Op zoek naar de beste goedkope plantenspuiten? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste plantenspuiten. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget plantenspuiten van 2020. 

Een plantenspuit, je kent het wel je wil graag je planten niet besproeien maar je hebt alleen een gieter in huis. Dan kan je kiezen om gewoon je planten water te geven met een gieter, maar bij sommige planten is het heel goed om de bladeren mooi nat te houden. Als jij de bladeren mooi nat houd zorg jij ervoor dat de bladeren mooi groen en gezond blijven. Ook worden plantenspuiten soms gebruikt bij het opvoeden van een kat. Mocht je kat iets doen wat jij liever niet wil, dan gebruik je de plantenspuit. Dit geluid combineer je met bijvoorbeeld het zeggen van: nee, of het knippen in je vingers. Zo kan jij een beetje jouw kat opvoeden op een humane manier.

Plantenspuit bij de Lidl

Natuurlijk hebben ze bij de Lidl een plantenspuit. Dit is enkel een grote en deze kan je gebruiken als druksproeier. Parkside geeft je met deze plantenspuit verschillende mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld buiten jouw planten voorzien van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Maar ook gewoon waterspuiten is niet verkeerd. Iets om op te letten is dat jij dit niet gedurende de dag doet omdat de zon jouw bladeren dan kan verbranden. De lans en het spuitstuk op deze spuit zijn voorzien van een messing die corrosie tegen gaat. Ook zit er een zeer comfortabele greep op en een schouderband zodat jij je gemakkelijk door de tuin kan manoeuvreren. Je kan de druk op deze sproeier mooi opbouwen door te pompen, hierdoor kan je krachtiger en verder spuiten dan met een gewone plantenspuit. Al met al is dit een zeer goede aankoop wil jij jouw plantenspuit voornamelijk buiten gebruiken.

Bekijk deze plantenspuit hier

Plantenspuit bij de Action

Dit is misschien meer de plantenspuit die aansluit bij jouw behoeftes. Deze plantenspuit is gemaakt voor één liter water en je kan hiermee jouw binnenshuisplanten mooi besproeien. Deze plantenspuit is verkrijgbaar in twee kleuren. Daarnaast kan jij deze plantenspuit gebruiken voor het opvoeden van bijvoorbeeld jouw kat. Maar hij is natuurlijk voornamelijk bedoeld als spuit voor jouw planten. De prijs bij de Action is enorm gunstig. Hij is zelfs zo gunstig dat wij geen reden kunnen verzinnen waarom jij deze niet zou aanschaffen. Naast hem als waterspuit te gebruiken is hij ook geschikt voor reinigings- of bestrijdingsmiddelen. De zachte nevel maakt het dat jouw planten niet beschadigd raken maar er rustig een beetje nevel over wordt gesproeid. De handgreep is ervoor om gemakkelijk mee over weg te kunnen. Het is een plantenspuit voor alledaags gebruik.

Op dit moment wordt er geen plantenspuit bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige plantenspuiten voor je gevonden!

Andere goede goedkope plantenspuiten

Ons overzicht van de beste goedkope plantenspuiten nu online te koop

Elho Brussels plantenspuit

Deze plantenspuit van Elho Brussels heeft een mooi design. Hierdoor hoef je hem niet te verstoppen in je keukenkastje. Jij kunt deze plantenspuit gewoon laten staan naast één van jouw planten. Hierdoor vergeet jij nooit jouw planten te besproeien. Ben jij begaan met al jouw mooie planten dan besproei jij ze in zomerperiodes misschien wel een keer of 4 á 5 keer per week. Dit flitsende design is te verkrijgen in twee kleuren waardoor jij hem ook nog kan aanpassen aan jouw potten. Bestel jij hem nu bij de Blokker, dan heb jij hem morgen al in huis.

Bekijk deze plantenspuit hier

Epoca plantenspuit

Ook bij de Blokker is dit goedkopere model verkrijgbaar. Mocht jij niet een flitsend design willen, maar gewoon jouw planten willen besproeien en verder geen poespas? Dan is dit jouw model. Voor een paar euro heb jij deze plantenspuit met een liter inhoud al in huis. Ook handig bij dit model is dat er een handige en duidelijke maataanduiding staat op de flacon. Zo weet jij altijd hoeveel erin zit en hoef jij hem niet constant bij te vullen. De blauw/groene kleur staat ook nog eens goed bij jouw planten.

Bekijk deze plantenspuit hier

J.I.P. plantenspuit

Dit gekke design is misschien wel waar jij naar op zoek bent. Met een inhoud van een halve liter heb jij ook nog eens een lichtgewicht plantenspuit in bezit. Hierdoor kan jij nog meer ergonomisch werken. Naast plantenspuit kan je deze dus bijvoorbeeld ook gebruiken als kappersspuit. Hierdoor wordt het knippen een stuk makkelijker in plaats van met droog haar iemand te moeten knippen. Deze plantenspuit is misschien iets duurder, maar zoals je leest heeft hij ook een hoop voordelen.

Bekijk deze plantenspuit hier

Waarop moet jij letten bij het aanschaffen van een plantenspuit?

Als jij een plantenspuit koopt dan wil je natuurlijk niet iets in huis halen dat niet werkt. Daarom moet je letten of een plantenspuit ergonomisch werkt. Is hij handzaam genoeg om mee rond te lopen door huis of gaat er zo veel water in dat jij al flink wat kracht in de vingers moet hebben om de spuit te verplaatsen. Is jouw plantenspuit gemaakt voor het gebruik binnenhuis of is het een druksproeier die gemakkelijker is om buiten te gebruiken. Ook wil een plantenspuit soms een niet fijne handgreep hebben, ligt hij lekker in de hand. Dit is iets waar jij op kan letten voor jij een plantenspuit aanschaft. Ook de kleur is natuurlijk niet iets om op te besparen. Mocht je iets willen dat past bij jouw planten dan is dat soms een zoektocht op zich, maar uiteindelijk kom jij er wel, geduld loont.

0 Shares:
You May Also Like