Op zoek naar de beste goedkope fietsmand? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste fietsmand. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget fietsmand van 2020. 

Iedere dag stappen wij Nederlanders weer op de fiets. Richting ons werk, de winkel of naar vrienden. In ons landje zitten we nooit stil. Nu sjouwen wij vaak die rugzak mee op onze rug, maar dat kan natuurlijk een stuk makkelijker met een handige fietsmand. Het kan mooi en klein. Een fietsmandje voor je kleine spullen, misschien heb je wel een krantenwijk en wil je de post mooi handzaam per straat voor je neus hebben. Je hoeft ook niet af te stappen, je fiets neer te zetten en je rugzak af te doen. Je kunt gewoon met gemak blijven zitten en je spulletjes erbij pakken.

Op dit moment worden er geen fietsmanden bij de Lidl, Aldi en de action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige fietsmanden voor je gevonden!

Andere goede goedkope fietsmanden

Ons overzicht van de beste goedkope fietsmand nu online te koop.

M-Wave Fietsmand bij de Blokker

Bij de Blokker hebben ze nu voor het kinderfietsje ontzettend leuke fietsmandjes. Voor een jongen de blauwe met een voetbal erop en voor meisjes een roze met een paard. Het leuke is dat je kind dus niet naar school gaat met een saai grijze of zwart mandje, maar met een leuke fleurige. Het fleurt de fiets behoorlijk op. Ook is het fietsmandje van metaal wat betekent dat het niet zomaar stuk is. Zelfs voor een kind is hij niet zomaar kapot te krijgen. Bij kinderen is het fietsen natuurlijk in een beginnend stadium wat betekent dat ze nogal eens kunnen omvallen, maar voor dit fietsmandje is dat geen probleem. Herken je ook dat jij vroeger altijd zelf een klein karretje mee de winkel in wilde, dat werkt met dit fietsmandje niet anders. Je kunt je kind in één klap blij maken door dit fietsmandje aan te schaffen.

Bekijk hier de M-Wave fietsmand van de Blokker.

V-Race fietsmand

Dit fietsmandje is een mooi en betrouwbare keuze. Hij zal door het strakke zwarte design altijd passen bij jouw fiets. Daarnaast is hij door de snelkoppeling makkelijk van je stuur af te halen. Dus je kan hem altijd van je fiets afhalen voor je ergens heen gaat. Zo voorkom je altijd dat hij niet gestolen wordt. Er kan tot 10kg veilig gedragen worden door dit mandje, dat is meer dan genoeg voor  je boeken, wat extra boodschappen of de post. Ook is dus het grote voordeel dat je niet altijd overal heen hoeft met dit mandje. Met een handig en makkelijke klik haal je hem zo van je fiets af. Dit aluminium mandje is daarnaast ook nog eens duurzaam en ligt. Als per ongeluk je fiets bijvoorbeeld valt is er niks om je zorgen over te maken. De Blokker is de verkooppartner van een goede en betrouwbaar fietsmandjes merk, wacht dus niet langer.

Bekijk hier de V-Race fietsmand.

Amigo fietsmand

Bij de bol.com verkopen ze weer een goedkope en nette variant. Je betaalt hier zeker niet de hoofdprijs voor een degelijk model. Het merk Amigo zal jou en je spulletjes niet in de steek laten. Je wil er eigenlijk gewoon voor zorgen dat jouw fiets niet enkel de bagagedrager heeft, maar dat je extra ruimte gaat benutten. Dit doe je op deze manier goedkoop. Dit mandje kan tot wel 5 kilogram spulletjes dragen. Perfect dus voor je schooltas, boodschappen en door het geraamte hoef jij je geen zorgen te maken dat er iets uitvalt tijdens je fietstocht. In ‘’no time’’ heb jij jouw mandje geïnstalleerd door de handige bevestigingshaken die er aan bevestigd zijn. De afmetingen van de mand zijn ideaal en je hoeft dus niet met een te kleine of juist een te grote mand opgezadeld te zitten.

Bekijk hier de Amigo fietsmand van Bol.com.

V-Race fietsmand

Dit model is van riet gemaakt, waardoor je dus met een natuurlijk product rond fietst. Dit is goed voor mens en natuur. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel mooi uit. Het handige aan een rietenfietsmand is, is dat hij vaak vierkant is en hoekig, hierdoor kan je makkelijk spulletjes die wat rechter zijn er in kwijt. Bij een stalen fietsmand zijn ze vaak een beetje rond waardoor je misschien niet alles er in kwijt kunt. De prijs van deze fietsmand is ook nog eens niet te veel, geen zorgen dus over een hap uit je portemonnee.

Bekijk hier de V-Race fietsmand van Bol.com

Waarop te letten bij het kopen van een fietsmand?

Je kan fietsmanden in alle soorten en maten kopen. Je moet echter wel goed opletten bij de aanschaf van een fietsmand. Let goed op de maten, want je wil wel dat je spullen in je fietsmand passen. Daarnaast moet hij makkelijk te installeren zijn, maar wel veilig, let dus op waarmee je hem kan vastzetten. Wat wil jij daarnaast graag? Een rieten mand of een stalen mand. Het voordeel van een rieten fietsmand is dat hij gemaakt is van natuurlijke materialen, hierdoor heeft de fietsmand een speciale uitstraling. Kies je voor een stalen fietsmand ga je voor een duurzame variant. Je hoeft niet 1, 2, 3 je zorgen te maken dat deze kapot zal gaan tijdens een fietstocht. Daarnaast is een stalen fietsmand ook nog eens flitsend, je kan hem vaak in verschillende kleuren halen. Een fietsmand is dus ideaal, maar er zijn toch een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

0 Shares:
You May Also Like