 liter met condens water aftapplug. Dit maakt het net even wat makkelijker om hem op de juiste manie te gebruiken. De handige PSI en bar schaalverdeling zorgt ervoor dat je precies kan zien hoeveel lucht je verbruikt. Deze compressor van de Lidl heeft een geluidsarme motor die je bijna niet zult horen. Hij draait wel op olie, wees je dus bewust van het feit dat je hiervoor wel het nodige onderhoud zal hebben. De tweede aansluiting met de ketel afdrukafgifte komt goed van pas bij het klussen. Een prima optie voor een zeer voordelige prijs.

Compressor van de Action

Mocht je zoeken naar een zeer kleine compressor dan heb je geluk. Op dit moment kun je namelijk de FERM mini compressor in het aanbod vinden. Deze kleine compressor is natuurlijk niet zo sterk als de grotere compressors, maar het is een handige aanvulling voor in de auto. Je kunt hem in de sigarettenaansluiting van de auto stoppen. Mocht je onderweg last krijgen van een slappe band dan komt dit zeker van pas. De PSI afmeting zal je in staat stellen om precies te zien hoeveel druk er op de banden staan. De banden kunnen tot 10 bar worden opgeblazen. Dit is meer dan genoeg voor alle mogelijke soorten fietsen en auto’s. Voor deze voordelige prijs is het een compressor die je eigenlijk niet echt kunt laten liggen.

Compressor van de Aldi

De laatste mogelijkheid is om een kijkje te nemen bij de Aldi. Op dit moment kun je een prima compressor vinden met een zeer hoog vermogen. Deze Ferrex compressor beschikt over een vermogen van ruim 1500 W. Door de grote tank van ruim 50 liter zal je voor een langere tijd aan de slag kunnen met het inspuiten van alle soorten gassen of lucht. Hij is wat duurder dan de andere opties van dit lijstje, maar dit komt voornamelijk door de grootte van de compressor. De handige slang zal ervoor zorgen dat je jouw banden makkelijk kunt oppompen zonder dat je de compressor hoeft te verplaatsen. Voor de lage prijs is het een van de beste compressors die je op dit moment maar kunt vinden.

Andere goede goedkope compressors

Ons overzicht van de beste goedkope compressors is hieronder terug te vinden.

Bostitch BTFP02012 Oil-Free Compressor

Deze luchtcompressor heeft een heleboel unieke eigenschappen die hem extra speciaal maakt. Hij heeft een hoog rendement motor die hem in staat stelt te starten als het buiten erg koud is. Hij is bovendien olievrij, onderhoudsvrij en hij heeft gegarandeerd een lange levensduur. Je zal zien dat sommige luchtcompressoren behoorlijk luidruchtig kunnen zijn, maar met deze zal dit geen probleem zijn nu deze compressor een 78,5* dBA-geluidsniveau heeft. Dit maakt hem erg stil in verhouding tot andere compressors.

Bekijk hier deze Bostitsch Compressor

Makita MAC2400 Big Bore 2,5 PK

Deze luchtcompressor mag dan wel iets duurder zijn in vergelijking met andere, maar het is de prijs waar je in investeert volledig waard. Er zijn veel voordelen verbonden aan deze luchtcompressor. Een groot voordeel is dat hij uitzonderlijk stil is, dit maakt het echt een handige compressor om te gebruiken. Daarnaast is hij ideaal om te gebruiken met nagelpistolen voor grote klussen bij jou in huis, dit maakt hem praktisch voor elke gelegenheid.

Bekijk hier deze Makita MAC2400

PORTER-CABLE C2002 Pancake Compressor

Als je een compressor wilt die gemakkelijk te gebruiken is, dan zal dit zeker perfect voor je zijn. Niet alleen dit, maar het is ook uitzonderlijk sterk. Een ander pluspunt van deze compressor is dat je hem gemakkelijk kunt vervoeren, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is waar je maar wilt. Door de voordelige prijs hoef je ook nog niet eens de hoofdprijs te betalen voor dit product.

Bekijk hier deze compressor

California Air Tools CAT-1P1060S

Deze luchtcompressor is aan te merken als olievrij, dit zorgt ervoor dat hij minder snel vies wordt en dat hij goedkoper is. Ook zal er minder onderhoud nodig zijn voor deze compressor. Niet alleen dit, maar de compressor heeft een zeer nuttig handvat. Hierdoor is hij heel gemakkelijk mee te nemen en te transporteren is, zo kun je hem gebruiken waar u maar wilt. Voor zijn kleine omvang heeft hij nog steeds veel vermogen. Bovendien is hij zeer stil en produceert hij slechts geluid tot 56 decibel. Een prima optie voor bij het klussen.

Bekijk hier deze California Air Tools compressor

Waar op letten bij het kopen van een compressor

Wil je een goede compressor kopen dan is het van belang dat je rekening houdt met een aantal verschillende factoren bij je aankoop. Het vermogen zou een goede manier moeten zijn om te bepalen welke grootte van de compressor je nodig hebt. Industriële compressoren worden meestal nauwkeurig beoordeeld. Dit is de reden dat een industriële 5 PK-compressor meestal ongeveer drie keer zo groot en duur als een overgewaardeerde hobby-type 5 PK-compressor. De luchtdruk wordt meestal geschat in ponden per vierkante inch of PSI. De meeste luchtgereedschappen hebben 90 PSI nodig om goed te kunnen draaien. Om een compressor met 90 PSI te gebruiken heb je een compressor met een hogere afsluitdruk nodig. Kijk hier even goed naar bij het kopen van je nieuwe compressor.

0 Shares:
You May Also Like