Sinds Dyson in 2018 aankondigde geen gewone stofzuigers met snoer meer te gaan maken en enkel nog voor snoerloze exemplaren te kiezen, is de markt voor snoerloze stofzuigers ineens behoorlijk veranderd. Waar andere merken tot dan toe nogal terughoudend waren, zie je steeds meer modellen op de markt komen die de concurrentie met de Dyson aangaan. Dat is mooi voor de consument, want zo is er meer te kiezen. Welke nieuwste modellen zijn de beste snoerloze stofzuigers om in 2024 aan te gaan schaffen?

Dyson V11 Absolute

De V11 Absolute van Dyson is de duurste van het rijtje, maar wordt steevast zeer goed beoordeeld. Vooral de sterke motor geldt als reden om deze Dyson aan te raden. Hij is dan ook geschikt voor zowel harde als zachte vloeren en het HEPA filter is gunstig voor mensen met een stofallergie. Met een opgeladen accu kun je een uur stofzuigen, genoeg om je hele huis onder handen te nemen. Dankzij de vele opzetstukken kun je van de V11 Absolute onder andere ook makkelijk een kruimelzuiger maken.

Dyson V10 Absolute

Dyson blijft ook eerdere modellen verkopen. Want al is de V11 op dit moment je van het, de V10 was dat begin 2018 toen hij net uitkwam, ook. De Dyson V10 Absolute is dan ook nog steeds een erg populaire én goede snoerloze stofzuiger. Het grote verschil is dat de zuigkracht van de V10 iets lager is dan van de V11, en dat hij iets meer geluid maakt. Daar staat tegenover dat hij wel 400 gram lichter is én een stukje goedkoper.

Rowenta Air force Flex 560

De Rowenta Air Force Flex 560 heeft iets bijzonders: de steelstofzuiger kan halverwege gebogen worden zodat je overal goed onder en bij kunt met stofzuigen. De zuigmond is voorzien van led-verlichting zodat het stof altijd en overal goed zichtbaar is. Zie zo nog maar eens iets over het hoofd! Dankzij de vele accessoires is de Rowenta ook geschikt voor het stofzuigen van de auto en meubels. Bovendien is hij ook om te bouwen tot kruimeldief en zit er een speciale borstel voor dierenharen bij, plus een kierenzuiger. De accuduur is met 35 minuten gemiddeld te noemen, maar hij is in 3 uur weer volledig opgeladen.

Philips SpeedPro Max FC6822/01

Wat kunnen ze in Eindhoven niet bedenken als het gaat om elektronica en huishouden? De Philips SpeedPro Max steelstofzuiger kan maar liefst 65 minuten op één acculading gebruikt worden, en is een echte alleskunner. De voet is voorzien van led-verlichting en kan 360 graden draaien. Huisdierharen zuigt hij met het grootste gemak op en het is één van de stillere stofzuigers uit het rijtje.

Bosch Unlimited BBS1U224

Deze Bosch Unlimited is naast een hele goede steelstofzuiger ook een voordelige keuze. Hij is goedkoper dan de anderen in het rijtje en doet qua specificaties niet onder voor de anderen. Hij is de stilste van de 5 en met een volle accu kun je een uur stofzuigen. Bovendien laadt de accu binnen een uur weer op, dat is razendsnel, én is deze uitwisselbaar met andere Bosch apparatuur! Zo zit je nooit zonder stofzuiger dus. De Bosch wordt geleverd met verschillende accessoires en is ook makkelijk om te bouwen tot kruimelzuiger. Gewoon een goede snoerloze stofzuiger voor een fijne prijs.

You May Also Like